Selamlar..sizlere birkac sorum olacak hanimlar benim gibi sorulari olanlarada faydasi olur belki .. Ben önceki iki dogumumun bilgilerine baktim ve birinde söyle yaziyordu 9. ayin 6 Sinda 7+5 günlük hamileyim ve son adet tarihimin baslangici 7. ayin 20 si ..hesaba göre hafta hafta geriye gittigimde 7. 14 hamile kalmisim buda adet öncesine geliyor bu mümkünmü? o zamanlar doktora tarıh verdıgımde ıkı hafta öncesinden kalmışın demişti ama önemsememiştim aceba dogrumu anladım yada doktorların hesaplamasımı o şekilde? Eger bu mümkünse gecen adetimden 3 gün önce iliskim oldu fakat sonra adet gördüm 3gün sonra normal gününde oldu eger yumurtlama günüm o şekildeyse adet gerçekleşirmiydi? Aynı şekilde öbür çocuğumda öyle adetten 3 gün önceyi verıyor tarih.Yumurtlama günüm icin doktora gidecegim ama biraz zaman var ve sabredemedim fikir almak istedim
uygulama 12. Günü dıye gösterıyor fakat alakası bile yok gibi
bu ayı zaten kaçırdım heralde yarıladım bile döngüyü öbür aya inşallah adet öncesi bebek tutsaydı adet gelirmiydi peki
ilk ay çok umutlandım ama olmadı evet adet oldum normalin adetti o sanırım tutmamış oluyor aklımı karıştıran yazdığım gibi doktor hesaplamaları iki çocuktada adet öncesini gösterince o yüzden aceba bu seferdemı olabılır dıye düşündüm sadece teşekkürler cevap için