Aşırı stres yaptığın için başta bi engel zaten canım ama insan elinde olmadan strese giriyor. Rahim filminden bahsetti mi doktorun yada tedavi planıİyi geceler kızlar yaklaşık 2 yıllım evliyim. 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz. Fakat korunma olmamasına rağmen hiç bir şekilde gebelik olmadı. Dr kontrollerine giderim düzenli olarak. Kan vs tahliller yaptırırım bişey çıkmadı sadece küçük bi çik. kisti mevcut. O da doktora sordugumda gebelige engel degil dedi. Esim sperm testi verdi buradaki hastaneler pek ilgilenmedi icin basındam savmıs gibi oldu acıkcası. Onun sonucu icinde herhangi bir problem yok denildi. Benim gibi durumda olan var mı ? Aşırı stres yapıyorum.
Evet doktorum hsg rahim filmi cektir demisti onu arastırdım kimi acılı işlem kimi acısız diyor. Bulundugum yerdeki hastane imkanları cok kısıtlı. Yakın bir zamanda insallah gidecegimAşırı stres yaptığın için başta bi engel zaten canım ama insan elinde olmadan strese giriyor. Rahim filminden bahsetti mi doktorun yada tedavi planı
Evet doktorum hsg rahim filmi cektir demisti onu arastırdım kimi acılı işlem kimi acısız diyor. Bulundugum yerdeki hastane imkanları cok kısıtlı. Yakın bir zamanda insallah gidecegimSebebsiz infertilite çok var yani illa bi sorun olacak die dusunmeyın. Rahim filmi çektirdiniz mi ?
Insallah hasretinize kavuşursunuz
Cektırmıs biri olarak c kollu Makına tercih ederseniz acı çekmezsiniz diyebilirimEvet doktorum hsg rahim filmi cektir demisti onu arastırdım kimi acılı işlem kimi acısız diyor. Bulundugum yerdeki hastane imkanları cok kısıtlı. Yakın bir zamanda insallah gidecegim
Bu islem tam olarak neye yarıyor kanalların acılması icin falan mı acabaCektırmıs biri olarak c kollu Makına tercih ederseniz acı çekmezsiniz diyebilirim
Yada anestezili özel hastanelerde
Nasibin vakti geldiğinde olacaktır. Stres yapmsayın. O bile enge
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah. Çok yorucu bir sürec malesef aileler vs. Esimin abisinin de cocukları olmamıs ondan dolayı üzülüyorumNasibin vakti geldiğinde olacaktır. Stres yapmsayın. O bile engel
Rahimde sorun varmı die bakıyorlar .Bu islem tam olarak neye yarıyor kanalların acılması icin falan mı acaba
Rabbim yardımcınız olsun sizinde , çok geçmiş olsun. Yıpratıcı bir sürec evet ama İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunRahimde sorun varmı die bakıyorlar .
Mesela benım tüplerim tıkalıymıs öğrenmiş oldum . Salpingografi yapıldı ama açılmadı . Tüp bebek tedavisine gectık .
Aşılama yaptırmıştık çöp oldu tüpler kapalı olunca , ama bilmiyorduk bilseydim yaptırmaz vücuduma boş yere hormon ilaçları almazdım o süreçte
Amin inşAllahRabbim yardımcınız olsun sizinde , çok geçmiş olsun. Yıpratıcı bir sürec evet ama İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
İyi geceler kızlar yaklaşık 2 yıllım evliyim. 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz. Fakat korunma olmamasına rağmen hiç bir şekilde gebelik olmadı. Dr kontrollerine giderim düzenli olarak. Kan vs tahliller yaptırırım bişey çıkmadı sadece küçük bi çik. kisti mevcut. O da doktora sordugumda gebelige engel degil dedi. Esim sperm testi verdi buradaki hastaneler pek ilgilenmedi icin basındam savmıs gibi oldu acıkcası. Onun sonucu icinde herhangi bir problem yok denildi. Benim gibi durumda olan var mı ? Aşırı stres yapıyorum.
Detaylı bakıldı mı siz ve eşiniz bize de birşey yok diyip yıllar geçti tüp bebek denedik defalarca o da olmadı sizde bütün tahlilleri yaptırınİyi geceler kızlar yaklaşık 2 yıllım evliyim. 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz. Fakat korunma olmamasına rağmen hiç bir şekilde gebelik olmadı. Dr kontrollerine giderim düzenli olarak. Kan vs tahliller yaptırırım bişey çıkmadı sadece küçük bi çik. kisti mevcut. O da doktora sordugumda gebelige engel degil dedi. Esim sperm testi verdi buradaki hastaneler pek ilgilenmedi icin basındam savmıs gibi oldu acıkcası. Onun sonucu icinde herhangi bir problem yok denildi. Benim gibi durumda olan var mı ? Aşırı stres yapıyorum.
Rabbim sizlere bagıslasınAmin inşAllah
Rabbimin izniyle ikizlerim suan yanımda uyuyorlarelhamdülillah size dua edelim inşallah
Yaptırmam gereken rahim ici film kaldı onu da yaptırcam baska ne yaptırılır ki ? Esim de sadece sperm testi verdiDetaylı bakıldı mı siz ve eşiniz bize de birşey yok diyip yıllar geçti tüp bebek denedik defalarca o da olmadı sizde bütün tahlilleri yaptırın
Sperm dna hasarı bakılsın sperm fsh yapıldı. Üroloji doktoruna gidin o sizden ister zaten varikosel var mı yok mu bakılsınYaptırmam gereken rahim ici film kaldı onu da yaptırcam baska ne yaptırılır ki ? Esim de sadece sperm testi verdi
Tesekkür ederimSperm dna hasarı bakılsın sperm fsh yapıldı. Üroloji doktoruna gidin o sizden ister zaten varikosel var mı yok mu bakılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?