• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turşular Karisik tursu (resimli)

guller diyari ellerine saglik ben de gecen hafta yaptim bi haftalik yani bidonlar 5 kl larmi ben
fotraftan oyle anladim ben de o vidonlara kuruyorum bende karisik tursu yappiyorum benim olcum yok ger seferin de korkuyorum nasil olcak diye allah nasip ederse senin olcun den yapayim ellerin saglik

guller diyari ellerine saglik ben de gecen hafta yaptim bi haftalik yani bidonlar 5 kl larmi ben
fotraftan oyle anladim ben de o vidonlara kuruyorum bende karisik tursu yappiyorum benim olcum yok ger seferin de korkuyorum nasil olcak diye allah nasip ederse senin olcun den yapayim ellerin saglik

evet canim 5 kg li bidonlar aslinda bende göz karari yapiyorum ama bu sefer buraya ekliyecegim icin ölctümyerimseniben
suan olmaya basladilar birisine baladik yiyoruz:kedi:
eminim senin yaptiginda güzel olur tatlimyerimseniben
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

insallah iyi olur benimde olmaya basladilar bende 4 bidon yaptim nohut katmasini herkez bilmez sen de biliyorsun demekki canim agiz tatiyla yemegi nasip etsin rabbim

insallah iyi olur benimde olmaya basladilar bende 4 bidon yaptim nohut katmasini herkez bilmez sen de biliyorsun demekki canim agiz tatiyla yemegi nasip etsin rabbim

evet canim nohutu bizde katiyoruzyerimseniben
oh oh afiyet bal seker olsun canimopuyorumnanaktan

güllerdiyari gercekten tarifin icin tesekkür ederim
tursudan bende yaptim cok güzel oldu
esim cok begendi
bu arada ilk defa tursu yaptim bundan sonra hep yaparim artika.s.a.s.

güllerdiyari gercekten tarifin icin tesekkür ederim
tursudan bende yaptim cok güzel oldu
esim cok begendi
bu arada ilk defa tursu yaptim bundan sonra hep yaparim artika.s.a.s.

canim begenmene sevindimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
afiyet olsun canim allah sofraniza agiz tadi versin canim:Saruboceq:opuyorumnanaktan

canimmmm cok güzel görünüyor tskler.bayilirim tursuya.bende kurmak istiyordum.her sene annem yapiyor sagolsun ama bu yilda kendim denemek istiyorum.ilac gibisin valla.becerikli gülüm benim.opuyorumnanaktan

canimmmm cok güzel görünüyor tskler.bayilirim tursuya.bende kurmak istiyordum.her sene annem yapiyor sagolsun ama bu yilda kendim denemek istiyorum.ilac gibisin valla.becerikli gülüm benim.opuyorumnanaktan

:kedi:sagolasin canim ne güzel yazmissin:kedi:
tatlim annen kuruyo tr den nasil getiriyosun:uhm:
biz cok tursu yiyoruz malesef annemde uzakta oldugundan deneye deneye kimi bozuldu attim kimi güzel oldu derken sonunda bi ayar tutturdum artikyerimseniben
cok tesekkür ederim tatlimopuyorumnanaktana.s.

:kedi:sagolasin canim ne güzel yazmissin:kedi:
tatlim annen kuruyo tr den nasil getiriyosun:uhm:
biz cok tursu yiyoruz malesef annemde uzakta oldugundan deneye deneye kimi bozuldu attim kimi güzel oldu derken sonunda bi ayar tutturdum artikyerimseniben
cok tesekkür ederim tatlimopuyorumnanaktana.s.
canim annemin yaptigi tursulari tr de doyasiya yiyiorum,bende sadece kücük kavonozla,birkac yiyimlik birsey getiriyorum.ben yapsamda anneminki gibi olmaz eminim bundan.annemin yaptigi tursu hele suyunu icmeye doyamiyorum.(offf bak simdi agzim sulandi)cokacimcoook

Tarif için teşekkürler güllerdiyarı opuyorumnanaktan
Ben de eşimin özel isteği üzerine bugün hayatımda ilk defa turşu yaptım :kedi:
Sizin tarifinizi bir kaç değişiklikle uyguladım kaydirigubbakcemile5
Suyuna biraz limon tuzu da ekledim ben bir de içine dilimlenmiş limon da koydum
Bir de kırmızı sivri biberle maydonoz ekledim
İnşallah güzel yapabilmişimdir
Ellerinize sağlık diyorum hihoyyyt
Resim de çektim ama sanırım ekleyemedim CADIARZU

Umarım olmuştur

Eklentiler

• $ffff.webp
    $ffff.webp
    30 KB · Görüntüleme: 116
  • $ffff2.webp
    $ffff2.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 110
Tarif için teşekkürler güllerdiyarı opuyorumnanaktan
Ben de eşimin özel isteği üzerine bugün hayatımda ilk defa turşu yaptım :kedi:
Sizin tarifinizi bir kaç değişiklikle uyguladım kaydirigubbakcemile5
Suyuna biraz limon tuzu da ekledim ben bir de içine dilimlenmiş limon da koydum
Bir de kırmızı sivri biberle maydonoz ekledim
ınşallah güzel yapabilmişimdir
Ellerinize sağlık diyorum hihoyyyt
Resim de çektim ama sanırım ekleyemedim CADIARZU

tatlim resimde harika görünüyocokacimcoook
eminim cok güzel olacak bende her yapisimda nasil olacak diye meraktan catlarim olana kadarCADIARZU
ev tursusunun herzaman yeri ayridir alisinca insan o tadi ariyor.
resimde ekledigin icin cok tesekkür ederim tatlimŞeniz
afiyetle yiyin insallah sofranizda bol bereketli olsun insallah:Saruboceq:
ellerine emeciklerine saglikopuyorumnanaktana.s.

Son düzenleme:
yıllardır turşu yapıyorum ama hep çöpe gidiyordu hiç güzel olmuyordu bu sene bu tarifin aynısını yaptım harika oldularcokacimcoooktarif için tekrar tekrar teşekkürler canım hemen not aldım hep bu tariften yapıcamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X