- Konu Sahibi gullerdiyari
ne kadar guzel görunuyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar guzel görunuyorlar
guller diyari ellerine saglik ben de gecen hafta yaptim bi haftalik yani bidonlar 5 kl larmi ben
fotraftan oyle anladim ben de o vidonlara kuruyorum bende karisik tursu yappiyorum benim olcum yok ger seferin de korkuyorum nasil olcak diye allah nasip ederse senin olcun den yapayim ellerin saglik
insallah iyi olur benimde olmaya basladilar bende 4 bidon yaptim nohut katmasini herkez bilmez sen de biliyorsun demekki canim agiz tatiyla yemegi nasip etsin rabbim
Allah güle güle yemeyi nasip etsin,ellerine sağlık canım.
güllerdiyari gercekten tarifin icin tesekkür ederim
tursudan bende yaptim cok güzel oldu
esim cok begendi
bu arada ilk defa tursu yaptim bundan sonra hep yaparim artika.s.a.s.
canimmmm cok güzel görünüyor tskler.bayilirim tursuya.bende kurmak istiyordum.her sene annem yapiyor sagolsun ama bu yilda kendim denemek istiyorum.ilac gibisin valla.becerikli gülüm benim.opuyorumnanaktan
canim annemin yaptigi tursulari tr de doyasiya yiyiorum,bende sadece kücük kavonozla,birkac yiyimlik birsey getiriyorum.ben yapsamda anneminki gibi olmaz eminim bundan.annemin yaptigi tursu hele suyunu icmeye doyamiyorum.(offf bak simdi agzim sulandi)cokacimcoook:kedi:sagolasin canim ne güzel yazmissin:kedi:
tatlim annen kuruyo tr den nasil getiriyosun:uhm:
biz cok tursu yiyoruz malesef annemde uzakta oldugundan deneye deneye kimi bozuldu attim kimi güzel oldu derken sonunda bi ayar tutturdum artikyerimseniben
cok tesekkür ederim tatlimopuyorumnanaktana.s.
Ablam ne marifetli hatunsun ya.. Canim bi cekti ki sorma opuyorumnanaktan
Tarif için teşekkürler güllerdiyarı opuyorumnanaktan
Ben de eşimin özel isteği üzerine bugün hayatımda ilk defa turşu yaptım :kedi:
Sizin tarifinizi bir kaç değişiklikle uyguladım kaydirigubbakcemile5
Suyuna biraz limon tuzu da ekledim ben bir de içine dilimlenmiş limon da koydum
Bir de kırmızı sivri biberle maydonoz ekledim
ınşallah güzel yapabilmişimdir
Ellerinize sağlık diyorum hihoyyyt
Resim de çektim ama sanırım ekleyemedim CADIARZU