• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turşular Karisik tursu (resimli)

tarlim resimde harika görünüyocokacimcoook
eminim cok güzel olacak bende her yapisimda nasil olacak diye meraktan catlarim olana kadarCADIARZU
ev tursusunun herzaman yeri ayridir alisinca insan o tadi ariyor.
resimde ekledigin icin cok tesekkür ederim tatlimŞeniz
afiyetle yiyin insallah sofranizda bol bereketli olsun insallah:Saruboceq:
ellerine emeciklerine saglikopuyorumnanaktana.s.

Çok teşekkür ediyorum canım güzel sözlerin için kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle katılıyorum hazır turşuları hiç sevmiyoruz biz de
Girip çıkıp bakıyorum kilere laelaelaelaelae ilk kez yaptım ya hava atıyorum eşime zemuszemus

yıllardır turşu yapıyorum ama hep çöpe gidiyordu hiç güzel olmuyordu bu sene bu tarifin aynısını yaptım harika oldularcokacimcoooktarif için tekrar tekrar teşekkürler canım hemen not aldım hep bu tariften yapıcamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlim begenmene cok sevindim ne mutlu banaŞeniz
afiyetle yiyin insallah sofranizda bereket huzur eksik olmasin canim ellerine saglikopuyorumnanaktan

Çok teşekkür ediyorum canım güzel sözlerin için kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle katılıyorum hazır turşuları hiç sevmiyoruz biz de
Girip çıkıp bakıyorum kilere laelaelaelaelae ilk kez yaptım ya hava atıyorum eşime zemuszemus

at at canim havan olsun zemuszemuszemuszemus
afiyetle yiyin insallahopuyorumnanaktan

Güllerdiyarcim sorum belki biraz sacma olucak:kedi: ama tarifinde nohuttan bahsetmissinya, bu nohutlar tam olarak ne ise yariyor??boshayallersmile

tursu tarifin gercekten cok güzel canim gecen seneden beri bu tarifi kullaniyorum ve tursularim cok lezzetli oluyor yalniz merak ettigim tursuya hangi sirkeyi kullaniyorsun elma sirkesimi yoksa üzüm sirkesimi simdiden tesekkürler canim

ayyyyy canım nasılda turşu çekiyooo sempatiksalakcinni
annecimde bana kurmuş yeşil domatesden turşu pek bi severimm
bende beyaz lahana alıp denemyi düşünüyorum ama kararsızım becerebilirmiyim diye :gitme:

Güllerdiyarcim sorum belki biraz sacma olucak:kedi: ama tarifinde nohuttan bahsetmissinya, bu nohutlar tam olarak ne ise yariyor??boshayallersmile
Yok canim estafurullah neden sacma olsun bende merak etmistim ne ise yarar diye annemde koyardi arkadaslardanda duymustum bu nohutlar eksitmesi icinmis zaten cok deyil 7 -8 tane koyuluyoropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tursu tarifin gercekten cok güzel canim gecen seneden beri bu tarifi kullaniyorum ve tursularim cok lezzetli oluyor yalniz merak ettigim tursuya hangi sirkeyi kullaniyorsun elma sirkesimi yoksa üzüm sirkesimi simdiden tesekkürler canim

deneyip memnun kalmana cok sevindim canim ellerine saglik afiyet olsunopuyorumnanaktan
ben genelde üzüm sirkesi kullaniyorum ama gecen yaptigimda üzüm sirkesi almayi unutmusum evdede elma sirkesi vardi onunla yaptim ayni oldu fark olmadiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ayyyyy canım nasılda turşu çekiyooo sempatiksalakcinni
annecimde bana kurmuş yeşil domatesden turşu pek bi severimm
bende beyaz lahana alıp denemyi düşünüyorum ama kararsızım becerebilirmiyim diye :gitme:

her seyin bir ilki vardir canim bende ilk yaptigimda nasil olur becerebilirmiyim ya olmazsa diyordum.
hatta birkackez güzel olmadi eridi attim ama deneye deneye sonunda tutturdum.
eminim güzel olur canim tesekkür ederimopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar bende tursu malzemelerimi aldım yapmak istiyorum fakat bi sorum olacaktı bu tarifte tursu suyunu hazırlarken yemeklik tuz mu koyuyorsunuz iri tursuluk tuz mu:uhm::uhm:

merhaba arkadaslar bende tursu malzemelerimi aldım yapmak istiyorum fakat bi sorum olacaktı bu tarifte tursu suyunu hazırlarken yemeklik tuz mu koyuyorsunuz iri tursuluk tuz mu:uhm::uhm:

Merhaba, ben yemeklik tuz kullaniyorum canim.
sana kolay gelsinopuyorumnanaktan

merhaba canim bende denicem bunu insallah benim teyzemde super tursu yapar ama almanyada malesef.bu tarifi denemek istioyorum ama ben taze fasulye ve lahaniyi cok seviyorum yani lahana fasulye salatalik havuc biber koysam olurmu acaba birde bidon bulmak lazim tabi off ama cok guzel tarif eline saglik

Tarif için çok teşekkür ederim,geçen sene tarifinizi denedim ve mükemmel oldu :) hatta karışık değil de sadece biberli turşu yaptım ama sizin verdiğiniz ölçüde sirkesini tuzunu koydum ve herkez bayıldı :)) karışık turşumdaki salatalıklarım biraz iriydi,sanırım ondan dolayı eridiler ama küçük salatalıklarda birseneden fazla geçmesine rağmen hiç bozulma yok...Çoook teşekkürler,herkeze denemesini tavsiye ederim...boşuna başka tarif aramayın kızlar

Back
X