Ne konuşacakmış amcanla?
Ne gibi sebeplerden kavga ediyorsunuz? Neyi ısıtıp ısıtıp önüne koyuyor?
Ya keşke iyi ce emin olmadan böyle resmiyete döküp yüzükler takılmasaa..
Bu adam ömür törpüsü...Bilmiyorum ne konuşacağını,genel olarak kavgalarımız yoktu bi defa seni seviyorum dedi bazen beni sinir etsen de dedi bende ne konuda sinir ediyorum dedim dik başlısın dediğim gibi insan olacaksın benim sözümden çıkmayacaksın bilmem ne dedi bende hangi konuda dikbaşlılık yaptığımı sordum cvp veremedi bende olmayan bişeye kulp bulma çünkü yapmıyorum herşeyi alttan alıyorum dedim böyle başlamıştı kavgalar..
Bu adam ömür törpüsü...
Bence karşınızdakini iyi tanımadan ciddi adımlar atmayın.
Ki artık 2 ay kalmış zaten düğüne.
İyice düşünün taşının ama sonunda seviyorum ya deyip tüm yorumları görmezden gelecekseniz ilk sayfada belirtin.
Dün bi konu açan arkadaş kına gecesinden önceki gün nişanı attı kendini kurtardı.
Yani hiçbir şey için geç değil.
Ama sayfalarca yorum sonrasında yok ya dönemem artık evleneyim diyecekseniz hiçbir anlamı yok, annenize katılıyorum.
Eger kafanda soru isaretleri varsa ki var soyledigine gore. Bir soz attim bir de nisan mi atayim diye dusunme hic. Elalem ne derse desin. Evlendikten sonra mutsuzlugun kimin umrunda olur ki..
Yol ver gitsin kardeşim. Ne demek benim sözümden çıkmayacaksın, ben ne dersem onu yapacaksın!Bilmiyorum ne konuşacağını,genel olarak kavgalarımız yoktu bi defa seni seviyorum dedi bazen beni sinir etsen de dedi bende ne konuda sinir ediyorum dedim dik başlısın dediğim gibi insan olacaksın benim sözümden çıkmayacaksın bilmem ne dedi bende hangi konuda dikbaşlılık yaptığımı sordum cvp veremedi bende olmayan bişeye kulp bulma çünkü yapmıyorum herşeyi alttan alıyorum dedim böyle başlamıştı kavgalar..
Hayır seviyorum olsun demeyeceğim sadece kafam karışık benim 2 aydır falan herkesin söylediği de mantıklı bu yüzden doğru karar vermek istiyorum evlenipte mutsuz olacaksam neden olayım..
Yol ver gitsin kardeşim. Ne demek benim sözümden çıkmayacaksın, ben ne dersem onu yapacaksın!
Senin bir kişiliğin yok mu? Kendi aklınla karar veremezsin ne doğru ne yanlış? Bir adama kukla ol diye mi yaratmışlar seni?
Terbiyesiz, bir de utanmadan amcana ne diyecek acaba. Hadii naş de, sepetle. Annenin bir bildiği varmış hakkaten.
Sevdiğine bile emin değilsin ki zaten.
Adam seni yönetmek istiyor, sorunlara aileleri dahil ediyor.
Sürekli eski konuları açıyormuş.
Yani düğüne 2 ay kalmış tabiri caizse düşman gibisiniz.
O zaman gereken adımları atmalısın.
Aynen doğru diyorsunuz benim mutluluğum herşeyden önemli ama ben ne zamandır hiç bişey hissetmiyorum ne mutluluk ne mutsuzluk
Bilmiyorum ne konuşacağını,genel olarak kavgalarımız yoktu bi defa seni seviyorum dedi bazen beni sinir etsen de dedi bende ne konuda sinir ediyorum dedim dik başlısın dediğim gibi insan olacaksın benim sözümden çıkmayacaksın bilmem ne dedi bende hangi konuda dikbaşlılık yaptığımı sordum cvp veremedi bende olmayan bişeye kulp bulma çünkü yapmıyorum herşeyi alttan alıyorum dedim böyle başlamıştı kavgalar..
Bilmiyorum ne konuşacağını,genel olarak kavgalarımız yoktu bi defa seni seviyorum dedi bazen beni sinir etsen de dedi bende ne konuda sinir ediyorum dedim dik başlısın dediğim gibi insan olacaksın benim sözümden çıkmayacaksın bilmem ne dedi bende hangi konuda dikbaşlılık yaptığımı sordum cvp veremedi bende olmayan bişeye kulp bulma çünkü yapmıyorum herşeyi alttan alıyorum dedim böyle başlamıştı kavgalar..
Yani bak cevabini kendin vermissin zaten. Insan notr oldugu bir insanla evlennirse ne olur.. Cok da gec olmadan bir karara varirsiniz umarim.
Bunu söyleyen insanla ömür boyu mutlu olacağını düşünüyorsan sana şimdiden mutluluklar dilerim.
Nişanlın eş değil işini görecek, gag dedi mi su gug dedi mi yemek getirecek, yatağını sıcak tutacak, kendinin son sözü hep kabul görecek birini arıyor. Çok net.
Anneni çok iyi dinle. Çünkü o demek ki daha net görüyor. Ki o cümleden sonra kim olsa anlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?