Karışık..

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
15.770
19.085
498
En son gelişmeler 14.sayfada..

Merhaba hanımlar çoğunuz burda benden yaşça büyüksünüz görmüş geçirmiş insanlarsınız bana da yardımınız olacağına inanıyorum.Şimdiden teşekkürler

Yaşım gereği ya da tecrübesizliğimden dolayı çoğu şeyi tam göremiyor olabilirim nişanlımla 2 aydır yaklaşık arada tartışmalarımız oluyor ama çok sürmüyor anlaştığımızı düşünüyorum ama bir sonraki tartışmamızda tekrar açılıyor aynı konu nişanlım tarafından..

Benim annem evlenmeden önce iyice tanımamı istiyor akıl veriyor ben biraz surat asıyorum açıkçası annemin dediği sen şu an göremiyosun bazı şeyleri bana kızıyorsun ama mutsuz olma diye söylüyorum iyi düşün taşın diyor.

Nişanlımı sevip sevmeme konusuna gelince bilmiyorum bazı yaptıklarından soğuyabiliyorum daha doğrusu söylediği sözlerden biraz geri kafalı düşüncesiyle laflar söylüyor.

Ben şu an 2 arada bir deredeyim zaten düğünüme 2 ay kadar var nişan atmaya korkuyorum (daha önce de söz atmıştım acaba bana suç bulurlar mı diye de korkum var) ama ilerde de mutsuz olmaktan korkuyorum.

Şu anda da aramız limoni amcamla konuşacakmış akşam ilişkimizi yeniden gözden geçirmeye karar verdik bundan sonrası hayırlısı diyorum ama anneme daha çok kulak asmalıyım değil mi sonuçta o dışardan bakıyor ilişkiye ben çoğu şeyi göremiyor olabilirim..

Valla uzun oldu kusura bakmayın konulara pek girmedim siz sordukça cvplarım genel olarak.

Arada yazdım pek okunmadı buraya ekliyorum,

Aramızda geçen bir konuşmayı anlatayım,

Bu izin alma konusunda laf açılınca ben izin almak nedir çocuk değilim haber veririm dedim o da benden izin almadan hiç bi iş yapamazsın dedi bende o zamanı gelince konuya göre değişirl dedim.

Bana örnek olarak işim gereği bazen eğitimlerimiz oluyor bizim oraya gitme dersem gidermiymişim gitmezmiyşim falan bende o benim işim giderim dedim bana dediği laf yolda yürüdüğüm yerde beni kaçırırlarsa ne olacakmış evliymişim bekar da değil katil mi edecekmişim kendini ..

Siz bu konuşmadan ne anlarsınız

Son düzenleme:
Ne konuşacakmış amcanla?
Ne gibi sebeplerden kavga ediyorsunuz? Neyi ısıtıp ısıtıp önüne koyuyor?

Ne konuşacakmış amcanla?
Ne gibi sebeplerden kavga ediyorsunuz? Neyi ısıtıp ısıtıp önüne koyuyor?

Bilmiyorum ne konuşacağını,genel olarak kavgalarımız yoktu bi defa seni seviyorum dedi bazen beni sinir etsen de dedi bende ne konuda sinir ediyorum dedim dik başlısın dediğim gibi insan olacaksın benim sözümden çıkmayacaksın bilmem ne dedi bende hangi konuda dikbaşlılık yaptığımı sordum cvp veremedi bende olmayan bişeye kulp bulma çünkü yapmıyorum herşeyi alttan alıyorum dedim böyle başlamıştı kavgalar..

Ya keşke iyi ce emin olmadan böyle resmiyete döküp yüzükler takılmasaa..

O biraz ailelerin ısrarıyla da oldu biz görüşüyorduk aileler biliyordu akrabalık var millet laf etmesin diye adı konulsun dendi o zamanlar düşünemedik..

Bu adam ömür törpüsü...

Bence karşınızdakini iyi tanımadan ciddi adımlar atmayın.
Ki artık 2 ay kalmış zaten düğüne.
İyice düşünün taşının ama sonunda seviyorum ya deyip tüm yorumları görmezden gelecekseniz ilk sayfada belirtin.
Dün bi konu açan arkadaş kına gecesinden önceki gün nişanı attı kendini kurtardı.
Yani hiçbir şey için geç değil.
Ama sayfalarca yorum sonrasında yok ya dönemem artık evleneyim diyecekseniz hiçbir anlamı yok, annenize katılıyorum.

Eger kafanda soru isaretleri varsa ki var soyledigine gore. Bir soz attim bir de nisan mi atayim diye dusunme hic. Elalem ne derse desin. Evlendikten sonra mutsuzlugun kimin umrunda olur ki..

Bu adam ömür törpüsü...

Hayır seviyorum olsun demeyeceğim sadece kafam karışık benim 2 aydır falan herkesin söylediği de mantıklı bu yüzden doğru karar vermek istiyorum evlenipte mutsuz olacaksam neden olayım..

Eger kafanda soru isaretleri varsa ki var soyledigine gore. Bir soz attim bir de nisan mi atayim diye dusunme hic. Elalem ne derse desin. Evlendikten sonra mutsuzlugun kimin umrunda olur ki..

Aynen doğru diyorsunuz benim mutluluğum herşeyden önemli ama ben ne zamandır hiç bişey hissetmiyorum ne mutluluk ne mutsuzluk

Yol ver gitsin kardeşim. Ne demek benim sözümden çıkmayacaksın, ben ne dersem onu yapacaksın!

Senin bir kişiliğin yok mu? Kendi aklınla karar veremezsin ne doğru ne yanlış? Bir adama kukla ol diye mi yaratmışlar seni?

Terbiyesiz, bir de utanmadan amcana ne diyecek acaba. Hadii naş de, sepetle. Annenin bir bildiği varmış hakkaten.

Hayır seviyorum olsun demeyeceğim sadece kafam karışık benim 2 aydır falan herkesin söylediği de mantıklı bu yüzden doğru karar vermek istiyorum evlenipte mutsuz olacaksam neden olayım..

Sevdiğine bile emin değilsin ki zaten.
Adam seni yönetmek istiyor, sorunlara aileleri dahil ediyor.
Sürekli eski konuları açıyormuş.
Yani düğüne 2 ay kalmış tabiri caizse düşman gibisiniz.
O zaman gereken adımları atmalısın.

Aramızda geçen bir konuşmayı anlatayım,

Bu izin alma konusunda laf açılınca ben izin almak nedir çocuk değilim haber veririm dedim o da benden izin almadan hiç bi iş yapamazsın dedi bende o zamanı gelince konuya göre değişirl dedim.

Bana örnek olarak işim gereği bazen eğitimlerimiz oluyor bizim oraya gitme dersem gidermiymişim gitmezmiyşim falan bende o benim işim giderim dedim bana dediği laf yolda yürüdüğüm yerde beni kaçırırlarsa ne olacakmış evliymişim bekar da değil katil mi edecekmişim kendini ..

Siz bu konuşmadan ne anlarsınız

Evet zaten anneme hak veriyorum bende düşünüyorum bunları ama devamlı laf edilince cnm sıkılıyor haliyle benim de

Evet en büyük sorun da burda başlıyor ilk başta konuşmadığımız konu düğüne 2 ay kala açılıyor...

Aynen doğru diyorsunuz benim mutluluğum herşeyden önemli ama ben ne zamandır hiç bişey hissetmiyorum ne mutluluk ne mutsuzluk

Yani bak cevabini kendin vermissin zaten. Insan notr oldugu bir insanla evlennirse ne olur.. Cok da gec olmadan bir karara varirsiniz umarim.

Bunu söyleyen insanla ömür boyu mutlu olacağını düşünüyorsan sana şimdiden mutluluklar dilerim.
Nişanlın eş değil işini görecek, gag dedi mi su gug dedi mi yemek getirecek, yatağını sıcak tutacak, kendinin son sözü hep kabul görecek birini arıyor. Çok net.

Anneni çok iyi dinle. Çünkü o demek ki daha net görüyor. Ki o cümleden sonra kim olsa anlar zaten.

sadece bu bile yeterli ayrılmanız için .. ne demek insan olucaksın benim sözümden çıkmıycaksın.. hayvan terbiyecisimiymiş kendisi..annenizi dinleyin..

İster iki kez ister beş kez yüzük atmış ol hiç fark etmez.Milletin ne diyeceğini düşünme kendi mutluluğunu düşün.Çünkü karşındaki insanla bir ömür geçireceksin.Ölç tart iyice.Onu çok seviyor muyum,evlenirsem mutlu olabilir miyim,beni sürekli üzüp kırıyor mu,bana gerçekten uygun bir eş mi olacak sorularını sor kendine.Bu arada annenin görüşlerini de es geçme derim.

Yani bak cevabini kendin vermissin zaten. Insan notr oldugu bir insanla evlennirse ne olur.. Cok da gec olmadan bir karara varirsiniz umarim.

Muhtemelen bugün amcamla konuştuktan sonra herşey bi karara bağlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…