• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık..

Konuşacağınıda hiç sanmıyorum aklı sıra senı tedırgın edıcek. Bu konu ile ilgili son yorumu yapıyorum ( kesinlikle kişiliği oturmamış sen bu adamla evlenırsen yarın bırgun her tartıştığınız konuyu kendi ailesine anlatacak olmadı senin yakınlarına soylemekle göz dağı vercek ) son karar senin kararını verdığınde bızımle de paylaş

Ben dün dua ederek yattım Allahım bi yol göster hayırlısı neyse o olsun diye garip garip rüyalar gördüm tam hatırlamıyorum da sabahta 7 buçukta tartıştık ben alttan aldıkça baktım üstüme geliyor sonra da ilişkiyi gözden geçirelim dedi bende tmm dedim sandım ki konuşup halledicez yarım saat sonra msj attı amcanla konuşucam diye bende tmm dedim..

Biraz önce de msj atmış herşey sevgi değil falan diye..

Merhaba hanımlar çoğunuz burda benden yaşça büyüksünüz görmüş geçirmiş insanlarsınız bana da yardımınız olacağına inanıyorum.Şimdiden teşekkürler

Yaşım gereği ya da tecrübesizliğimden dolayı çoğu şeyi tam göremiyor olabilirim nişanlımla 2 aydır yaklaşık arada tartışmalarımız oluyor ama çok sürmüyor anlaştığımızı düşünüyorum ama bir sonraki tartışmamızda tekrar açılıyor aynı konu nişanlım tarafından..

Benim annem evlenmeden önce iyice tanımamı istiyor akıl veriyor ben biraz surat asıyorum açıkçası annemin dediği sen şu an göremiyosun bazı şeyleri bana kızıyorsun ama mutsuz olma diye söylüyorum iyi düşün taşın diyor.

Nişanlımı sevip sevmeme konusuna gelince bilmiyorum bazı yaptıklarından soğuyabiliyorum daha doğrusu söylediği sözlerden biraz geri kafalı düşüncesiyle laflar söylüyor.

Ben şu an 2 arada bir deredeyim zaten düğünüme 2 ay kadar var nişan atmaya korkuyorum (daha önce de söz atmıştım acaba bana suç bulurlar mı diye de korkum var) ama ilerde de mutsuz olmaktan korkuyorum.

Şu anda da aramız limoni amcamla konuşacakmış akşam ilişkimizi yeniden gözden geçirmeye karar verdik bundan sonrası hayırlısı diyorum ama anneme daha çok kulak asmalıyım değil mi sonuçta o dışardan bakıyor ilişkiye ben çoğu şeyi göremiyor olabilirim..

Valla uzun oldu kusura bakmayın konulara pek girmedim siz sordukça cvplarım genel olarak.

Arada yazdım pek okunmadı buraya ekliyorum,

Aramızda geçen bir konuşmayı anlatayım,

Bu izin alma konusunda laf açılınca ben izin almak nedir çocuk değilim haber veririm dedim o da benden izin almadan hiç bi iş yapamazsın dedi bende o zamanı gelince konuya göre değişirl dedim.

Bana örnek olarak işim gereği bazen eğitimlerimiz oluyor bizim oraya gitme dersem gidermiymişim gitmezmiyşim falan bende o benim işim giderim dedim bana dediği laf yolda yürüdüğüm yerde beni kaçırırlarsa ne olacakmış evliymişim bekar da değil katil mi edecekmişim kendini ..

Siz bu konuşmadan ne anlarsınız
bence evlenme, kafan net değil, boşanmak daha zor yol yakınken dön

Ailelerin bilmesinden kaynaklanıyor işte sonra en ufacık bir durumda toparlanmıyor çünkü ailelere yansıyor onlarda haklı olarak korkuyorlar bilememek en iyisi ama insan bazen çaresiz hissediyor kendisini haklısınız :KK51:

Ben yine duyurmazdım kendisinin ailesine anlattığını duyunca bende tepki verip anlattım aileme o beni rahatça kötüleyebiliyor ki ben onu hiç kötülemedim böyle böyle diyor benim bundan ne çıkarmam gerek diye akıl istedim hep

Ben dün dua ederek yattım Allahım bi yol göster hayırlısı neyse o olsun diye garip garip rüyalar gördüm tam hatırlamıyorum da sabahta 7 buçukta tartıştık ben alttan aldıkça baktım üstüme geliyor sonra da ilişkiyi gözden geçirelim dedi bende tmm dedim sandım ki konuşup halledicez yarım saat sonra msj attı amcanla konuşucam diye bende tmm dedim..

Biraz önce de msj atmış herşey sevgi değil falan diye..
Bu sana bir işaret

Bu yazdıklarınızdan ben de endişelendim.. Gitmeni isemezsem gider misin gibi..

Nişanlımın demesi değil mi ben gitme dersem yine gidecek misin diyor benim sende ki sözümün değeri ne bunu merak ediyorum diyor..

Ben yine duyurmazdım kendisinin ailesine anlattığını duyunca bende tepki verip anlattım aileme o beni rahatça kötüleyebiliyor ki ben onu hiç kötülemedim böyle böyle diyor benim bundan ne çıkarmam gerek diye akıl istedim hep

Karşılıklı inatlaşmayla olmuş neyse zaten şuanda bunları düşünmeyin bence siz evlenmek istiyor musun bu insanla emin misiniz davranışları size gösterdikleri yaşattıkları nedir yine söylüyorum emin olarak içi rahat evlenmeli insanHoppa

Zaten evlenip mutsuz olmaktan korkuyorum pişman olmaktan korkuyorum bu yüzden tam karar vermem gerek..
evlilik toz pembe değil, çamaşır bulaşık ev işi, hayalimdeki bu deildi, bekarken mutluydum ben.önceden sorun etmediklerim evleince sorun oldular...iyidüşün

Karşılıklı inatlaşmayla olmuş neyse zaten şuanda bunları düşünmeyin bence siz evlenmek istiyor musun bu insanla emin misiniz davranışları size gösterdikleri yaşattıkları nedir yine söylüyorum emin olarak içi rahat evlenmeli insanHoppa

İçim rahat değil açıkçası beni ailesine ezdirir diye de korkuyorum altlı üstlü oturacağız

Nişanlımın demesi değil mi ben gitme dersem yine gidecek misin diyor benim sende ki sözümün değeri ne bunu merak ediyorum diyor..

Bana kalırsa yaşınız biraz beklemek için müsait.. Annenin dediği gibi iyice tanı.. Sırtında yumurta küfesi mi var da.. Anlaşamazsanız ayrılırsınız. Yaş ilerleyince fikirler de olgunlaşıyor..

evlilik toz pembe değil, çamaşır bulaşık ev işi, hayalimdeki bu deildi, bekarken mutluydum ben.önceden sorun etmediklerim evleince sorun oldular...iyidüşün

İşte bende önce sorun etmediklerim sonradan göze batar mı beceremezsem ne olacak ben hep kendim dışında ben ben olmaktan çıkıp mı yaşayacağım diye korkar oldum..

Bana kalırsa yaşınız biraz beklemek için müsait.. Annenin dediği gibi iyice tanı.. Sırtında yumurta küfesi mi var da.. Anlaşamazsanız ayrılırsınız. Yaş ilerleyince fikirler de olgunlaşıyor..

Bence de en iyisi düğün tarihini ertelemek ya da değişmeyeceğinden eminsem ilişkiyi noktalamak..

anneciğinin sözlerini kulakardı etmemelisin. annen neyden rahatsız? sen neyigöremiyorsun? bunları düşün.
ayrıca izin almak saçma bence de haber vermeli insan. o senden izin mi alıyor?

Sen annene kulak ver... Anneler en doğrusunu bilir sonra çok pişman olursun.nişan at,söz at kimseyi ilgilendirmez başkaları için yaşama önce kendini düşün.

anneciğinin sözlerini kulakardı etmemelisin. annen neyden rahatsız? sen neyigöremiyorsun? bunları düşün.
ayrıca izin almak saçma bence de haber vermeli insan. o senden izin mi alıyor?

ikimizde şu an için izin değil haber veriyoruz ama evlenince ben ondan izin alacakmışım bana öyle dedi

Bana da öyle geliyor açıkcası hiç öyle olgunlukta görmedim sıkıntılı günler bekliyor gibi tabi ki yangına körükle gitmek istemem:110:

Yok gitmiyosun ben neler neler duyuyorum sadece annem değil bi kaç kişi daha var gözlemleyip söyleyen..

Back
X