• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık..

İn
inan gülerek okudum resmen çocuk bı yaaa evliliğe hazır değil kendi sorunlarını çözmekten aciz şu şikayetlenmelerede sinir oluyorum sizin kendi aranızda çözemediğimiz şeyi başkası çözse nee çözmese nee kafalar aynı olduktan sonra

Evet insanlara işte böyle komik geliyor tek sana değil bana da ama biz bu tartişmaları 2 hafta önce konuşup kapattık ve bi daha olmayacak bende biraz daha alttan alacağımı söyledim kendisine..

Dün beni suçluyor bende sen şöyle yaptığın için böyle oldu diyorum bana dönmüş he tmm bunun da suçlusu benim ben yala söylüyorum bilmem ne diyor bana çok gözümden düştü öyle böyle değil ben bu adamı mı sevmişim dedim ilk defa..:(

Evet insanlara işte böyle komik geliyor tek sana değil bana da ama biz bu tartişmaları 2 hafta önce konuşup kapattık ve bi daha olmayacak bende biraz daha alttan alacağımı söyledim kendisine..

Dün beni suçluyor bende sen şöyle yaptığın için böyle oldu diyorum bana dönmüş he tmm bunun da suçlusu benim ben yala söylüyorum bilmem ne diyor bana çok gözümden düştü öyle böyle değil ben bu adamı mı sevmişim dedim ilk defa..:KK43:
Kararını ıyı ver ölç biç tart yani hayat senin

Kararını ıyı ver ölç biç tart yani hayat senin

Bitti benim için burdaki çoğu insan veya çevremdeki yaşı büyük insanlar herşeyi benden daha net görüyorlar ben kararsızdım o dünkü can yakan sözlerden sonra koptu içimde bişeyler istedikleri kadar gün versinler ...

Mutlu degilsen 2 değil 5 kezde ayrilirsin kime ne.
Ayrica bayıldım oglann daha ergenlik döneminde.

Mutlu degilsen 2 değil 5 kezde ayrilirsin kime ne.
Ayrica bayıldım oglann daha ergenlik döneminde.

Evet haklısınız bitti zaten konuşmaları mantığı bir ergenin veya çocuğun düşüneceği şeyler içimde koptu bişeyler cnm yansa da bu da geçer...

Evet haklısınız bitti zaten konuşmaları mantığı bir ergenin veya çocuğun düşüneceği şeyler içimde koptu bişeyler cnm yansa da bu da geçer...
En kisa zamanda gerçek aşkla karşılaşman dileğiyle, geçmiş olsun;)

Bitti benim için burdaki çoğu insan veya çevremdeki yaşı büyük insanlar herşeyi benden daha net görüyorlar ben kararsızdım o dünkü can yakan sözlerden sonra koptu içimde bişeyler istedikleri kadar gün versinler ...
En mantıklısı buydu Sana değer veren biriyle olman dileğiyle :)

Aklın varsa sakın böyle bi serseriyle evlenmezsin.
Şu anlattıklarından bile herkes sizin birbirinize uygun olmadığınızı görüyor.
He iyi insandır senin için bişeyler yapmıştır bilmem ne o ayrı.
Siz anlaşamazsınız bu çok net.

Daha şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını dusunemedim. Hemen aileler de işin içine girmiş. 10 yaşındaki cocuk yapmaz bunu.Kusura bakmayın ama balık baştan kokar.Hayatınızı mahvetmeyin. Hakkınızda hayırlısı. Rabbim iyilerle karşılaştırsin.

Aklın varsa sakın böyle bi serseriyle evlenmezsin.
Şu anlattıklarından bile herkes sizin birbirinize uygun olmadığınızı görüyor.
He iyi insandır senin için bişeyler yapmıştır bilmem ne o ayrı.
Siz anlaşamazsınız bu çok net.

Daha şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını dusunemedim. Hemen aileler de işin içine girmiş. 10 yaşındaki cocuk yapmaz bunu.Kusura bakmayın ama balık baştan kokar.Hayatınızı mahvetmeyin. Hakkınızda hayırlısı. Rabbim iyilerle karşılaştırsin.

Evet bende fark ettim özellikle dünkü içinde kalan şeyleri de döktükten sonra düştü iyice gözümden..
Rabbim hayırlısını versin artık

Evet bende fark ettim özellikle dünkü içinde kalan şeyleri de döktükten sonra düştü iyice gözümden..
Rabbim hayırlısını versin artık
Farkettiyseniz hata yapmazsiniz umarım.. Degisecebilecegini de sanmam. Çünkü bir insan neyse o dur.Değişmez. Çok çok iyi düşünün. Böyle bir insanla ömür geçer mi? Hakkınızda hayırlısı.

Farkettiyseniz hata yapmazsiniz umarım.. Degisecebilecegini de sanmam. Çünkü bir insan neyse o dur.Değişmez. Çok çok iyi düşünün. Böyle bir insanla ömür geçer mi? Hakkınızda hayırlısı.

Bitti zaten olduğu yerde kalsın dedik ikimizde ama amcam 10 gün düşünme süresi verdi ben ne tmm dedim ne de yok ama o hemen tmm dedi umutlu gibiydi dünde olduğu yerde kalsın dediğimizde istediklerim çok mu zordu yapamayacak mısın yani dedi istediği ben senin için onlara katlanırım deyip barışmam ama öyle yapsam ben ben olmaktan çıkacağım biliyorum bende yapamam dedim sen bu ilişkideki problemleri döküp laçka ettin bundan sonra hiç olmaz dedimm..

Bitti zaten olduğu yerde kalsın dedik ikimizde ama amcam 10 gün düşünme süresi verdi ben ne tmm dedim ne de yok ama o hemen tmm dedi umutlu gibiydi dünde olduğu yerde kalsın dediğimizde istediklerim çok mu zordu yapamayacak mısın yani dedi istediği ben senin için onlara katlanırım deyip barışmam ama öyle yapsam ben ben olmaktan çıkacağım biliyorum bende yapamam dedim sen bu ilişkideki problemleri döküp laçka ettin bundan sonra hiç olmaz dedimm..
Aynen.Hep ezik kalacaksıniz.Onunda isteği bu.Lafımdan çıkmasın. İstedigi hersey kendisinin istedigi gibi olsun.. Sizin de düşünceleriniz var. Zaten siz kabul etseniz bile bu zamanla sizin dengenizi bozmaya başlayacak. Yine problem olacak.Ama kötüsü evli olmuş olursunuz.Bu daha zor.Sonunda pişmanlık duyabilirsiniz o yuzden. Kararinizin arkasında durmanız sizin iyiliginize gerçekten.. Ben yaşadığım için söylüyorum.Sonunda ne oldu aldatildim! Çünkü kaybetme korkusu yoktu.Nasılsa her dediğini yapıyordum. Ben farkettigim halde devam ettim.Şimdi toparlanmaya çalışıyorum. Evlenseydim kafayı yerdim.

Ayrıldınız sanırım. .
Çocuk gibi davranışlar ..
Yaşlarınız kaç?

Aynen.Hep ezik kalacaksıniz.Onunda isteği bu.Lafımdan çıkmasın. İstedigi hersey kendisinin istedigi gibi olsun.. Sizin de düşünceleriniz var. Zaten siz kabul etseniz bile bu zamanla sizin dengenizi bozmaya başlayacak. Yine problem olacak.Ama kötüsü evli olmuş olursunuz.Bu daha zor.Sonunda pişmanlık duyabilirsiniz o yuzden. Kararinizin arkasında durmanız sizin iyiliginize gerçekten.. Ben yaşadığım için söylüyorum.Sonunda ne oldu aldatildim! Çünkü kaybetme korkusu yoktu.Nasılsa her dediğini yapıyordum. Ben farkettigim halde devam ettim.Şimdi toparlanmaya çalışıyorum. Evlenseydim kafayı yerdim.

Evet aynen kaybetme korkusu yok ve her dediğine tmm diyodum ama bende bir bireyim farkına varınca düşünmeye başladım..

Ayrıldınız sanırım. .
Çocuk gibi davranışlar ..
Yaşlarınız kaç?

İkimizde bitirme kararı aldık..
Ama o benim tmm diyeceğimi pek ummuyor gibiydi
Ama 10 gün iyice bi düşünün dediler hemen kesip atmadılar..
Ama bitti benim için yüzük takmadım bugün..
Yaşlarımız 23

İkimizde bitirme kararı aldık..
Ama o benim tmm diyeceğimi pek ummuyor gibiydi
Ama 10 gün iyice bi düşünün dediler hemen kesip atmadılar..
Ama bitti benim için yüzük takmadım bugün..
Yaşlarımız 23

Hakkınızda hayırlısı. .
Evlenip boşanmak daha zor. .

Back
X