Karisilikli dairelerde oturmak

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Slm arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum fakat kesin dönus yapicaz memlekete esimle ayni sehirdeniz kynbabam bize de ev almis fakat ayni apartman ve karsilikli evler kac gundur esime belli etmiyorum ama psikolojim bozuldu dusunmekten gözumun önune senaryolar geliyor cunku kv ile uyusmuyoruz esim bunu biliyorr defalarca saka yoluyla kp rime söledim karsilikli olmasin die ama yinede yapmis yapacagini bunu degistirebilir cunku kocaman bi site bunu esime kesin bi sekilde istemedigimi nasil anlatirim :( fikri olan varmi ?

eşin durumu biliyosa istemiyorum demen yeterli olmalı, babasına ben istemiyorum desin seni katmasın altlı üstlü karşılıklı dip dibe yanı yöresi ben anlamam uzak olan tatlı olur

İstemiyorsan istemiyorum de
Sonra çok pişman olursun
Gelip kırılmasınlar diye ses etemedim oturdum oraya ama bi rahatlık vermediler ne zormuş vs. diye de konu açmak durumunda kalırsın

İyisi mi baştan önlemini al
İstemiyorum de, hatta kendi annem bile olsa bu kadar yakın istemem de

En azından ben istemem cidden :3:

burada açılan konular da gördüğümüze göre aynı apartman da değil,aynı mahallede bile sorun oluyor.inşallah çıkar yol bulursunuz:34:

Henüz çocuğum bile yok
Ama ilerde kızım ya da oğlum olursa
Evlerini özellikle uzakta tutmalarını isteyeceğim
Nedir bu dipdibe olma merakı anlamadım, onlar bana yakın istese bile ben istemeyeceğim
Herşeylerini duymak görmek istemem, onlarda benimkini görmesin.. Tatlı tatlı ziyarete gidip gelelim yeter..

sakın sakın sakınnn,gidp de o evde oturma....
eşin hangi dilden anlarsa öyle anlat gurur yapmadan eşini suçlamadan, neyden anlıyorsa öyle anlat ama sakın gidp de kapılarının dibinde otrmasın. yoksa y.dışında geçrdiğinz günleri mumla ararsın. eşinle hiç yoktan kavga mevzusu çıkarmış olursun.
beni anlamadı dinlemedi düşünmedi die sakın ağlayıp sızlanma kendi kendine. çıkarın için hangi dille anlıyorsa öyle anlat...

illaki sorun oluyor , iki tarafta iyi niyetli bile olsa bişiler göze batıyor ,

istemediğinizi açıkça dile getirin ben olsam bırakın aynı apartmanı aynı mahalleyi bile kabul etmezdim her iki aileye uzaklık olması daha iyi eşinize kararlı bir şekilde istemiyorum diyin üzülürler diye düşünmeyin sonra üzülen siz olursunuz

Son düzenleme:
Ya istemediğinzi dile getirip gerekirse baştan tartışacaksınız, ya da baştan sorun yaşamayı göze alamayıp, bundan sonra eften püften sebeplerle kayınvalidenizle ve eşinizle bol tartışmalı bi hayata yelken açacaksınız.
Karar sizin.

Sagolun yorumlara arkadaslar buyuk ihtimalle ana kuzusu kocamla bu gee yicez birbirimizi bakalim ama daha yol yakinken bi caresine bakilmasi lazim :(

anlamıyorum bu dipdibe oturma sevdasını..
kp hayattta olmasa neyse vicdan , yalnız bırakamam benimde annem var v.s bi nebze (benim durum)
ama kp de hayatta iken çok gereksiz bir aktivite..

orayı sevmiyorum şurada oturalım işine nebileyim şuraya buraya yakın felan de bişekilde gitme derim kesinlikle.
madem evi akdı verin kiraya o kira ile başka bir semtte oturun..

sevgiler..

Slm arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum fakat kesin dönus yapicaz memlekete esimle ayni sehirdeniz kynbabam bize de ev almis fakat ayni apartman ve karsilikli evler kac gundur esime belli etmiyorum ama psikolojim bozuldu dusunmekten gözumun önune senaryolar geliyor cunku kv ile uyusmuyoruz esim bunu biliyorr defalarca saka yoluyla kp rime söledim karsilikli olmasin die ama yinede yapmis yapacagini bunu degistirebilir cunku kocaman bi site bunu esime kesin bi sekilde istemedigimi nasil anlatirim :( fikri olan varmi ?

size evde verseler önünüze sarayları,yatları katlarıda serseler oturmayan derim.insanın huzuru paralan alınamıyor.özellikle anlaşamayacağınıza inanıyorsanız.arkadaşım,komşumun kızı sırf maddi destek gördükleri için eşinin ailesinden ayrılmıyorlar.ama banada bir yandan imrenerek bakıyorlar.sen ne güzel ayrısın evin ayrı uzaktasın diyorlar.arkadaşım evin başını bekliyor miras kalacakmış.diğer komşumun kızı çoluk çocuğunun a'dan z' ye ihtiyaçlarını aldıkları için başlarını bekliyorlar.ikiside eşinin ailesinle anlaşamıyor.ama maddi destek bitecek diye kuyruklarından ayrılamıyorlar.kocalarının işi iyi ev bakabilirler.ama kayınpederlerinin aldığı ev ıvır zıvır daha tatlı ayrılamıyorlar.ömür boyuda ayrılamazlar.hep beklenti peşindeler.

Son düzenleme:
Emirvaki denir buna.
Klasik erkek ailesi sevdası mümkün olsa beraber oturmak isterler hatta.
Baştan edin kavganızı yoksa çok yıpranırsınız şimdiden huzursuz olmuşsunuz zaten.
Umarım bir şekilde çözüme kavuşturursunuz

slm arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum fakat kesin dönus yapicaz memlekete esimle ayni sehirdeniz kynbabam bize de ev almis fakat ayni apartman ve karsilikli evler kac gundur esime belli etmiyorum ama psikolojim bozuldu dusunmekten gözumun önune senaryolar geliyor cunku kv ile uyusmuyoruz esim bunu biliyorr defalarca saka yoluyla kp rime söledim karsilikli olmasin die ama yinede yapmis yapacagini bunu degistirebilir cunku kocaman bi site bunu esime kesin bi sekilde istemedigimi nasil anlatirim :( fikri olan varmi ?

açıkça istemiyorum diceksin :) yoksa sonra kv oturmayı kabul ettim ama keşke etmseydim pişmanım :( diye konularla gelmeni istemem allah korusun... Eşin umarım anlayışlıdır ve anacı değildir

aman arkadaşım...
ne kadar yakın olursan, o kadar sıkıntı...
eşinin ailesiyle beraber ya da çok yakın yaşayan bayanlar ,ya sabır küpü olacak, ya da hiç bir şeyi kafasına takmayacak...
o zaman da stres stres içinde birikiyo, olan sana oluyo işte...hele bi de kv ile anlaşlamıyosan
en yakın zamanda bi çare bulursun inş...

Selam bende benzer bi durumla karşılaştım.Aile sitesi gbi bişey 6 kardeş tüm sülale aynı yakın apartmandalardı cümbürcemaat babası bizede saolsun bi ev almış ama tabi bu ev alınırken gelin ister mi burayı sever mi bi fikrini alalım falan olmuyo malesef ev vermek kıymetli oldugu için.İstemesen nankör oluyosun begenmedi oluyosun iki türlüde rezillik yanii ama sana tavsiem asla kabul etme biz 3 ay nişanlımla birbirmizi yedik bn direndim bütün ailesi cephe aldı bana eşimi üzdüler yok gelmeyiz gitmeyiz dediler ama bn istemedim suan ıstediğim yerd oturuyorum allaha bin şükür çok mutluyum kimseyle dipdibe değiliz mutsuz olucagın bı hayatı asla kabul etme derim

Aradan zamn geçti şuan hiç sorun kalmadı gayet herkeste gidip geliyo unutuldu yaşananlar.Kimse evladını sokaga atamaz sen rahat ol

bir kere girrsen bir daha cıkamazsın daha büyür sorunlar şimdi kötü ol istemiyorum de unuturlar bi süre sonra ama aynı apartmanda kötü olursan durum daha vahimleşir.

eşinle açık ve net sakince konuş canım uzak olalım tatlı olalım yakın oturursak mutlaka sorunlar olucaktır ben kimseyle kötü olmak istemiyorum de canım
çekinmeden konuş baştan tavrını belli et umarım eşin çok aile düşkünü değildir anlayışlı biridir seni dinler:31:

Back
X