- 8 Ağustos 2017
- 159
- 267
- 18
- Konu Sahibi Babygirlll
-
Asla kabul etmez.Çünkü sorunları olmadığını düşünüyor.Karısının sorunlu olduğunu düşünüyor.Karısı ise sadece sevgi ve ilgi bekliyor.Yani bilemedim.. terapiste filan gitmeyi kabul eder mi kocası birlikte
Asla kabul etmez.Çünkü sorunları olmadığını düşünüyor.Karısının sorunlu olduğunu düşünüyor.Karısı ise sadece sevgi ve ilgi bekliyor.
Kadın aksine sinirli değil eşi hiç fikrini sormadan gezmelere eğlenmelere gittiği için hazmedemediğinden bu şekilde söylemiş canım.Ya adam tedavi olsun ya da kadın sinirlerini aldırsın.
Bir başka yol daha var tabi;
Boşansınlar...
Kadında da var suç,git 3 4 gün kal da ne demek,kavgaya davetiyeMeraba kk üyeleri benim bir arkadaşım var 4 senelik evliler 2.çocuğuna hamile 24 yaşlarnda eşide 27 yaşlarnda.Eşi bu sabah denize gitmek istedi.Arkadaşımda git 3 4 gün kal demiş sinirle.Evde tabakları parçalamış kocası .Herzamn bu şekilde sinirli karısına hiç ilgi göstermiyor.Hiç bir tatlı söz kullanmıyor.Evdede hiç vakit geçirmiyor.Karısı sadece ondan ilgi ve sevgi bekliyor.Hiç bi şekilde kısıtlamıyorda kocasını.Ayrılsın demeyin çünkü neredeyse imkansız.Eşini düzeltmek istiyor,nasıl davranacağını bilmiyor.Bana sordu bende benden daha tecrübeli olan sizlere sormak istedim.Napmalı sizce?
Meraba kk üyeleri benim bir arkadaşım var 4 senelik evliler 2.çocuğuna hamile 24 yaşlarnda eşide 27 yaşlarnda.Eşi bu sabah denize gitmek istedi.Arkadaşımda git 3 4 gün kal demiş sinirle.Evde tabakları parçalamış kocası .Herzamn bu şekilde sinirli karısına hiç ilgi göstermiyor.Hiç bir tatlı söz kullanmıyor.Evdede hiç vakit geçirmiyor.Karısı sadece ondan ilgi ve sevgi bekliyor.Hiç bi şekilde kısıtlamıyorda kocasını.Ayrılsın demeyin çünkü neredeyse imkansız.Eşini düzeltmek istiyor,nasıl davranacağını bilmiyor.Bana sordu bende benden daha tecrübeli olan sizlere sormak istedim.Napmalı sizce?
Böyle bi kocaya nasil tahammul edilir ki evdeki kadin bakıcı mi temizlikci mi es mi. Gondermesin bi yere versin cocuklari kucağına.Ama sürekli bu şekilde gidip 1 gece falan kalıyor.Hiç evde vakit geçirmiyor.Sürekli dışarda.Üstelik eşiyle bir kere gezmeye gitmişliği yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?