• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karısını anlamayan koca....

Babygirlll

Sevilde Sevme,Ağlama ağlat ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
159
267
18
Meraba kk üyeleri benim bir arkadaşım var 4 senelik evliler 2.çocuğuna hamile 24 yaşlarnda eşide 27 yaşlarnda.Eşi bu sabah denize gitmek istedi.Arkadaşımda git 3 4 gün kal demiş sinirle.Evde tabakları parçalamış kocası .Herzamn bu şekilde sinirli karısına hiç ilgi göstermiyor.Hiç bir tatlı söz kullanmıyor.Evdede hiç vakit geçirmiyor.Karısı sadece ondan ilgi ve sevgi bekliyor.Hiç bi şekilde kısıtlamıyorda kocasını.Ayrılsın demeyin çünkü neredeyse imkansız.Eşini düzeltmek istiyor,nasıl davranacağını bilmiyor.Bana sordu bende benden daha tecrübeli olan sizlere sormak istedim.Napmalı sizce?

Düzelmesini beklemesin ayrılmak imkansızsa olduğu gibi kabul edecek.. durduk yere kavga çıkartıyorsa hasta ruhlu demek.

Yani bilemedim.. terapiste filan gitmeyi kabul eder mi kocası birlikte
Asla kabul etmez.Çünkü sorunları olmadığını düşünüyor.Karısının sorunlu olduğunu düşünüyor.Karısı ise sadece sevgi ve ilgi bekliyor.

Asla kabul etmez.Çünkü sorunları olmadığını düşünüyor.Karısının sorunlu olduğunu düşünüyor.Karısı ise sadece sevgi ve ilgi bekliyor.

O zaman alsın kocasını karşısına konuşsun ? Sorunlarımız var mutlu değilim şu şu sebeplerden ötürü desin. Yıpranıyorum seni eskisi gibi sevemiyorum senden ilgi sevgi bekliyorum desin. Belki gerçekten ciddi olduğunu hissettirebilirse kocası da seviyorsa değişebilir

aynı zamanda arkadaşınız da değişsin biraz daha sakin sabırlı olmaya huzur vermeye gayret etsin. Değileceğini Çok zannetmemekle beraber bir umut diyorum

Ya adam tedavi olsun ya da kadın sinirlerini aldırsın.

Bir başka yol daha var tabi;
Boşansınlar...
Kadın aksine sinirli değil eşi hiç fikrini sormadan gezmelere eğlenmelere gittiği için hazmedemediğinden bu şekilde söylemiş canım.

Olmadı kadın eşlik etsin tabak çanak nevarsa birlikte kırsınlar. Hatta kadın özellikle kocasına ait eşyaları kırsın döksün. Bazıları hakkaten şiddete şiddet istiyor.

Denize gitmek istemesine sinirleniyor ve tavır yapıyor, eşi de buna sinirleniyor kırıp döküyor mu? Denize gitmek çok normal bi olay altında başka sebepler filan yok mu?

Meraba kk üyeleri benim bir arkadaşım var 4 senelik evliler 2.çocuğuna hamile 24 yaşlarnda eşide 27 yaşlarnda.Eşi bu sabah denize gitmek istedi.Arkadaşımda git 3 4 gün kal demiş sinirle.Evde tabakları parçalamış kocası .Herzamn bu şekilde sinirli karısına hiç ilgi göstermiyor.Hiç bir tatlı söz kullanmıyor.Evdede hiç vakit geçirmiyor.Karısı sadece ondan ilgi ve sevgi bekliyor.Hiç bi şekilde kısıtlamıyorda kocasını.Ayrılsın demeyin çünkü neredeyse imkansız.Eşini düzeltmek istiyor,nasıl davranacağını bilmiyor.Bana sordu bende benden daha tecrübeli olan sizlere sormak istedim.Napmalı sizce?
Kadında da var suç,git 3 4 gün kal da ne demek,kavgaya davetiye
Madem kısıtlamıyor iyi eğlenceler deyip geçecekti.
Sevgi ilgi zorla olmaz,triple hiç olmaz.

Ama sürekli bu şekilde gidip 1 gece falan kalıyor.Hiç evde vakit geçirmiyor.Sürekli dışarda.Üstelik eşiyle bir kere gezmeye gitmişliği yok.

Karısı sadece ondan ilgi ve sevgi bekliyor.Hiç bi şekilde kısıtlamıyorda kocasını.Ayrılsın demeyin çünkü neredeyse imkansız.Eşini düzeltmek istiyor.......

Sıkıntı kısımlar bunlar.
Kadın evcil hayvan mı?
Durmuş ilgi bekliyo..
Erkeklerin en gıcık olduğu kadın tipi: pasif direnişle ilgi bekleyen.
Bekledikçe irite oluyo adamlar.
K.çını sallayıp gezsen, onu takmasan ilgilenecek..
Ama bakıyo zaten aşkına pervane bi sadık ev bekleyeni var.
Kaçıyım diyo hazır kovalanmışken..

Niye kısıtlamıyo, bekar gibi gezsin anca arıza çıkarsın diye mi...
Kısıtlasın.
Maydonoz olsun.
Tepesine insin.
Ki adam kolay lokma görmesin.

Eşi değiştirmek diye bişi de yok.
Adam gelmiş 30 yaşına.
Sanki yatılı mürebbiye.
Senden talim bekliyo.
Ancak kendi isteğiyle isteğiyle değişir bi erkek.
İstemiyosa inadına tersini yapar.

Arkadaşınızın Allah yardımcısı olsun.
Hiç politika bilmiyo zira....

Başka çocuk yapmayarak başlayabilir sanki.

Madem böyle bi tip eşi neden ikinci çocuğa hamile kalmış ki?Şimdi Doğum loğusalık derken daha çok ilgi bekleyip daha çok bunalacak.Ben bekarım nasıl tavsiye verilir bilmem ama Allah yardımcısı olsun diyelim

Ama sürekli bu şekilde gidip 1 gece falan kalıyor.Hiç evde vakit geçirmiyor.Sürekli dışarda.Üstelik eşiyle bir kere gezmeye gitmişliği yok.
Böyle bi kocaya nasil tahammul edilir ki evdeki kadin bakıcı mi temizlikci mi es mi. Gondermesin bi yere versin cocuklari kucağına.

Back
X