- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
:):) Teşekkür ederımWalla son sayfaya kadar okuyamadim, fena sallamis hayal dunyasini anlatmis, karisi warken istenen arzulanan kadin olmak istemis ic dunyasinda hep kendini ezik gormus kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):) Teşekkür ederımWalla son sayfaya kadar okuyamadim, fena sallamis hayal dunyasini anlatmis, karisi warken istenen arzulanan kadin olmak istemis ic dunyasinda hep kendini ezik gormus kendini
Bence sen kimseyle arkadaş olma kimseyi tanıyamıyonCanım benım ben coktan ayrılmıştım.Ama yazıodu süreklı .Arkadas olalım diye .Arkadasa ıhtıyacım yok dedım.Gorusmuodunda.En son 6 ay once sevgılı olmuştuk.Aılem senı ıstemıyor boşandıgın ıcın bu kapıdan goremezsın dedıler dedı.Bende tamam dedım .Engelleyıp acıyordu .Meger 4 yıldır evlıymış.Nasıl bılemedım ben ya nasıl .
Bence de olamaz ya çok saçmaEvlenmis bosanmis bir kadin evli erkegi anlayamayacak kadar saf olabilir mi? Hic sanmiyorum. Amaciniz intikam almak birbirimizi kandirmayalim.
PekiBence de olamaz ya çok saçma
Neyin intikamıEvlenmis bosanmis bir kadin evli erkegi anlayamayacak kadar saf olabilir mi? Hic sanmiyorum. Amaciniz intikam almak birbirimizi kandirmayalim.
Bende çok uzuldum .Anlattımda.Kız zaten boşanmak ıstemiş fakat aılesı ızın vermemıs .Butun param onda altınlar onda ben 4 yıldır ona bakıyorum calısmıyor dedı .Kadının ailesi destekçiyse veya ekonomik özgürlüğü varsa kesin anlatırdım ama diğer türlü bilemedim sizin adınıza çok üzüldüm
Kızlar ister inanın ister inanmayın.Ben yorum deil sadece yorum ıstedım.Sizce ole degıldır ama oldu işte.Oldu yani .Bence de olamaz ya çok saçma
Aynen ınkar ettı kadın ses kaydını attı .Ne gerek var ya nıye aldatıosunBen söylemezdim çünkü bi keresinde başıma böyle bişey gelmişti kadın bana bi sürü küfür hakaret etmişti adam da beni deli olmakla filan suçlamıştı ve devam etmişlerdi. Üstelik ben gençtim onlar benden büyüklerdi. Bir keresinde de beni aldatan birini başka bir kadın bana söylemişti. Adam sonuna kadar inkar etmişti. Ben yalan söylediğini farketmeme rağmen inanmasam da ilişkimi bitirememiştim o gücü bulup tabii ki kadına kötü bi tavır içinde bulunmadım. Uzaktan atıp tutması kolay yani adam inkar etcek her türlü. Kadın kendi hissediyordur zaten adamın iki yüzlülüğünü. Kendini böyle bi skandalın içine atasın varsa yap. Ama yoluna bakmak istiyosan karıştırma derim.
Ders calısıorum o yuzden engellıyorum dedı .Ayakta uyutmuş benı .
Haklısınız.O zaman anlamıodum ucak moduna alıorum demıstı .Şaka gıbı.Rahatsız edıolar demişti .PislikDers çalışacakken " sevgilim benim şimdi ders çalışmam lazım cevap veremezsem merak etme, ara verdiğimde görüşürüz" gibi bir mesaj yazmak yerine direkt engeli basmayan da ne biliiim.
Hmmm evet ayakta uyutmuş.