- Konu Sahibi BlackHoney
-
bi erkegin ailesine duskun olmasi ve on planda tutmaya caismasi karisina olan sevgisini belli etmez..kocaligi iyi yapip yapamadigini..ailesiyle ve esiyle olan o hassas dengeyi iyi koruyup koruyamadigi konusundaki basarisini belli eder..
eger eregin ailesi karisina herhangi bir haksizlikta bulunuyor,karisida bu yuzden uzuluyor da erkek hicbrsey yapmayip karisinida haksiz gostermeye ailesini savunmaya geciyorsa evet sevgisinde suphe ederim..
ama bi erkek ortada fazla bi durum yokken ailesinde cok duskun, surekli onlari gorme ihtiyaci hissediyor veya annesine hediyeler aliyor diye kocasi karisini sevmiyor anlamina gelmez..
ben boyle dusunuyorum..
ha bide tasfirin ve anakuzusu modelleri mevcut..
onlarda kendi aralarinda bazi modellere ayrilir..ama genel olarak dusuncem boyle..
sonucta babam da olsa..ben uzgunken beni koruyup kollamasa..ne halin varsa gor tavri takinsa ondanda suphe ederim..illa koca ve onun ailesi olarak sinirlandirmiyorum yani.. onemli olan ne durumda nasil davrandigi..
eninde sonunda bana destek olur..ben uzuleceksem beni korursa sorun yok varsin anasinin paspasi olsun..
Arkadaslar,
benim merkak ettigim bi konu var.. burada bi kac topik okudum ve bi cok mutsuz arkadaslarimi gördüm.. daha dogrusu, eslerinin ailelerini ön planda tutan esleri onlari mutsuz eden.. acaba diyorum, karisini gercek anlamda seven bi erkek öyle davranirmi??
Ne bileyim, bence bi erkek karisini cok seviyorsa onun icin en ön planda ilk etapda karisi olur...
Siz ne düsünüyorsunuz? Onunla bi ilgisi yok diyenler var mi-fikirlerinizi merak ediyorum
ikisininde yeri ayrı ama ailesi bile olsa hiçkimse için eşiyle kötü olmak istemez sonuçta senle yaşıyor sabah akşam gece gündüz senle beraber oyüzden onlar için seni atmaz.gerektiği yerde yuvasının huzuru için eşini çıkar aslanlar gibi herkese savunur.ama en iyi kocada olsa ailesini atmıyor sanırım
O adamın artık anasıda babasıda eşi oluyor.Ön planda eş gelir. Sonra anne baba.Hor görsün demiyorum ama karısının haklarınıda yedirmeyecek savunacak.Gerçekten sırılsıklam aşık olan insan bunu yapar.Diğer türlü olan evlilikler aşk evliliği gelmiyo bana.
evlenen kişinin ailesi medeni kanuna göre eşiyle ve doğacak çocuklarıyla kurduğu yeni ailedir.
anne-baba ise her zaman baştacıdır,
sadece yuvadan uçulur ve herkes kendi yuvasını kurar.
bu yeni aileye de 3. kişilerin müdahele etmemesi,
eşlerin 3. kişiler için birbirlerini kırmamaları önemlidir.
Hayat şöyle çocuklar dünyaya getirilir ilgilenilir ve onlar büyüyr ve kanatlanır....Kendi hayatlarına uçarlar kendi çocuklarını yaparlar döngü devam eder...Sıkıntı genelde ailelerin ikinci döngüyü kabul etmemesinden kaynaklanıyor bence.Dolayısıylada eş ve aile mevzulu evlilik yıkımları bolca oluyor,keşke herkes yerini bilse belirlese,eşlerde kimseyi kimseye ezdirmeme pozisyonunda dursa..Fakat genelde maalesef erkekler aile konusunda daha baskın oluyorlar,halbuki artık kendi ailelerini kurmuş oluyorlar.Ve evet belki 25-27 30 neyse okadar yıl o insanlar emek vermiş olabilir fakat sonrasında adamların k...çnı bile yıkamak sana düşecek,sen olacaksın herşeyinde yanında,hayatı sen paylaşacaksın.Bu bir döngü...Ve bu döngüyü algılayamayan aile ya da eşler maalesef herşeyi sıkıntıya sokuyor...
Niye atsın ki ailesi kocasını
kimse şunu anlamıyor
Annelerimiz babalarımızın üzerimizdeki emeklerini.
Tüm hatalarımıza rağmen bizleri yine de hatalarımızla kabullendiklerini
Evet bazıları hadlerini aşabiliyor ama çözüm onları tamamen devre dışı çıkartmak olabilir mi?
Üstelik insanlar yaşlandıkça biraz daha değişik davranabiliyorlar
Biraz hoşgörü gösterebilsek
aslinda, bence bi erkegin anasi , babasi ailesi karisi olmalidir... tabii ailesi de ön planda olmalidir.. benim anliyamadigim, bi insanin bu kadin ya erkek fark etmiyor en önemlileri tabiiki de ailesidir ..neden ? cünki insanlar aileleri dünyada en cok sevdikleri dir ve onun icin kirmaya kiyamadiklari dir.. fakat benim anliyamadigim, bi erkek esini gercekten seviyorsa onu neden kira biliyorda kendi ailesini kirmaya kiyamiyor.. o yüzden bu demekki sevgisiyle ölcüle biliniyormus.. yanlismiyim degilmiyim bilemiyorum bende...
Arkadaslar,
benim merkak ettigim bi konu var.. burada bi kac topik okudum ve bi cok mutsuz arkadaslarimi gördüm.. daha dogrusu, eslerinin ailelerini ön planda tutan esleri onlari mutsuz eden.. acaba diyorum, karisini gercek anlamda seven bi erkek öyle davranirmi??
Ne bileyim, bence bi erkek karisini cok seviyorsa onun icin en ön planda ilk etapda karisi olur...
Siz ne düsünüyorsunuz? Onunla bi ilgisi yok diyenler var mi-fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?