Karisini gercekten seven bir erkek kendi ailesini ön planda tutarmi????

senin soruna cevab: evet tutar.
hem karisini sever ama ailesinide tutar.
Dogrusunu söylemek gerikrse bende öyleyim, hem esimi cok seviyorum ama yeri geldiginde ailemide atmam.

kesinlikle tutar.benim şahsi görüşüme göre insan ebeveynlerinin yanından ayrıldıktan sonra bi aile kurarsa kurduğu aile herşeyden önemli olmalıdır.

Ön plan demeyelım de suna denge dıyelım dengede tutabılıyorsa ıyı ama yınede ne kdr severse sevsın aıle öncelıklı oluyo ..

karısını seven erkek ailesini tabiki de ön planda tutar..

çünkü: onun artık ailesi karısı ve var ise çocuklarıdır.

herikisinin yeri başkadır denge varsa sorun yok eşimin ailesi benim yaşantıma zarar vermiyosa bazı kadınlar bu işi abartıtor onun annesi olduğunu o kadının onu doğurup büyüttüğünü unutuyor evlat büyütüyosunuz evlendiriyosunuz gelin sizi istemiyor ne kadar acı yada kayınvalide oğlunun evlendiğini kabullenmiyor yönlendirmeye çalışıyor burda iş erkekte bitiyor işte karısını karısı gibi annesini annesi gibi sevecek allaha şükür bu denge var bizde

Uzmanlar erkeğin artık yeni kurduğu ailesini ön planda tutması gerektiğini ve de artık annelerini/ailelerini de uzaktan sevmeyi öğrenmeleri gerektiğini söylüyorlar.
Uzaktan derken gelmesin gitmesin aramasın sormasın şeklinde değildir heralde. Aklın yolu bir, biraz düşününce herkes doğru olanı çıkartır.
Anne/aile de evliliklerine müdahele etmeden yeni evlilileri kendi haline bırakmalı. Önce büyüklerin anlayışlı olması taraftarıyım. Çünkü gençler illaki hata yapabiliyorlar. Öyle yapıldığında da vicdanı olan gelin de erkeğin annesine/babasına (kardeşleri ayırıyorum) değer vermeli diye düşünüyorum.
Ben gelin olarak eşimin ailesine karşı (kv kp dışındaki insanlara bile) hep alttan aldığımı düşünüyorum. (bazı insanlara yaramıyor)
İlerde de kayınvalide olduğumda da (inşallah o günleri görebilirsek) alttan alan taraf ben olurum gibime geliyor. Biraz da insanların yapılarıyla alakalı. Bazı insan 70'ine gelse de çocuk oluyor... Olgun davranış beklenmiyor. Bazısı da çocukluğundan beri olgun davranışlar sergiliyor.
Burada dengeyi kurmak da erkeğe düşüyor aslında..
O dengeyi kuramadığında sürekli kendi ailesini ön planda tuttuğunda da karşılıklı sevgi diye de birşey kalmıyor.

Karısını gerçekten seven bir erkek kendi ailesini ön planda tutar ama bu çok uzun sürmez; karısı onu gerçekten sevmez olur, kendi de artık karısını sevip sevmediği belli değildir, bu hikaye de burda biter....

Back
X