Alır mi öyle desem senceBak görüncen aldırıyormuş.
Kendileri yapıp sende kısıtlayamazlar.
Eşin ile yanlizken "ablanın aldığı elbise çok hoşuma gitti, benim de ihtiyacım var, alır mısın" de en kısa zamanda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alır mi öyle desem senceBak görüncen aldırıyormuş.
Kendileri yapıp sende kısıtlayamazlar.
Eşin ile yanlizken "ablanın aldığı elbise çok hoşuma gitti, benim de ihtiyacım var, alır mısın" de en kısa zamanda...
Sen beğen internetten yada mağazadanAlır mi öyle desem sence
Gerçekten fikirlerin çok güzelSen beğen internetten yada mağazadan
Sonra söyle.
Yok olmaz derse "senin şerefine, ben seni temsil ediyorum, kocası almıyor ki kadın giysin derler" de...
Önemli olan uygulaman canımGerçekten fikirlerin çok güzel
Bu sabah bi adım attım geri dönüşü de oldu denemeye de devam edeceğimÖnemli olan uygulaman canım
Ah kuzum erkek kafası o kadar ince detay düşünemez hem para istemekle kötü kadın olmasın yaşın kaç sanırım biraz ufaksın kocan dusunmezse sen diyeceksin pazar parası birakirmisin yok ekmek bitti çay bitti hamileyim şunu bunu aserdim falan de şöyle korkma bunlar evliliğin olağan şeyleriIşte onu yapmadım hep iyi kadın bilsin dedim ama o saf kadın bildi
Keşke tanımadan çocuk yapmasaydınız. 1 lira nedir ya? Maddi olarak sıkıntıda falan olabilir isinz?Bırakmıyor işte bu da benim zoruma gidiyor ben öyle fuzuli harcamam dile getirdim para olmadığını ama al para demedi 1 lira çıkardı onu da ben almadim
Adam cimri değilKeşke tanımadan çocuk yapmasaydınız. 1 lira nedir ya? Maddi olarak sıkıntıda falan olabilir isinz?
Benc3de katılıyorum yoksa maddi durum iyiken n3den almasın vermesin yani sadece biraz odun soylenmeden yapmıyor bal söyleyince nasıl yollamış 100 liraAdam cimri değil
Kızımız çekingen
İstemeyince göze gireceğini, değerli olacağını düşünenlerden
İstemiş kız. 1 TL vermiş. Kaç kere söylesin ki. Hamile bir de. Ben çalışırım mesela. Paramı hiç çekmem. Eşim parasını alır almaz kira fatura ödeyip geri kalanını benim hesabıma gönderir. Yada çeker eve getirir. 1 kadın ne kadarı olduğunu bilmeden nasıl ev geçindirsin ki. Bence ortak biyere koyulmalı para. Kimin ihtiyacı varsa kullanır. birbirine söylerler bide olur biter. Yazık günah. Çocuk yapmayı biliyor amaAdam cimri değil
Kızımız çekingen
İstemeyince göze gireceğini, değerli olacağını düşünenlerden
Zengin aile çocuğuymuş, harcamaya alışıktır zaten.Benc3de katılıyorum yoksa maddi durum iyiken n3den almasın vermesin yani sadece biraz odun soylenmeden yapmıyor bal söyleyince nasıl yollamış 100 lira
Ciddi olamazsinBırakmıyor işte bu da benim zoruma gidiyor ben öyle fuzuli harcamam dile getirdim para olmadığını ama al para demedi 1 lira çıkardı onu da ben almadim
Bir an önce farkına varması lazım evlilik çocuk yapıp 3vde koca beklemek değil o evi çekip çeviren kadın parayı getiren kocadir yani ege9 kadin çalışmıyor ise erkeğin düşünmesi lazım he düşünmüyor kadın acacak ağzını yıkacak gözünü derle4 bizdeZengin aile çocuğuymuş, harcamaya alışıktır zaten.
Muhtemelen konu sahibinin kendi ailesi "para isteme, iyi kadın ol, sus konuşma" felan diye öğütlemişlerdir.
O da doğru olanı öyle sanıyor maalesef.
"Ağlamayana meme yok" der atalarımız.Bir an önce farkına varması lazım evlilik çocuk yapıp 3vde koca beklemek değil o evi çekip çeviren kadın parayı getiren kocadir yani ege9 kadin çalışmıyor ise erkeğin düşünmesi lazım he düşünmüyor kadın acacak ağzını yıkacak gözünü derle4 bizde![]()
Yani zaten çok rahat yetişmiş erkekler böyle akıl okuyamaz eve birseymi lazım falan kadın olarak çalıştığım halde ben hep eşimden isterim"Ağlamayana meme yok" der atalarımız.
Adamda yeni evli, eve para bırakmak aklına gelemeyebilir.
Belkide babasından öyle görmedi.
Allah dil vermiş, konuşup anlaşalım diye.
Susupta "onun aklına gelsin, o düşünsün, benim ihtiyacımın ne olduğunun farkına varsın" diye beklemek doğru değil.
Aynen öyle.Yani zaten çok rahat yetişmiş erkekler böyle akıl okuyamaz eve birseymi lazım falan kadın olarak çalıştığım halde ben hep eşimden isterim
Evin içi kadından sorumludur adam yemekmi yapıyor sankiAynen öyle.
Pirinç lazım demezsen adam nerden bilecek lazım olduğunu.
Müneccim değil ki...
Yada sürekli dedektif gibi ne lazım diye evi mi karıştıracak.
İsteyeceksin, getirecek...
Bu kadar net.