• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesinden nefret ediyorum

Esimde biliyor ne halt olduklarını ama yedirmek istemiyor. Üstelik bunların çoğunu eşim isteyken beni arayıp dediler. Esimede farklı konuştular
Niye telefonu açıp gorusuyorsun ki? Ses kaydı al bari, salak bir kocan var üzgünüm işin zor.

Çok geçmiş olsun. Bunlar olurken kocanız nerede acaba? Ortada kalacak ne var anlamadım siz de hala ne diye bu insanlarla görüşüp bir şeyler anlatiyorsunuz???
Eşim ya işte oluyor yada ben bebekle ilgilendiğim için mutfakta çay kahve işiyle uğraşıyor. Ailesiyle tamamen kötü olmak istemiyor. Ben zaten artık onlarada eşimede birşeyler anlatmayı bıraktım. Hatta artık yüzlerine bile bakmiyorum. En son evime geldiklerinde bebeğimide alıp diğer odaya geçtim

Son zamanlarda esimlede arami bozdum zaten. Onda söyledim böyle giderse ailen yüzünden seninle bosanacagim dedim
Boşanmalık çözülmeyecek bir durum yok bence abartmayın, eşiniz ciddiyetinizin farkında olsun yeter, ailesine de her şeye karışmamaları gerektiğini usulünce öğretsin bir zahmet.

Eşim ya işte oluyor yada ben bebekle ilgilendiğim için mutfakta çay kahve işiyle uğraşıyor. Ailesiyle tamamen kötü olmak istemiyor. Ben zaten artık onlarada eşimede birşeyler anlatmayı bıraktım. Hatta artık yüzlerine bile bakmiyorum. En son evime geldiklerinde bebeğimide alıp diğer odaya geçtim
Senin bunları evine alman hata. Olayın ciddiyetinin farkinda değil kocan.

Eşiniz m.l herhalde. Arada kalmak istemiyormuş. Anlattıklarınız çok çirkin şeyler. Torunları için hastaneye gelmeyen, ilgilenmeyen, ölür diyen sonrasında görmesin bir zahmet. Telefonlarını açmayın, eve de kabul etmek zorunda değilsiniz. Kocanız çok istiyorsa gidip görsün ailesini.
Sizin kenarda olan paranızdan neden haberdarlar? Hiçbir şeyinizi anlatmayın, anlattırmayın.

Boşanmalık çözülmeyecek bir durum yok bence abartmayın, eşiniz ciddiyetinizin farkında olsun yeter, ailesine de her şeye karışmamaları gerektiğini usulünce öğretsin bir zahmet.
Ciddiyetimin farkında değil zaten. Üstelik çoğu zaman ailesinin söylediklerinin bile farkında değil. Onun bu tavrı yüzünden ben ve bebeğim uzulecegimize bosanirim rahat kafayla bebeğime odaklanirim daha iyi. Çünkü karşımda evlatlıktan çıkamamış bir eş var.

Senin bunları evine alman hata. Olayın ciddiyetinin farkinda değil kocan.
Evet kesinlikle ciddiyetinin farkında değil. Annesinin babasının boş laftarindan dolayı bile bebeğimin hastalığının ne derece ciddi olduğunu daha bir ay önce anlayabildi. Ben asla evime almak istemiyorum ama beni değil eşimi bilerek işteyken arayıp geliyorlar

Eliniz m.l herhalde. Arada kalmak istemiyormuş. Anlattıklarınız çok çirkin şeyler. Torunları için hastaneye gelmeyen, ilgilenmeyen, ölür diyen sonrasında görmesin bir zahmet. Telefonlarını açmayın, eve de kabul etmek zorunda değilsiniz. Kocanız çok istiyorsa gidip görsün ailesini.
Sizin kenarda olan paranızdan neden haberdarlar? Hiçbir şeyinizi anlatmayın, anlattırmayın.
Eşi sağlı sollu tokatlanacak bir adam. Eminim ailesinin mal varlığını eşine zerre söylemiyordur. Konu sahibine kapıyı açmayın yazıyoruz bağırıyorlar yazıyor. Bence kesin net çizgiler çekecek cesareti de yok ama böyle giderse bu böyle de devam edecek yani.

Evet kesinlikle ciddiyetinin farkında değil. Annesinin babasının boş laftarindan dolayı bile bebeğimin hastalığının ne derece ciddi olduğunu daha bir ay önce anlayabildi. Ben asla evime almak istemiyorum ama beni değil eşimi bilerek işteyken arayıp geliyorlar
Kabul etmiyorum çocuğuna bunları dediler yanında olmadılar diyeceksin orası senin evin ne demek geliyorlar? Çok erken hamile kalmışsın bacım Allah sağlık versin o ayrı. Sen onları eve aldıkça kimse takmayacak. Konuşur konuşur susar diyorlardir. Kocan da anasının lafına bakıyorsa geri postala ne bu ya, aile olmayı bilmeyen adamlar niye evleniyor

Kapıya mi dayandılar açma bagirsinlar. Ne yüzle geliyorsunuz desene sen de biraz dişlerini çıkart yoksa böyle gider

Eliniz m.l herhalde. Arada kalmak istemiyormuş. Anlattıklarınız çok çirkin şeyler. Torunları için hastaneye gelmeyen, ilgilenmeyen, ölür diyen sonrasında görmesin bir zahmet. Telefonlarını açmayın, eve de kabul etmek zorunda değilsiniz. Kocanız çok istiyorsa gidip görsün ailesini.
Eşimde biraz saflik daha doğrusu anne baba düşkünlüğü var. Beni aradıklarında kolay kolay açmadığım için onu bile sorun ediyorlar bu yüzden de artık eşimi arıyorlar. Eşim bensiz ailesine asla gitmek istemiyor. Neymiş laf olurmuş. Bu yüzden doğum yaptığım günden beri oraya gitmiyoruz. Paraya gelince eşimin iş yerinden toplu para alacağını biliyorlardı zam muhabbeti vardı çünkü ve hala benim düğünden kalan altinlarimin bir kısmıni doğum için çocuk için ayırdığını da farkindalardi ama ne kadar olduğunu asla bilmiyorlar. Onlar daha çok ben çocuğum için onlara muhtaç kalayım istiyor

Bir daha telefonlarini acmayin kapiyi da acmayin esinize görüsmek istemediginizi, cocugunuzu da göstermek istemediginizi net bir dille söyleyin. Esiniz kendi cocuguna bunlari söyleyen, reva gören insanlari, kendi ailesi de olsa nasil hala hayatinda tutabiliyor hayret dogrusu.

Ben yüzlerine karşı söylüyorum sert cikiyorum ama fayda etmiyor yine yüzsüz gibi geliyorlar
Açma kapıyı açma telefonları, bunları yaşatan eşin de adam değil acele etmişsin bir senede çocuk yaparak haberin olsun. Eşine de asla ve görüşmek istemediğini söyleyeceksin .ayrıca araba kıymetli oğullarının üzerine olsa da bir şey fark etmez evlendikten sonra her şey kimin üstünde olduğu fark etmeksizin yarı yarıya zaten. Geçmiş olsun bebeğiniz için.

Geldiklerinde bebeği alıp yatak odasına geçin bebeği uyutun yanında uzanın. Eşiniz mutfaktayken bir şey söylediklerinde ban annen baban şöyle diyor diyin yok biz öyle demedik derlerse inkar ettiğinize göre kötü bir şey niye eşimin yanında farklı konuşuyorsunuz diyin. Hatta ses kaydı alın korksunlar sizden. Bu söylediklerinizi akrabalarınıza atarım diyin. Kötü niyetli insanlar. Cahilliklerinden olsa iyilikleri de olurdu, bunlar saf kötü.

Eşiniz m.l herhalde. Arada kalmak istemiyormuş. Anlattıklarınız çok çirkin şeyler. Torunları için hastaneye gelmeyen, ilgilenmeyen, ölür diyen sonrasında görmesin bir zahmet. Telefonlarını açmayın, eve de kabul etmek zorunda değilsiniz. Kocanız çok istiyorsa gidip görsün ailesini.
Sizin kenarda olan paranızdan neden haberdarlar? Hiçbir şeyinizi anlatmayın, anlattırma

Bebeğine de sana da ayrı üzüldüm. Çok geçmiş olsun.
Eşin olacak g.rizekalı böyle pasif kalmaya devam ederse daha da üstüne gelirler. Ne demek arayı bozmak istemiyor sen eşisin çocuğunun annesisin. Susturacak ailesini

Açma kapıyı açma telefonları, bunları yaşatan eşin de adam değil acele etmişsin bir senede çocuk yaparak haberin olsun. Eşine de asla ve görüşmek istemediğini söyleyeceksin .ayrıca araba kıymetli oğullarının üzerine olsa da bir şey fark etmez evlendikten sonra her şey kimin üstünde olduğu fark etmeksizin yarı yarıya zaten. Geçmiş olsun bebeğiniz için.
İlk geceden hamile kalacagimi bilemezdim. Esime bizzat söyledim zaten ailesinden hoşlanmadığımi ve istemediğimi. Yok araba evliyken alındı evet ama boşanma durumunda da bizzat bana kalacak. Çünkü benim altinlarimla alındığının kanıtı var

Bebeğine de sana da ayrı üzüldüm. Çok geçmiş olsun.
Eşin olacak g.rizekalı böyle pasif kalmaya devam ederse daha da üstüne gelirler. Ne demek arayı bozmak istemiyor sen eşisin çocuğunun annesisin. Susturacak ailesini
Henuz. Evlatlıktan çıkıp eş,bana rolüne giremedi

Back
X