- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Söylerim ben.. Ama kanıtla, fotoğraf vsArkadasim evli.2 cocugu var.maddi durumu cok iyi olan bir esi var.arkadasimin da meslegi var fakat esinin maddi durumu iyi bilse de birakmaz.ki bildikleri vardi zaten.
Esi benim isyerimdeki bur hanimla beraber.hanim da evli.ben bunlari odaya kapiyi calmadan -iceride kimse yok biliyordum-girdigimde samimi gordum oradan biliyorum.bu kadin bu adamla bitirdi ama adam hala pesinde.nereden biliyorum kadin profil resmini degistirince adam da degistirip ayni pozu koyuyor.kadin isten ayruldi gitti.
Adamin bir sevgilisi daha var.kadin estetik mucizesi diyebilirim.manken gibi bir hatun.modellik yapiyor zaten.bu kadini biliyorum cunku bunu da adam bana anlatti.eski kadinla gorunce bi sure sonra o olay bitti ben bu kadinla birlikteyim diye.diger kadini aklamak icin.
Ben arkadasima soyleyemedigim icin iki yuzlu hissediyorum kendimi.bir yandan da bilse de bosanmayacak zaten diyorum.siz olsaniz nasil davranirsiniz?
bilse de bosanmayacak zaten
Kadın zaten bu durumun farkında olabilir.Arkadasim evli.2 cocugu var.maddi durumu cok iyi olan bir esi var.arkadasimin da meslegi var fakat esinin maddi durumu iyi bilse de birakmaz.ki bildikleri vardi zaten.
Esi benim isyerimdeki bur hanimla beraber.hanim da evli.ben bunlari odaya kapiyi calmadan -iceride kimse yok biliyordum-girdigimde samimi gordum oradan biliyorum.bu kadin bu adamla bitirdi ama adam hala pesinde.nereden biliyorum kadin profil resmini degistirince adam da degistirip ayni pozu koyuyor.kadin isten ayruldi gitti.
Adamin bir sevgilisi daha var.kadin estetik mucizesi diyebilirim.manken gibi bir hatun.modellik yapiyor zaten.bu kadini biliyorum cunku bunu da adam bana anlatti.eski kadinla gorunce bi sure sonra o olay bitti ben bu kadinla birlikteyim diye.diger kadini aklamak icin.
Ben arkadasima soyleyemedigim icin iki yuzlu hissediyorum kendimi.bir yandan da bilse de bosanmayacak zaten diyorum.siz olsaniz nasil davranirsiniz?
O zaman da kendisinden başka birinin bunu biliyor olmasını hazmedemeyip arkadaşlığını sonlandırır benceIspat etmeden söylemeyin inanmak istemeyecektir ve görmeden inanmamasi da normal zaten . Arkadasiniza gösterin kendi görsün. Biliyor ve kabullenmisse o zaman karismayin
O halde ip uçlari birakin farkli yollarla kendinin gormesini saglayin . Siz dahil olmayin .O zaman da kendisinden başka birinin bunu biliyor olmasını hazmedemeyip arkadaşlığını sonlandırır bence
Diger kadin evli ya duyulup ona zarar gelmesinden sanirim cekiniyor.diger kadini koruyorAdam neden sana söylüyo korkmuyor mu esine söylemesin den
Adamla lacka bir iletisimim yok adamin kendi lackaligiSizin bu adamla iletişiminiz nasıl bu kadar laçka olabiliyor ?
Tek başına diyorsunuz... size anlatacak cesareti buluyor . Söylemeyeceğinizden emin demek ki çekince yaşamamışAdamla lacka bir iletisimim yok adamin kendi lackaligi
yok o iş öyle olmaz.Adamla lacka bir iletisimim yok adamin kendi lackaligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?