Karismali miyim?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Arkadasim evli.2 cocugu var.maddi durumu cok iyi olan bir esi var.arkadasimin da meslegi var fakat esinin maddi durumu iyi bilse de birakmaz.ki bildikleri vardi zaten.
Esi benim isyerimdeki bur hanimla beraber.hanim da evli.ben bunlari odaya kapiyi calmadan -iceride kimse yok biliyordum-girdigimde samimi gordum oradan biliyorum.bu kadin bu adamla bitirdi ama adam hala pesinde.nereden biliyorum kadin profil resmini degistirince adam da degistirip ayni pozu koyuyor.kadin isten ayruldi gitti.
Adamin bir sevgilisi daha var.kadin estetik mucizesi diyebilirim.manken gibi bir hatun.modellik yapiyor zaten.bu kadini biliyorum cunku bunu da adam bana anlatti.eski kadinla gorunce bi sure sonra o olay bitti ben bu kadinla birlikteyim diye.diger kadini aklamak icin.
Ben arkadasima soyleyemedigim icin iki yuzlu hissediyorum kendimi.bir yandan da bilse de bosanmayacak zaten diyorum.siz olsaniz nasil davranirsiniz?

Söylerim ben.. Ama kanıtla, fotoğraf vs

Tepkisini biliyorsunuz zaten. Karışmayın. Arkadaşınızın bir tepki vereceğini, bir adım atacağını düşünseniz en azından bir yoklayın derdim. Bu koşullarda sizi kötü ilan ederler hiç yoktan.

Ben de söylerdim ya da onun görüp anlaması için fırsatlar yaratmaya çalışırdım. Aynı durum sende olsa ve bir arkadaşın gizlese? Bırak boşamayacaksa da boşamasın. Kendi hayatı, kendi kararı ama etik olarak ben olsam söylerdim.

Kadın zaten bu durumun farkında olabilir.

Ispat etmeden söylemeyin inanmak istemeyecektir ve görmeden inanmamasi da normal zaten . Arkadasiniza gösterin kendi görsün. Biliyor ve kabullenmisse o zaman karismayin

Ispat etmeden söylemeyin inanmak istemeyecektir ve görmeden inanmamasi da normal zaten . Arkadasiniza gösterin kendi görsün. Biliyor ve kabullenmisse o zaman karismayin
O zaman da kendisinden başka birinin bunu biliyor olmasını hazmedemeyip arkadaşlığını sonlandırır bence

Ben olsam karışmazdım. Benimde bir arkadaşım var sürekli eşi aldatıyo oda ispatlıyo kocasıyla kavga ediyo sonuç ne derseniz hiçç. Kocasıda artık rahat rahat devam ediyor. Bu kadar rahat bir adamsa arkadaşının bunu bilmemesi imkansız.

Adamla lacka bir iletisimim yok adamin kendi lackaligi
yok o iş öyle olmaz.
gelip size açık açık ben eski metresimden ayrıldım yenisini buldu diyor, siz de dinliyorsunuz.
hem de arkadaşınızın eşi.
yapmayın lütfen.
adamın konuşmasına fırsat vermeden
pisliğinde boğul, demek bu kadar zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…