Eşinize aşık birinin oldugunu bilseniz..

Esin senin yanında nasıl olsa iyi düşünmek iyi olur insanlar ne kadar fesat düşünmeye başlarsa bi o kadar da konu uzar çıkılmaz yola girer bence gayet bu konuyu kapatarak iyi yapmışsın tabi esin numarasını değiştirirse daha iyi olur aklina takılan birşey kalmaz inşalalh rabbim aranızı bozmasın

Gecmis tabiiki gecmiste kalmistir. İnsanin uzun iliskisi olabilir, beraber guzel anilari olabilir bunlar hep gecmiste kalir. Ancak bir insanin evli baska bir insanla flort etmesi gecmiste kalmaz.
Benim kafama kazinir boyle bir olay. "Kadinin evli olmasi bile kocani frenleyememis." hadi kadin mantikli dusunemiyordu, hata yapti, esinle zamaninda flort etti. Esin neden kadina set cekemedi?

Senin eşin evli bir kadınla ilişki yaşamış
Ve sen eşinle evlenmişsin
Bu adamdan herşey beklenir.
Eşine güvenme derim bana masum gelmedi :KK66:

sayfaları okumadım da benim erkek arkadaşıma da kızın biri aşıktı çok fena. ay ne yapsak olmuyor bırakmıyor . önce kendimi hırpaladım sora yoruldum ve artık oluruna bıraktım. bence iş erkeklerde bitiyor ya o güveni size veriyor ya da ilişkiyi bitiriyor tabi sakin kalmayı başarmak çok zor ayrı mesele. Allah yardımcınız olsun güçlü olun

Selam arkadaslar yine ben bu sitede bi kac gundur varim ve buraya yazmak sizlerden gorus ve yorum almak bana iyi geliyor daha once yasadigim olaylari kimseye soyleyemedigim icimde kalanlar yazmak bir nevi iyi geliyor rahatlatiyor yine bundan 5ay once yasadigim biseyi anlatmak istiyorm. Ben normalde face kullanmiyorum bazen erkek kardesimin sifresini biliyorm onun facesinden giyim sayfalarina falan bakiyorm birde messenger dan ailemden uzaktan oldugum icin ara ara goruntulu konusuyordm neyse bir ara bisey fark ettm arkadas listesinde messenger da listendeki numaralara ait facelerde gorunuyor esimin numarasina ait bir kadin facesi gorunce sok oldum hemen faceden o ismi aradim buldum kadin duvarinda esimi ne kadar sevdiginu falan yazmis hep ask sozleri aci cektigini onun icin deli oldugunu neden kendisiyle gorusmuyormus neden uzak duruyormus bu tur sitemli paylasimlar vardi inanamadm esim isten geldi hemen bunun hesabini sordm bana dediki senden once olan biseydi kadin beni unutamadi rahatsz etmis kac defa birde utanmaz evliymis esime cok kizdm kavga ettik biz nisanlanmadan once bana daha once evli bi kadinla gorustugunu bundan dolayi cok pisman oldugunu anlatmisti bende gecmisiyle yargilamadm onemli olan benden sonrasidir dedim gectm. Bu olayda benim kizdigim nokta esim kendi numarasina bu kadina face acmis benim bunu gorme ihtimalimi dusunmeden numarasini degistirmemesi yada numarana ait faceyi yeni sifre isteyip dondurabilirdi gunlerce konusmadm onunla cok ofkelendm bana numarasinu degistirecegini soyledi. Ben bir gece o uyurken kendi hesabimdan o faceye giris yaptm yeni sifre istedm esimin numarasina geldi kodu yazdm girdm bunu icimi rahatlatmak adina yaptm msj bolumune girdm kadin esime defalarca msj yazmis ama hic birine cevap yazmamis esim aksine hep terslemis benle gorusmeye basladigi tarihten itibaren cevap vermeyide kesmis kadinin duvarinda soyle yazilar vardi "ben senin kokunu dahi alamazken o senin yaninda" seni benden alikoyan nedir " seni unutamiyorum cektigim izdirabi bir bilsen" sesine hasret kaldm vs vs sacma sapan bunlari gorunce ne yapacagimi nasil dusunecegimi bilemedm o facenjn sifresini degistirip dondurdm. Bu kadini gorumcelerim bile biliyorlar esimin pesini biraksn diye cok ugrasmislar tam bir bas belasiyms simdi bir alakamiz yok zaten kadinin kuyruk acisi esimin ben hayatinda olmadan cok once kendisini birakmasiymis Allah islah etsin boyle insanlari esiminde hatasi var elbette onada cok kizdm sonra dusundm ben hayatina girdiktn sonra bir hatasi olmadi benden once olanlarla onu yargilamamaya soz verdm .. Olanlar bunlar iste arkadaslar bu yasadiklarimi kimseye anlatamam o yuzden buraya yazmak icimi rahatlatiyor sizlerle dertlesmek iyi geldi herkese tesekkurler.
Bir günde iki konu.
Birinde eşine aşık biri düğün günü mekana geliyor ağlıyor bakışlarını unutamıyorsun .Bir diğerinde,kadının biri face de ümmeti müslümün göreceği şekilde duvarına kocana olan aşkını yazıyor.Tövbe tövbe.
Kocanın yapacağı çok basit yaa,engellemek.

Ben eşimin daha önce evli bir kadınla birlikte olduğunu bilsem ne kadar benden önce bile olsa hazmedemem. Biraz empati yahu..

Konu sahibinin eşi evli kadınla konuşurken sorun yoktu ama, kadında öyle devam edecek sandı herhalde.. kadın utanmaz ise kocasıda arlanmaz olmuyor mu bu durumda :KK14:
O zaman konu sahibi eşiyle münasebetini de anlatsın :cool:
kadin esime defalarca msj yazmis ama hic birine cevap yazmamis esim aksine hep terslemis benle gorusmeye basladigi tarihten itibaren cevap vermeyide kesmis

Ben konu sahibinin bu sözlerine ithafen söylemiştim...
Eşinden de suç varsa oda hatasının sonuçlarına katlanması o zaman...

Gider kadini dayaktan bayiltirdim ibreti alem olsun diye. Oyle de fena cirkefim burda akil veremem sakin olun falan diye

Bu konu bana başımdan geçen bir olayı anımsattı.

Eşimle o dönem flört halinde iken eşimin facebook gonderisini beğenen bir kıza denk geldim ve kimdir nedir diye kendim öğrenmek istedim ve ekledim konuşmaya başladık konuyu bir şekilde sevgiliye getirdim ve başladı benimkini anlatmaya. söyle severmiş böyle severmis ondan sonra birlikte oldukları yerini doldurmamis falan filan. peki dedim o seni seviyor mu sevmiyor eminim falan dedi hatta beni tanimadigi halde eşimin işini falan söyledi. dedip bir gün evlenirse? buruk olurum ama sevgim uzaktan falan dedi zirvaladi bişeyler. ben de orda konuyu kapattım. eşime de facebok ta ki bütün kız arkadaşı artik kim varsa silmesini söyledim o da sildi. Tabii esime de yoklama cektim ve emin oldum.

Velhasılı kelam uzak olduğu sürece ve yanındaki adamdan eminsen çokta sallama.

Bence eşinize sıkça dokunun. Karşı cinsten elektrik almaması niyetiyle topraklama için:anne:

Selam arkadaslar yine ben bu sitede bi kac gundur varim ve buraya yazmak sizlerden gorus ve yorum almak bana iyi geliyor daha once yasadigim olaylari kimseye soyleyemedigim icimde kalanlar yazmak bir nevi iyi geliyor rahatlatiyor yine bundan 5ay once yasadigim biseyi anlatmak istiyorm. Ben normalde face kullanmiyorum bazen erkek kardesimin sifresini biliyorm onun facesinden giyim sayfalarina falan bakiyorm birde messenger dan ailemden uzaktan oldugum icin ara ara goruntulu konusuyordm neyse bir ara bisey fark ettm arkadas listesinde messenger da listendeki numaralara ait facelerde gorunuyor esimin numarasina ait bir kadin facesi gorunce sok oldum hemen faceden o ismi aradim buldum kadin duvarinda esimi ne kadar sevdiginu falan yazmis hep ask sozleri aci cektigini onun icin deli oldugunu neden kendisiyle gorusmuyormus neden uzak duruyormus bu tur sitemli paylasimlar vardi inanamadm esim isten geldi hemen bunun hesabini sordm bana dediki senden once olan biseydi kadin beni unutamadi rahatsz etmis kac defa birde utanmaz evliymis esime cok kizdm kavga ettik biz nisanlanmadan once bana daha once evli bi kadinla gorustugunu bundan dolayi cok pisman oldugunu anlatmisti bende gecmisiyle yargilamadm onemli olan benden sonrasidir dedim gectm. Bu olayda benim kizdigim nokta esim kendi numarasina bu kadina face acmis benim bunu gorme ihtimalimi dusunmeden numarasini degistirmemesi yada numarana ait faceyi yeni sifre isteyip dondurabilirdi gunlerce konusmadm onunla cok ofkelendm bana numarasinu degistirecegini soyledi. Ben bir gece o uyurken kendi hesabimdan o faceye giris yaptm yeni sifre istedm esimin numarasina geldi kodu yazdm girdm bunu icimi rahatlatmak adina yaptm msj bolumune girdm kadin esime defalarca msj yazmis ama hic birine cevap yazmamis esim aksine hep terslemis benle gorusmeye basladigi tarihten itibaren cevap vermeyide kesmis kadinin duvarinda soyle yazilar vardi "ben senin kokunu dahi alamazken o senin yaninda" seni benden alikoyan nedir " seni unutamiyorum cektigim izdirabi bir bilsen" sesine hasret kaldm vs vs sacma sapan bunlari gorunce ne yapacagimi nasil dusunecegimi bilemedm o facenjn sifresini degistirip dondurdm. Bu kadini gorumcelerim bile biliyorlar esimin pesini biraksn diye cok ugrasmislar tam bir bas belasiyms simdi bir alakamiz yok zaten kadinin kuyruk acisi esimin ben hayatinda olmadan cok once kendisini birakmasiymis Allah islah etsin boyle insanlari esiminde hatasi var elbette onada cok kizdm sonra dusundm ben hayatina girdiktn sonra bir hatasi olmadi benden once olanlarla onu yargilamamaya soz verdm .. Olanlar bunlar iste arkadaslar bu yasadiklarimi kimseye anlatamam o yuzden buraya yazmak icimi rahatlatiyor sizlerle dertlesmek iyi geldi herkese tesekkurler.
Esiniz size durustce bahsetmis zaten. Sizde gormussunuz mesajlara yanit vermedigini. Helal olsun esinize. Allah mutlulugunuzu bozmasin..

Kadın takıntılı manyak belli... sinir olurdum ben de doğrusu... face kullanmıyoruz ama kullanıyor olsak ve eşime böyle saçma salak mesaj atan hasta bir kadın olduğunu bilsem eşimden sinirlerimizi bozmamak adına face i kapatmasını isterdim.

Eşim de olsa bana anlatmazdı böyle birşeyi. Ben de böyle birşey yaşasam eşime anlatmam. O yüzden sana anlatmamasını yadırgamadım..

Back
X