- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Ya hu herkesten neden sizinle ayni tepkiyi vermesini bekliyorsunuz?tek dogru yoktur.bu nedenle zaten fikir almak icin actim konuyu zaten.siz oyle yaparsiniz boyle bur durumda.ben pisliginde bogul falan demem.niye saldirgan davranayim azicik mantikyok o iş öyle olmaz.
gelip size açık açık ben eski metresimden ayrıldım yenisini buldu diyor, siz de dinliyorsunuz.
hem de arkadaşınızın eşi.
yapmayın lütfen.
adamın konuşmasına fırsat vermeden
pisliğinde boğul, demek bu kadar zor değil.
Benim soylemeyecegimi dusunuyor sanirim.normalde kimseden duydugumu kimseye soylemem benAdam gelip sana açıkça söylediğine göre zaten eşinin bilmesinde sıkıntı yok
Ben agzi cok sıkı bi insanim normalde soylemeyecegimi dusunmus olabilir.diger kadini korumak icin yapmis olabilir bilmiyorum.konu sapmasin soyler miydiniz soylemeli miyim sizceTek başına diyorsunuz... size anlatacak cesareti buluyor . Söylemeyeceğinizden emin demek ki çekince yaşamamış
Ya hu herkesten neden sizinle ayni tepkiyi vermesini bekliyorsunuz?tek dogru yoktur.bu nedenle zaten fikir almak icin actim konuyu zaten.siz oyle yaparsiniz boyle bur durumda.ben pisliginde bogul falan demem.niye saldirgan davranayim azicik mantik
Benim soylemeyecegimi dusunuyor sanirim.normalde kimseden duydugumu kimseye soylemem ben
Sevgilisini anlatarak beni yoklamasi mantikli mi?Öncelikle senin adamla olan ilişkin de bir laçka geldi bana, ne münasebet arkadaşımın kocası bana sevgililerini anlatsın filan..
bir yerde seni de yokluyor olabilir bu uçkur delisi şerefsiz.
eğer arkadaşıysan kadına söylemelisin, gerçetekn arkadaşıysan tabii
Oyle dedim beni ilgilendirmez anlatma dedim ciktim odadanbirinin yaptığı ahlaksızlığı tesadüfen öğrenmiş yada duymuş olabilirsiniz.
buna karışmazsınız ki bencede karışmamalısınız.
ama adamın karşınıza geçip anlatması başka bir şey olur artık.
yarın öbür gün bu ortaya döküldüğünde arkadaşının bile haberi vardı olur.
ben yerinizde olsam bu konuşma bana suç ortağı gibi hissettirirdi.
ne münasebet adamın yediği haltları neden dinleyeyim.
pisliğinde boğul demezsiniz, ama pekala beni ilgilendirmez, bilmek istemiyorum diyebilirsiniz.
kibarlığınız bozulmamış olur.
Soyleyemezsem gorusmek ikiyuzluluk geliyor zaten.daha once mesajlarini yakaladi ama ayrilmadi.elimde kanit da yok.nasil soyleyeyim bilemiyorum.Boşanmayacağından nasıl vu kadar eminsiniz aynı evin içinde yaşamıyosunuz sonuçta kimse kimseyi %100 tanıyamaz belki kadın bir ispat olunca boşanıcak. Aynı evin içinde yaşamıyosunuz yani kadının anlattığı kadarı ile biliyorsunuz. Söylemicekseniz arkadaşınızla ilişkinizi kesin dostum falan demeyin. Kocasıyla da herhangi bir muhabbet içine girmeyin bu kadar rahatlığa gerek yok
Evet!Beni sevgililerini anlatarak mi yoklayacak acaba daha neler arkadasi esi benim boyle bir mantik olabilir mi hanimlar lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?