- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
geçen gün kocamın face hesabına bakım dedim arkadaşmın facesinden benım yok bi baktım ne durumu evlı ne düğün fotoları var nede benden bi iz resmen tanımayan biri bekar sancak bide baktım tanımadıgı kızları eklems resmlerini beğenms fln neyse ben rahatsız olduğumu ama taRTISma cıkmasını ıstemedıgımı benı uzmek ıstemıyosa kendıne çeki düzen vermesi gerektıgını soyledım kendısıne. belki değişmiştr diye bugunde baktım hala aynı bende bi mesaj çektm üzüyosun beni değiş o medenı durumunu resmlerimizi koy kızları sil gibi seyler yazdm ama inanın kı yinede tatlı dille uyardım.. onun bana attığı mesaj aynen şu o bılgısayarı eve gelim senin müsait biyerine sokcam cvp vermedim snra ıkı kurusluk mutluluk çok geldi sana sen kaşınıyosun aksamı bekle gibi birsürü mesaj hiçbirine cvp vemredim ağlıyorum sabahdan beri akşam kıyamet kopcak anlıcagınızı ve ben eğer çok üstüme gelirse evi terketmeyı dusunuyorum haketmedğim birsürü şey yasattı bana yaşatmayada dvm ediyofikir verin bana kızlar napim ben şimdi nasıl davranım eminimki sucunu bastırmak için bağırcak çağırcak her zaman yaptıgı gbi
ben tatlı dille uyardım yıne başkası olsa kıyamet kopardı emınım onun bana soyledği sözlerşifresini istemek yerine sonunda hesabını çalcam
silmeyi düşünmüyorum zaten bende sevmem saygısızlıgı ılk defa söyledi bunu bu kadar sinirlendiğine göre bişey var o facedeeBence o mesajıda saklayın. sakinleşince kendisine gösterip ne kadar kırıcı olduğunu ve ayıp ettiğini nazikce hatırlatın..Hayatta en sevmediğim şey küfür dür..
benimde eşimle sorunlarım var dövmez sövmez küfür etmez aldatmaz ama boşanmak için illa bunlara gerek yok ne biçim laf o öle ben şuan çocuğum olduğu halde hep üste çıkma tavırları kırıcı konuşmaları nedeniyle boşanma arifesindeyim sen nasıl hiç bişi yapmıyorsun akşam gelip belki dövecek bence aileni ara akşam çağır onların yanında bakalım nası nereye sokulcak o pc (afedersiniz ama hakediyo)
sanki zorla evlendı ya ezdırmem kendımı hiçbizaman ezdirmedim gereken neyse onu yapıcamdaha yeni de evliymişsin pes diyorum eşin olacak insana, valla sabrına hayran kaldım face de tanımadığın kızlar ve beğeniler ohhh valla ne ala memleket.....kusura bakma canım ama nasıl alıştırırsan kendini öyle gider ....
susmaaa sustukça seni sayan değer veren kimse olmaz karşında, ezdirme kendini,
bu nasıl bir terbiyesizlik ya..bence sakın kendini geri çekme..
akşam ileri gitcek olursa, ona yine güzel dille anlat hiç tartışmaya girme, ama sakın onu haklı çıkarma...yanlış yaptıgını hala anlamıyorsa, bir süre onu korkutabilirsin..giderek..
Nasıl bi adam bu yaKabahat işlediği yetmezmiş gibi bide üste çıkmaya çalışıyor Sakın alttan alma konuşurken, bi insan eşine nasıl öyle laf söyler ne demek pc yi bi yerine sokcam Anlat içinden bütün geçenleri madem senin faceini kapatmış kendi de kapatsın Daha olmadı ailenin yanına git burnu sürtsün değerini anlasın biraz :113:
eğer vurursa, mutlaka darp raporu al, ben almadım zamanında çok pişman oldum, yarın bir gün ne olacağı belli olmaz, üzgünüm ama sizin gidişatınızda pek olumlu değil.
Aklını başına getirmen için, seni kaybetme korkusunu iyi vermen gerek.
kesinlikle bu akşam için tek olma ya aileni çağır yada kendin ailenin yanında olll görsün bakalım ne yapabilirmişşş
canım çok sıkkın sabahdan berisaygısızlığı benım canımı acıtan zaten biri deseydı 4 aylık evlıyken evı terketmeyı boşanmayı dusunceksın guler geçerdim
]
doğru hatırlıyosunuz.. inanın öyle bi dürümda öyle bi piskolojideyimki kendimi 20 yıllık evlı gibi hissediyorum nasıl bı adam bu çözemedm bu kadar değişrmi bi insan
eğer bu akşam olay tatlıya bağlanmaz çok buyurse gidicem zaten o tehditlerden sonra vurmaya falan kalkcak herlade
çok haklısın zaten aile diyince sadece anne baba değil sağlam korkacağı insanlr olsun yanında.tabii bi gün sonrasıda önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?