- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
abime enişteme falan söyleseem abim hiç dinlemeden beni üzdüğü için dövmeye kalkar eniştemde öyle ablamda hamile onuda üzmek istemyrm off
Kim neye vuruyor ??? Daha önce böyle bir girişimi mi oldu?
Sizin en keyifli günleriniz olması gerekirken düşündüğünüz şeylere bakın!
Ailenize gitme fikrini ortadan bir kaldırın! Benim en kızdığım şey de budur... Birincisi ciddi bir sorun varsa ortada, aşılamıyorsa, şiddete dönüyorsa evden gidecek kişi kadın değil erkektir. Eğer ki şiddete başvuruyorsa önce polisi arayın, şikayetçi olun, sonra ailenizi arayın yanınızda kalsınlar. Siz neden evinizden gideceksiniz ki.
Eşinizin şiddet eğilimi yoktur inşallah. Birini eve çağırsanız bak benden tırsıyor ,korkuyor bunu kullanayım bari diyebilir. Çağırmasanız ne yapacağı belli değilse zor durumda kalabilirsiniz. Bence gelince hemen bi olay çıkarmayın. sessiz ve tepkisiz kalın ..Konu açılırsada kendinizi bağırıp çağırmadan ifade etmeye çalışın.Bence sorunu çözersenizde Buarada sahte bir face hesabı alın biraz arkadaş ekleyin onuda ekleyin bakalım Sonrada ordan takip edin..
eğer vurursa, mutlaka darp raporu al, ben almadım zamanında çok pişman oldum, yarın bir gün ne olacağı belli olmaz, üzgünüm ama sizin gidişatınızda pek olumlu değil.
Aklını başına getirmen için, seni kaybetme korkusunu iyi vermen gerek.
Vuracağını düşünüyorsan, git annene.
Annene de bir şey deme, bu gece burada kalıcam de, hiç arama sorma. bir mesaj atarsın, evli olduğunu kabullendiğinde gel beni al diye, gelmezse boşver bu evlilik zaten yürüyeceği yokmuş dersin. ki gelir..
Dik dur arkadaşım, sakın ezik gibi davranma. O suçlu o senin peşinde koşması gerek, bunları düşün, güçlü olacağım de, başıma ne gelirse gelsin, ona ezilmeyeceğim de.
8 ayne kadar süre cıktınız
ya pardonda abin varsa gerisi boş senin koçanın gözü korkmadan adam olmaz.kendini üzmek yerine çözüm üretsen. daha iyi olucak.
çok haklısın ideall
biz çok yüz verdik en azından ben çok yüz verdiğim için böyle..çok üzülüyorum böyle şeyleri okudukça, bu erkeklere ne oldu da bu kadar tozuttular, manyadılar. Biz mi çok yüz verdik, ailelerinde yeterince eğitim alamadılar mı, çevre mi pis...
Bazı kadınlar desen, afedersiniz o.... önde gideni, Allah onları ıslah etsin ne diyeyim.
Eğer şiddet uygulamayacağından eminsen kimseyi çağırmadan kendi aranızda konuşmanız daha iyi olur, her sorun ailelere yansıtılmamalı diye düşünüyorum ama kendini ezdirme sakın, sen ona muhtaç değilsin unutma
[ı]seninle yaşadığı mutluluğu nasılda aşağılamış.. Ben olsam hiç tepki vermez hesap açardım :26:ah şu sosyal siteler hep sorunn yaratıyor.. çok saygısızmış gerçekten akşam ne yapar bilmem ama çok çok ayıp bi site için bu cümleler... Senden eşinden daha mı değerli...demekki orada bi halt varki bu kadar zoruna gidiyor..[/ı]
çok üzülüyorum böyle şeyleri okudukça, bu erkeklere ne oldu da bu kadar tozuttular, manyadılar. Biz mi çok yüz verdik, ailelerinde yeterince eğitim alamadılar mı, çevre mi pis...
Bazı kadınlar desen, afedersiniz o.... önde gideni, Allah onları ıslah etsin ne diyeyim.
herkes tatlı dilden anlayacak diye bişey yok...
onun anladığı dilden konuşsaydın sende keşke...
o kadar çirkin bi laf söylemiş ki yazıklar olsun...
[sıze=3]canımdan bıktım[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?