Karıştım ne yapacağımı bılmıyorum :(

abime enişteme falan söyleseem abim hiç dinlemeden beni üzdüğü için dövmeye kalkar eniştemde öyle ablamda hamile onuda üzmek istemyrm off

ya pardonda abin varsa gerisi boş senin koçanın gözü korkmadan adam olmaz.kendini üzmek yerine çözüm üretsen. daha iyi olucak. eşinin adı hakan mı

Son düzenleme:

daha önce bidefa buyuk bi tartışmamız oldu ondada hiç öyle bi girişimi olmadı. düşündüren o ama ben istermiyim mutlu yuvamı bırakıp gitmeyi

yok şiddet uygulamaya çalışmadi hiç zor durumda kalcağımı sanmıyortum çunku görümcem 2 sokak ılerde oturuyo bi telefonla yanımda olurlar. ama ben kimseyi karıştırmak uzmek ıstemyrm. ben zaten sakin konuşurum yapım itirabiylede sakın bırıyımdır hemen sınırlenmem ama o sahte hesap işi benımde aklımda eğer ıs tatlıya bağlanırsa hemen degılde 1 2 hafta sonra yapcam

çok haklısın ideall

çok üzülüyorum böyle şeyleri okudukça, bu erkeklere ne oldu da bu kadar tozuttular, manyadılar. Biz mi çok yüz verdik, ailelerinde yeterince eğitim alamadılar mı, çevre mi pis...

Bazı kadınlar desen, afedersiniz o.... önde gideni, Allah onları ıslah etsin ne diyeyim.

Eğer şiddet uygulamayacağından eminsen kimseyi çağırmadan kendi aranızda konuşmanız daha iyi olur, her sorun ailelere yansıtılmamalı diye düşünüyorum ama kendini ezdirme sakın, sen ona muhtaç değilsin unutma

bılemıyorum vurmaya çalışırmı çalışmaz mı. ezik davranmam kı ben ona muhtac değilim bi mesleğim var aılemın durumu çok çok iyi ona bi muhtaçlığım yok oda farkında ezdırmıcem kendımı nasıl başlarsa öyle gider bu kavga bizim evlilğimixin donum noktası olack
ne kadar süre cıktınız
8 ay
ya pardonda abin varsa gerisi boş senin koçanın gözü korkmadan adam olmaz.kendini üzmek yerine çözüm üretsen. daha iyi olucak.

abimi zaten biliyo ve ondan korkuyoda çözüm üretmeye çalıştığım için buraya konu açtım zaten cnm

biz çok yüz verdik en azından ben çok yüz verdiğim için böyle..

şiddet uygulayacagını sanmıyorum kendımı ezdırmem çunku haklıyım çok hemde

[ı]seninle yaşadığı mutluluğu nasılda aşağılamış.. Ben olsam hiç tepki vermez hesap açardım :26:ah şu sosyal siteler hep sorunn yaratıyor.. çok saygısızmış gerçekten akşam ne yapar bilmem ama çok çok ayıp bi site için bu cümleler... Senden eşinden daha mı değerli...demekki orada bi halt varki bu kadar zoruna gidiyor..[/ı]

bencede .

bu adam facede bi hltlar yiyo belli bişey evlilik hayatınız boyuncada seni bağırarak aşağılayarak belki döverek sindirecek sen ya sinecek aman ağzımızın tadı kaçmasın diye herşeye susan görmezden gelen bir kadın olacaksın ya da restini çekeceksin ve boşanacaksın, kendine adam gibi bir adam bulup ikinci hayatına başlayacaksın sevilme saygı duyulma umudunun peşinden gideceksin bu iki yoldan hangisini seçeceğin karakterinin gücüne bağlı

çok fazla altan aldığın için öle oluyor...

bak birşey anlatacağım sana. anneme eşi çok sinirli olan bir teyze anlatmış. teyzenin eşini biliyorum çok sinirlidir. teyze eşi ile avize almış. avize çok güzelmiş ve pahallıymış. neyse avizeyi eşi takmamış hemen. oda bir yerden düşüp kırılmış. kadın napayım diye düşünmüş. akşam eve eşi gelmiş. hemen eşine bağırmaya başlamış "senin yüzünden kırıldı, taksaydın böle olmazdı" felan demiş. adam sesini çıkarmamış.. teyze anneme demişki. utana sıkıla kırıldığını söylesem bana demediğini bırakmazdı. böle söyleyince gıkını çıkaramıyor iyi oldu, demiş...

herzaman alttan alma. altdan alınacak şeyvar alınmayacak şey var. sadece facede değil. diğer durumdada öledir.

ayrıca eşim bana öle birşey yapsa pataklardım onu... Allahtan eşimin face yok

herkes tatlı dilden anlayacak diye bişey yok...
onun anladığı dilden konuşsaydın sende keşke...
o kadar çirkin bi laf söylemiş ki yazıklar olsun...

herşey fazlasıyla rahat o yuzden kimsenin korkusu yok.adamda kaybetme korkusu olsa bak nasıl sayıyor seviyor. bekarlık sultanlık ya

herkes tatlı dilden anlayacak diye bişey yok...
onun anladığı dilden konuşsaydın sende keşke...
o kadar çirkin bi laf söylemiş ki yazıklar olsun...

okadar sıkıldım kı anlatamam çekip gidesim var kendım ıcın degıl annem babam uzulmesın dıye sustum alttan aldım ama artık öyle olmck bu aksam evlılığım ıcın bı karar verılcek kendılığınden

İlk okuumaya başladığımda sana kızıyordım; çünkü face dediğin nedir ki, niye adam medeni durumunu yazsın, resminizi koysun, demekki önemsemiyor face i, sen resmen suyu bulandırıyorsun die.Ki hala anlamsız buluyorum o tavrını.Fakat;;; eşinin sana yazdıklarını okuyunca başımdan aşağı kaynar su döküldü, bence akşam eve değil annenlere git.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır nası bi adam bu.Sana söylediklerini normalleştirme, büyüt, büyüt ki terbiyesizliğinden utansın.

Eğer eşinin sana şiddet uygulayabileceğini düşünüyorsan (ki eşini en iyi sen tanırsın) annene git. Ama ben senin yerinde olsam eve giderdim mutlaka. Aynı durumda biz olsak şu an ben değil eşim akşam neler olacak acaba bilgisayarı kafama geçirir mi diye düşünürdü garibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…