Karıştım ne yapacağımı bılmıyorum :(

hadi medenı durumunu resımlerı falan geçtm ama kızların resmlerrını begenmeler hemde tanımadıgı kızların. o sözler yenılır yutulur değil zaten o terbiyesizliğinden utanırmı bılemem ama ben oyle bı eşım oldugu ıcın utandm
normal olanı o zaten ama bızımkı suc bastırmaya çalışıoy

o can senin değil zaten sen emanetçisin canım.

bu emaneti veren Rabbim sabırda versın

kusura bakmada eşin çok terbiyesiz ,insan karısına bu lafı nasıl söyler anlam veremiyorum,valla tek yaşadıgın sorun bu değilse boşan derim ,düzelecek diye bekleme

msj at akşam ne yemek istersin diye.gelcek cevaba göre ya yemek ya dayak de..hehe korksun

Vallahi benimki de ilk evlendiğimiz dönemlerde öyleydi. Evleneli 12 yıl oldu şimdi kuzu gibi.

Sabretmedim onun anladığı dilden konuşmayı öğrendim sadece. Bir keresinde şunu yaptım ama çok şiddetli tartışma yaşadık haksız olan oydu ama asla kabul etmedi etmediği gibi de bağırdı çağırdı hatta birkaç eşyayı da vurup kırdı o derece yani. En son sıra vantilatöre geldi ona da bir tekme attı yere düştü ama kırılmadı. Sonra ben onu güzelce kaldırdım tabii korktuğumu sandı kaldırınca şöyle bir geri açıldım bir tekme de ben koydum parçalara ayrıldı. İşte bak gördünmü eşya nasıl kırılır daha benden öğreneceğin çok şey var senin dedim. Ama sen sakın beni örnek alma o olay bende bardak taşımıydı. Ama iyikide yapmışım pişman değilim o günden beridir evde ne bir eşyaya zarar verir ne de üste çıkmaya çalışır.

güldürdün beni oh çok iyi yapmışsın ben de akşam bilgisayarımı parçalasam napsam

böyle bir şeyi tatlı dille, önemli değilmiş gibi söylersen
eşinde takmaz...bağırıp çağıracaktın ki anlayacatı.

asla suçunu bastırıp çarkı sana çevirmesine izin verme.
ne demek tanımadığı kadınların fotolarını beğenmek? bekar gibi takılmak?
bildiğini halde halde devam etmek bu duruma, ne demek yahu?
afedersın ama ''dinsizin hakkından imansız gelir'' diye bir söz vardır, o sözün hakkını vermelisin eşine
feci kalkmış burnu

Son düzenleme:
tabiki suçunu bastırmak için bağırıp çağırıcaktır bence haklısın gayet güzel uyarmışsın ordaki kızlar senden değerli mi de tm silerim demek yerine öle iğrenç laflar ediyo kötü bişey de dememişsin bence tavrını koy bağırıp çağırsın konuşma sakinleşince ciddi olduğunu söle ya şifreyi al içini düzenle ya da kapatsın ya bu kadar zor mu tmm demek eşin hatalıı

çok şımarttım farkındayım ama bundan sonra öyle olmcak benım ıcıme dert olcagna onun ıcıne yara olsun ben mutsuzsam oda mutsuz olsun

ınan bnde öyle bişey yapmasnı bekledım ama yok

peki eve gidersen ve o bagirirsa cagirirsa ustune yururse
sindirmeye calisirsa sen ne yapacaksin?
ne kadar ileri gidebilirsin? once onu kestirmen gerek

bir haksizliga ugruyorsun degilmi bunu kibarca degil
net sakin bir dille ustune basa basa o sozleri ve tavirlarini kabul etmedigini soyleyeceksin
seni sert kararli oldugunu gorunce "haa her zaman tatli dilli ve uysal olmayabiliyormus" diye dusunecek

bagirirsada sagir olmadigini ve suc bastirmamasini soyle

facebook acmani istemedi madem kiskaniyo gibi bir izlenim birakti
calismana bir sey demiyo ama
onun derdi rahat takilmak ve seni sindirmek

kararli ve net olman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…