İlk okuumaya başladığımda sana kızıyordım; çünkü face dediğin nedir ki, niye adam medeni durumunu yazsın, resminizi koysun, demekki önemsemiyor face i, sen resmen suyu bulandırıyorsun die.Ki hala anlamsız buluyorum o tavrını.Fakat;;; eşinin sana yazdıklarını okuyunca başımdan aşağı kaynar su döküldü, bence akşam eve değil annenlere git.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır nası bi adam bu.Sana söylediklerini normalleştirme, büyüt, büyüt ki terbiyesizliğinden utansın.
normal olanı o zaten ama bızımkı suc bastırmaya çalışıoyEğer eşinin sana şiddet uygulayabileceğini düşünüyorsan (ki eşini en iyi sen tanırsın) annene git. Ama ben senin yerinde olsam eve giderdim mutlaka. Aynı durumda biz olsak şu an ben değil eşim akşam neler olacak acaba bilgisayarı kafama geçirir mi diye düşünürdü garibim.
o can senin değil zaten sen emanetçisin canım.
geçen gün kocamın face hesabına bakım dedim arkadaşmın facesinden benım yok bi baktım ne durumu evlı ne düğün fotoları var nede benden bi iz resmen tanımayan biri bekar sancak bide baktım tanımadıgı kızları eklems resmlerini beğenms fln neyse ben rahatsız olduğumu ama taRTISma cıkmasını ıstemedıgımı benı uzmek ıstemıyosa kendıne çeki düzen vermesi gerektıgını soyledım kendısıne. belki değişmiştr diye bugunde baktım hala aynı bende bi mesaj çektm üzüyosun beni değiş o medenı durumunu resmlerimizi koy kızları sil gibi seyler yazdm ama inanın kı yinede tatlı dille uyardım.. onun bana attığı mesaj aynen şu o bılgısayarı eve gelim senin müsait biyerine sokcam cvp vermedim snra ıkı kurusluk mutluluk çok geldi sana sen kaşınıyosun aksamı bekle gibi birsürü mesaj hiçbirine cvp vemredim ağlıyorum sabahdan beri akşam kıyamet kopcak anlıcagınızı ve ben eğer çok üstüme gelirse evi terketmeyı dusunuyorum haketmedğim birsürü şey yasattı bana yaşatmayada dvm ediyofikir verin bana kızlar napim ben şimdi nasıl davranım eminimki sucunu bastırmak için bağırcak çağırcak her zaman yaptıgı gbi
hadi medenı durumunu resımlerı falan geçtm ama kızların resmlerrını begenmeler hemde tanımadıgı kızların. O sözler yenılır yutulur değil zaten o terbiyesizliğinden utanırmı bılemem ama ben oyle bı eşım oldugu ıcın utandm
normal olanı o zaten ama bızımkı suc bastırmaya çalışıoy
Bu emaneti veren rabbim sabırda versın
hadi medenı durumunu resımlerı falan geçtm ama kızların resmlerrını begenmeler hemde tanımadıgı kızların. o sözler yenılır yutulur değil zaten o terbiyesizliğinden utanırmı bılemem ama ben oyle bı eşım oldugu ıcın utandm
normal olanı o zaten ama bızımkı suc bastırmaya çalışıoy
bu emaneti veren Rabbim sabırda versın
Vallahi benimki de ilk evlendiğimiz dönemlerde öyleydi. Evleneli 12 yıl oldu şimdi kuzu gibi.
Sabretmedim onun anladığı dilden konuşmayı öğrendim sadece. Bir keresinde şunu yaptım ama çok şiddetli tartışma yaşadık haksız olan oydu ama asla kabul etmedi etmediği gibi de bağırdı çağırdı hatta birkaç eşyayı da vurup kırdı o derece yani. En son sıra vantilatöre geldi ona da bir tekme attı yere düştü ama kırılmadı. Sonra ben onu güzelce kaldırdım tabii korktuğumu sandı kaldırınca şöyle bir geri açıldım bir tekme de ben koydum parçalara ayrıldı. İşte bak gördünmü eşya nasıl kırılır daha benden öğreneceğin çok şey var senin dedim. Ama sen sakın beni örnek alma o olay bende bardak taşımıydı. Ama iyikide yapmışım pişman değilim o günden beridir evde ne bir eşyaya zarar verir ne de üste çıkmaya çalışır.
geçen gün kocamın face hesabına bakım dedim arkadaşmın facesinden benım yok bi baktım ne durumu evlı ne düğün fotoları var nede benden bi iz resmen tanımayan biri bekar sancak bide baktım tanımadıgı kızları eklems resmlerini beğenms fln neyse ben rahatsız olduğumu ama taRTISma cıkmasını ıstemedıgımı benı uzmek ıstemıyosa kendıne çeki düzen vermesi gerektıgını soyledım kendısıne. belki değişmiştr diye bugunde baktım hala aynı bende bi mesaj çektm üzüyosun beni değiş o medenı durumunu resmlerimizi koy kızları sil gibi seyler yazdm ama inanın kı yinede tatlı dille uyardım.. onun bana attığı mesaj aynen şu o bılgısayarı eve gelim senin müsait biyerine sokcam cvp vermedim snra ıkı kurusluk mutluluk çok geldi sana sen kaşınıyosun aksamı bekle gibi birsürü mesaj hiçbirine cvp vemredim ağlıyorum sabahdan beri akşam kıyamet kopcak anlıcagınızı ve ben eğer çok üstüme gelirse evi terketmeyı dusunuyorum haketmedğim birsürü şey yasattı bana yaşatmayada dvm ediyofikir verin bana kızlar napim ben şimdi nasıl davranım eminimki sucunu bastırmak için bağırcak çağırcak her zaman yaptıgı gbi
güldürdün benioh çok iyi yapmışsın ben de akşam bilgisayarımı parçalasam napsam
böyle bir şeyi tatlı dille, önemli değilmiş gibi söylersen
eşinde takmaz...bağırıp çağıracaktın ki anlayacatı.
asla suçunu bastırıp çarkı sana çevirmesine izin verme.
ne demek tanımadığı kadınların fotolarını beğenmek? bekar gibi takılmak?
bildiğini halde halde devam etmek bu duruma, ne demek yahu?
afedersın ama ''dinsizin hakkından imansız gelir'' diye bir söz vardır, o sözün hakkını vermelisin eşine
feci kalkmış burnu
Baktım sana şiddet uygulamaya kalkıyor bilgisayarı tam o esnada kafasına geçirebilirsin sakıncası yok yaniKötü örnek oluyorum galiba.
çok şımarttım farkındayım ama bundan sonra öyle olmcak benım ıcıme dert olcagna onun ıcıne yara olsun ben mutsuzsam oda mutsuz olsun
tabiki suçunu bastırmak için bağırıp çağırıcaktır bence haklısın gayet güzel uyarmışsın ordaki kızlar senden değerli mi de tm silerim demek yerine öle iğrenç laflar ediyo kötü bişey de dememişsin bence tavrını koy bağırıp çağırsın konuşma sakinleşince ciddi olduğunu söle ya şifreyi al içini düzenle ya da kapatsın ya bu kadar zor mu tmm demek eşin hatalıı
sessiz kalma bak nasıl geri adım atıyor
gerimi atcak ılerimi atcak görcez
ama bu resmen aldatma. kımbilir kimlerle konuşuyor
kimbilir.
ya o seni düşünmeyip feysteki kızlar için kırıyosa sen de kendini ezdirme kimseye de hakettiğinden fazla değer verme hep olan kadınlara oluyoınan bnde öyle bişey yapmasnı bekledım ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?