Karıştım ne yapacağımı bılmıyorum :(

konu sahibinin yazdıklarının ve ne yaşadıklarını bilmek istiyorum,o vakit herifini daha iyl tanıyacağız ve yüyolar vereceğiz

Canım ya..ne kocalar var dedirtiyor bu yazılanlar bana.. Ne biçim msj atmış kıza Allahın odunu..Hem suçlu hem güçlü..zorba, piskopat herif ! umarım iyisindir arkadaşım annemin evine giderim falan da demişssin belki de ordasın.

adam bi şey mi yaptı kızcağıza acaba hala gelmemiş.umarım iyidir.

işte bazılarına tatlı dilli davranmayacaksın hak ettiği gibi davranacaksın.. bence korkma tatlım alttada kalma seni sindirecek devam edicek ezdirme kendini lütfen

Hala ses yok konu sahibinden
Yönetim ulaşabilir mi acaba?

Tehdit almıştı eşinden, bi daha da kendisinden haber alınamadı resmen..

gördüğüm kadarıyla erkeklerin büyük bir çoğunluğu tatlı dille iyice şımarıyor gibi.. daha 4 aylık evlilikte nasıl konuşmalar bunlar öyle. 8 ayda rol yapmış baya demek ki, az bir süreymiş sizin için.. birde çocuk gibi gerçekten, hem suçlu hem güçlü, trajikomik, gülesim geliyor bazen böylelerinin hallerine, baya da şaşırtıcı oluyor.
bana göre büyük bir konuda çook sakince davranmışsınız ve bence bu tarz hareketler içerisinde olan biri o tatlı dille ricaya "tamam hayatım olur" gibi bir tepki vermez, verse bile size belli etmeden devam eder, iyi niyetinizi kullanır. tahmin ettiğiniz gibi bence de faceinizi bu yüzden kapattırmış.
dilerim durumunuz iyidir ve iyi şeyler olur...

Son düzenleme:
Foruma girer girmez bu konunun akibetini merak etmiştim, hala ses yok konu sahibinden :18:

Bende merak eder oldum, ne oldu bu kıza ya hu, kocası mı dövdü, annesinde mi kaldı? gelir gelmez yazsa bari.

kıyamam ya..okuyunca kötü oldum gerçekten..hergün tekrar ve tekrar şaşırabiliyorum bu erkeklerın yaptıklarına..çunku artık iyice aştılar kendilerini..Konu sahibi arkadaşımızın umarım sağlığı yerindedir.umarım sırf ailesinin yanında olduğu için yazamıyordur..Endişelendim açıkçası tanıyan bilen biri varsa yazsa bari.

yapacağın tek şeyi sana söyleyim mi bacım...ilk tavrına bak ona göre hareket et alttan alıyosa sende altan al ama yok baktın işler değişiyo ağzına geleni sayy haklı olan sensin erkekler alışmış kadınları ezmeye suç bastırmaktada üstlerine yok ahh ahh

bence aileniz falan yakındaysa onların yanına gidin durumu onlara anlatın...
başkasından duyarsa belki anlar... ayy Allah korusun ya benim eşim öyle yapsa kim bilir ben ne yapardım
ama bi arkadaşın dediği gibi ezdirmeyin ya kendinizi dik durun. hep alttan alan taraf evliliğinizde sizsiniz belli bugün bunu yapan yarın ne yapar kimbilir
Allah yardım etsin, sabır versin size..

konu sahibinden haber alan var mı, ben de bugün okudum konuyu ve merak ettim açıkçası durumunu

eşiniz nasıl öyle bir şey söyler size? sizin yoksa onun da olmasın; çok mu gerekliymiş? ya da gerekli düzenlemelri yapsın... ayrıca kötü bişey de dememişsiniz birden böyle sinirlenip yazacak ne var...

selam kızlar sizi merakda bıraktım k.bakmayın

eve geldiğinde bilg elimde onu karşıladım agzını açmasına fırsat vermedım al bilg. sok bakım sokabılcekmısın dedım ses cıkarmadı alsana yapamıcaksın madem neden söyledın dedım uzatma dedı uzatırım ben ıkı krsluk mutluluğu çok görmüşüm Allah razı olsun ıkı kurusluk mutluluk vermışşın bana senı cok yanlış tanımışım dedım tehdit ettın okadar noldu laftamıydı hepsı dedım uzatma nolur sınırlydım dedı bilg hala elimde ama aldı bılg elimden kenara koydu sarılmaya kalktı sebeklık yapıyo bıde güleym diye gülmedim sarılmadımda açtım bılg aç hesabını dedim açtı açarkende utancaksın senı aldattıgımı dusunuyosun ama ben senı sevıyorum aldatmadımda dedı neyse mesajlara girdim hemen bi kız çoook yakın ark. sevgili aralarını duzeltmek ıcın konuşmuş hatta çoğunu ben degıl arkadaşım yazmış benım adıma konuşmuş dedı dıgerıde unvden arkadaşı noldu utandınmı dedı utanması gerekeın bırı varsa oda sensın dedım bunları anlatabılırdın kufur edıcegne dedım tamam özr dılerım dedı kalktım bılgsyrı fırlattım duvara yazıklar olsun sana nasıl evlenmısım senınle hazmedeyırum o sozlerı dedım gittim yattım oturdu sessız sessız orda ne dusundu bılmem. konuşmadım hiç 2 yabancı gıbıydık o konuşmaya çalışıyo ben kısa kesıyorum cvp vermıyorum falan. c.tesi akşam yenı bılg almış (onu tamır ettırseydı ya nyse ) neden aldın onu sokamadın bunumu sokcaksın dedım uzatmayalım aşkım nolur özür dilerim böyle küs kalmayalım dedı kalalım sen daha beterini hakedıysun dedim gittim başka odaya

pazar sabahı bi kahvaltı hazırlamış şok oldum sonra geldi yine özür diledi falan barıştık

şimdi mi ? gözümün içine bakıyo senı kaybetmekden çok korktum falan dedı bu sabah

demekki böyle davranmak lazımmış arada

yüz vermeyince kıymete bindin demek
ara ara korkutmaya devam et bence

bizde merak ettik günlerde hemde ben hasta halimle :27
hadi bakalım bununla geçmiş olsun bunu istiyormuş demk ki
müstehak zaten boşver

ohh iyi olmuşş ama çok sevindim düzelmesine daha çok hatasını anlamasına tekrarlanmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…