Karıştım ne yapacağımı bılmıyorum :(

Erkeklerın %90 nı hem suclu hem guclu olurlar nedense . Erkek oldukları ıcın ataerkıl toplumca hep haklılar . Bayanların face sı varsa hatalı yakısık bır cok kayınvalıdeye gore ama ogullarının varsa aman ne olcak canım haber bakıyordur . Gudemı takıp edıyordur .

Benim eşim de ailesine çevresine agresiftir hemen parlar gürler. İlk tanıştığımız zaman bana da bir iki sesini yükseltmeye kalktı. İlkinde sustum. İkinci seferde sence ben bağıramadığım için mi sana sesimi yükseltmiyorum dedim.Tabi anlamadı. Üçüncüde bir bağırındım ki neye uğradığını şaşırdı.Sonra tekrar normal sesle bak yapabiliyorum ama seni kırmamak için yapmıyordum. Bundan sonrasına sen karar ver ister ikimizde avaz avaz bağıralım istersen adam gibi konuşalım dedim. Sonuç KUZU :)

merak ettim bende bu konunun sonunu..
inşallah tatlıya bağlanmıştır...

Bu erkek milletinde son zamanlarda bir şımarıklık baş gösteriyor galiba artık nefret etmeye başladım desem yeridir. İki sevgi görünce havaya giriyorlar. İnşallah kötü bir şey olmamıştır :18:

Bu erkek milletinde son zamanlarda bir şımarıklık baş gösteriyor galiba artık nefret etmeye başladım desem yeridir. İki sevgi görünce havaya giriyorlar. İnşallah kötü bir şey olmamıştır :18:

Bu arkadaşımız için değil ancak genel olarak KK da gördüğüm. Evlilik insanlara öyle bir empoze edilmiş ki, okusun okumasın kadınlarımız evlenince başı göğe erdi sanıyor.

Kendileri birey olmaktan çıkıp, o kocaları da kociş yapıp öyle bir okkalıyorlar ki adamların burnu büyüyor. Vay be ben neymişim oluyorlar.

Yani erkeklerin burnunu kaldırıp gözünü açan gene bizim kadınlarımız.

Oysa koca buldumcuğu olunmasa normal bir ilişki yürütülse. Dediğiniz gibi bir şımarıklık olmayacak.

katılıyorum, oysa ki evlilik bir statü değil tercihtir, isteyen evlenir istemeyen evlenmez, evli olan boşanabilir boşanan tekrar evlenebilir bu böyle gider hepside normaldir hepside olasıdır, yuva kurmak kolay yıkmak zor klişesi var bide, bence tam tersi, nasıl kolaymış yuva kurmak 50-60 bin lira lazım bi kere düğünü nişanı eşyası balayısı şusu busu için ama boşanmak öyle mi, bir A4 kağıt gerekiyo, bitti gitti, olduğu yere kadar

Katılıyorum

Haddinden fazla değer soytarıyı kral eder..

oha!!!

kusura bakma başka tepki sözcüğü bulamadım.kocan mı bu adam yoksa o efendi sen köle falan mısın?

vay be hem suçlu hem güçlü olup hem de bu kadar terbiyesiz olanını ilk defa gördüm...sen ne cevap verdin çok merak ediyorum?

yani bu sokmalı,iki kuruşluk mutluluklu,kaşınmalı msja ne cevap verdin,ne yaptın?

edit:konu dün açılmış yani eş eve gelmiş ve bi gece geçmiş neler oldu acaba?

Son düzenleme:
Konu sahibi bugün hiç uğramamış

Akşam eşi bilgisayarı mı kırdı acaba

Konu sahibi iyidir umarım

Ben merak etmeye başladım

Adam tehdit savurup durmuş akşam gelince gösteririm ben sana gibisinden

Konu sahibi ise sadece ağlamış, akşam kıyamet kopacak anlayacağınız demiş. Demek böyle zorbalığa başvuruyo işine gelmeyince

Ve akşamdan sonra bi daha nete girilmemiş :26:

baştan itibaren okudum ve sonuna kadar inşaAllah cevap yazmıştır bugün dedim ama yok merak içindeyim şuan inşaAllah herşey yolundadır :18:

bende çok merak ediyorum kıza noldu iyimi acaba umarım girerde yazar dicem ama dediginz gibi adam bilgisyrı kırmadıysa...

sabahtan beri takip ediyorum ama girememiş öle öküz koca olursa kırarda herşey beklenir inşşallah çok büyümemiştir. en azından kız zarar görmemiştir inş.:18:

daha yeni evlisiniz ama şimdiden böyle bir noktaya gelmişsiniz.eşinizin cümleleri çok terbiyesizce,çok çirkin.size hep böyle mi davranıyor?sonra başka kızlarla ne işi var ki?

ne terbiyesiz adam! hem sen eşinin facebok hesabını yeni mi görüyosun? senin yanında hiç mi açmadı facebokunu? insan bunca zaman merak edip bakmaz mı?

konu sahibinin akibetini merak ettim dogrusu.
onu gectimde böyle birsey karsısında sakince konusması eşiyle ayrı bir anlamsızlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…