Kariyer meselesi?

En ufak yorumda teyze ile başlayan cevaplar. Kesinlikle. Sanki kadın yaş alınca sözleri bile değersiz gibi davranılıyor.
Hâlbuki yaş aldıkça insan bilgeleşir ama kadını sadece güzellik ile özdeşleştirince, güzellik gittiğinde hiç birşey kalmıyor.

Ben üniversite mezunu biri olarak okuduğu son kitap Cin Ali olan biriyle ne konuşabilirm ki? Kimse kusura bakmasın, bu küçümsemek değil, hayatın gerçekleri. Ortaokul mezunu birinin okuma yazmasının olduğundan bile şüpheliyim.

Lise mezunu biriyle bile işim olmaz, kaldı ki ortaokul mezunu biriyle olayım. Bir şey derim " heee, höö" diyerek aval aval suratıma bakar anca.

cok basit bir ornek verecegim size. yabanci dizi,film izliyorsunuz ve altyazili izlemeyi seviyorsunuz diyelim. karsinizdaki orta okul mezunu kisi emin olun dublaj izlemeyi sevecek. neden biliyor musunuz? beyni ayni anda hem yaziyi okuyup hem sahneye odaklanamaz. cok basit belki size cok sacma gelecek bir ornek. ama cok sey anlatiyor. yasadim, biliyorum

Ben yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ama konuştuğum kişi lise terk akademik olarak ilerlemek yüksek lisans doktora şeklinde o kişiyle uyuşmazlığımı artırır mı?
Arttırır. Çevreniz farklı olacak bu bile sizi rahatsız edecek. Şu an görünmeyen öyle şeyler gözünüze batmaya başlayacak ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…