- 29 Temmuz 2025
- 21
- -2
- 1
- 22
- Konu Sahibi marmelatkardelen
-
Daha yeni konuşmaya başladık ama hoşuma gitti aslında konuşması vs kendini gelistirmis gibi geldi ama bilmiyorum daha tam tanımadan anlayamayacağım galiba :)Ben bu sekilde olup ilerde sorun olan da gördum hic sorun yasamayan da gördüm, onun kendini ne kadar gelistirdigi...sizin de ne kadar mütevazi olabileceginize bagli.. bu yuzden uzun sureli iliski ask vs degilse riske gerek yok
Esnaflar babasinin isini devam ettirmek icin terk etmisArtırır. Neden terk etmiş?
Bağlanıp kendinize hayati zehir etmeyecekseniz deneyin bu onerim yuksek lisans doktora yapmis biri olsada gecerli olurduDaha yeni konuşmaya başladık ama hoşuma gitti aslında konuşması vs kendini gelistirmis gibi geldi ama bilmiyorum daha tam tanımadan anlayamayacağım galiba :)
Haklısınız çok teşekkür ederim cevaplandırdığınız içinBağlanıp kendinize hayati zehir etmeyecekseniz deneyin bu onerim yuksek lisans doktora yapmis biri olsada gecerli olurdu
zorunluluk yok bir şey yok, liseyi bitirip devam ettiremiyor muymuş babasının işini? gereksiz görüp bırakmış diye düşündüm, liseyi dahi keyfi bitirmeyen kişi kendini ne kadar geliştirir o kısım da kafamda hiç oturmadı. sen 22 yaşındaymışsın o kaç yaşında? hele şu dönemde belli yaşın altında lise terk birisinin kafasını asla anlayamam.Esnaflar babasinin isini devam ettirmek icin terk etmis
Esnaf ol.asi terk etmesi için bahane . Liseyi bitirip , devam edebilirdi. Sonradan açıktan devam ederdi. Maksat kendini geliştirmek.Esnaflar babasinin isini devam ettirmek icin terk etmis
Evet ama bu sizi eğitim almaktan alıkoymasın.Ben yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ama konuştuğum kişi lise terk akademik olarak ilerlemek yüksek lisans doktora şeklinde o kişiyle uyuşmazlığımı artırır mı?
Vizyonunuz farklı. Bir süre sonra konuşacak bir şey bulamazsınız diye düşünüyorum. Bir de ne yapmış da geliştirmiş kendini?Esnaflar babasinin isini devam ettirmek icin terk etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?