- Konu Sahibi umudayolculuk01
-
elmayla armutu karşılaştırır gibi olmuş.
annelik ayrı kariyer ayrı.
dünyadaki hiç bir makam,hiç bir mevki annelikten aldığınız hazla karşılaştırılamaz.
bu anlamda çok yükselmek uğruna anneliği ertelemekten yada sürekli çalışmaktan yana değilim.
ama elinde imkanı olduğu halde çalışmayan,üretmeyen,kendini eve hapsetmiş olan (heleki zamanında çalışıpta çocuğum için çalışamayacağım diyenler) kadınında çok verimli bir anne olabileceğini düşünmüyorum.
istisnalar vardır elbet.bu yüzden kimse gereksiz alınganlık yapmasın.
dünyadaki hiç bir makam,hiç bir mevki annelikten aldığınız hazla karşılaştırılamaz.
bu anlamda çok yükselmek uğruna anneliği ertelemekten yada sürekli çalışmaktan yana değilim.
ama elinde imkanı olduğu halde çalışmayan,üretmeyen,kendini eve hapsetmiş olan (heleki zamanında çalışıpta çocuğum için çalışamayacağım diyenler) kadınında çok verimli bir anne olabileceğini düşünmüyorum.
kesınlıkle katılıyorum.. bende anne olmayı senelerce calısıp calısıp farklı konumlara gelmeye tercıh ederdım.. ama karıyer dıyenlerde azınlıkta degıl.tabııkı saygı duymak gerek..sonuna kadar da saygı duyuyorum .sonucta herkesın kendı hayatı ama ne bıleyım bana hıc de dogru gelmıyor acıkcası..hersey zamanında guzel.. karıyer yapacagım bulundugum yerde yukselecegım derken bı kadın olarak en guzel en verımlı caglar annelık kadar kutsal bı duygudan mahrum kalıyor.. :çok üzgünüm: bellı yasa geldıkten sonrada ınsan endıseye kapılıyor.. annelık gıbısı varmı ya.. :asigim: Rabbım dıleyen ısteyen herkese yasatsın o duyguyu.. :Saruboceq:
2side..hem çalışır hemde çocuğuma bakarım..sadece 0-4 yaş arasını mutlaka sedece ona ayırırım sonra kadığım yerden devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?