Kariyer Planı...

hiç büyük meblağ değil o holdingler içinde 3 dil bilmek gerekiyor maalesef ve donanıma çok bakıyorlar.. işte onlar gerçekten yüksek lisans arıyorlar.. benim arkadaşım bu holdinglerden birinde tabi kız amerkada okudu yüksek lisansını bilmem nerde yaptı geldi 7 bin tl ye başladı.. o asistanlık işi sandığımız bir iş değil maalesef .. tabi ben bu alanda kariyer hedeflemediğim için buraya yazdım.

valla hepsini görüyorum iş yerimde o tiplerin 2 cümle laf konuşamıyorlar.. mongoldan bir önceki safha

Sizi insan yerine koyup, ciddiye alıp cevap verdiğime pişman oldum. Verdiğiniz şu cevapla seviyenizi, sosyal zekanızı ve eğitimin önemini çok güzel gösteriyorsunuz. Üniversite eğitimini küçük görüp mongol falan demişsiniz ama üslubunuz eğitimin önemli oluşuna ispat olmuş. Kedi ulaşamadığı ciğer mundar dermiş, muhteşem egonuzla en iyi üniversiteyi ve bölümü kazanın siz, tabii başarabilirseniz

hala biliyor gibi yazmış.. kim küçümsedi üniversiteleleri onu bulsana bana... konu üniversite değil okuduğu halde kendini geliştirmeyenler..

konu sahibine neden bu kadar yüklenildi anlamadım. fikir almak için konu açmış ama zorla tartışmaya çevirmişsiniz. günah keçisi diye buna diyorlarmış demek...

konu sahibine neden bu kadar yüklenildi anlamadım. fikir almak için konu açmış ama zorla tartışmaya çevirmişsiniz. günah keçisi diye buna diyorlarmış demek...
alıştım artık.. ekşi sözlükte dalga geçilenler bunlar.. olsun arada güzel yazanlar gerçekten ciddiye alıp cevap verenler için konu açmaya değer.

konuyu açarken konuşmaların bu şekle geleceğini hiç düşünmemiştim gayet normal bir konuydu..

Size en basta herkes. Sukret , çok sanslisin, bak biz Uni okuduk bulamadik, bulanlarimiz bile senin aldigin maasin yarisini aliyor vs dedi. Siz de bir bayana uyup is bulamamayi "zekaya" bagladiniz ve olay koptu.

Nasil siz bir Uni bitirmediginiz konusunda hassassaniz, Uni bitirenler de is bulamayıp bunalima girdikleri için bu konuda çok hassaslar. Bunu anlamak lazim. Zeka, Mongol vs hoş değil bunlar...

Çok güzel bir meslek iyi bir maasiniz var. Üniversite sinavina calisip uzaktan eğitim seçenekleriyle fakülte bitirebilirsiniz..şuan şirkette yerinde olsam dediğiniz kisiler nerelerden gelmiş bakip o yolu izleyebilirsiniz..

herkes beni o bayan sandı orda koptu zincir.. ünv okuyup kendini geliştirmeyenlerden bahsetmiştim ben.. 2. dil ilk hedefim

benim oğlum 22 yaşında kuyumculuk ve takı tasarım okudu bir özel üniversitede...2 yıllık.. ve şuanda aöf de işletme okuyor....fakat çocukluğundan beri bilgisayar ve elektronik üzerine kendi kendini geliştirdi...istediği bölümü ders çalışmadığı için okuyamadı....fakat daha okurken kendi sitesini kurdu ve ciddi paralar kazanmaya başladı...okul bitince de büyük bir şirkette işe girdi...proje yöneticisi olarak girdiği şirkette 1 yıldır çalışıyor ve ekim itibariyle proje müdürü görevine getirildi....demem o ki eğer bir konuda bilgi birikiminiz ve gayretiniz varsa kolayca diğerlerinin arasından sıyrılabiliyorsunuz...ve güzel maaşlara çalışabiliyorsunuz....

Allah Bağışlasın.. başarıları daim olur umarım.

herkes beni o bayan sandı orda koptu zincir.. ünv okuyup kendini geliştirmeyenlerden bahsetmiştim ben.. 2. dil ilk hedefim

Mesela 7000 gibi asistanlık maaslarindan bahsetmişler ki çok iyi rakam bunlar. Siz üniversite sinavina hazirlanmak yerine dil edinip buralara geçebilirsiniz. Yani kullanmayacagnz akademik bilgi yerine bu daha mantikli...Hem iyi bir deneyim size iyi bir kapi daha acar.

asistanlık istemiyorum.. bakalım zaman gösterecekı ne istediğimi .. ama dış ticeret düşünüyorum..

Canım aslında biz onu kinayeli kullanmıştık farketmişsindir..Sen de yapabilirsin canım üniversite bitirip bulunduğun yerde başka bir konuma geçebilirsin,önemli olan sevdiğin işi yapman, 3000 tl kazanmana çok imrendim,demekki işini iyi yapıyorsun..darısı başımıza inşallah,sen de istediğin bölümleri bitirip istediğin konuma gelirsin inşallah..acıköğretimleri araştır canım bir de taban puanı olan veya hiç olmayan özel üniversiteler var,hem işe gidip hem de okuyabileceğin bir yerlere bak istersen

aynen ya, herkes okuyamaz bu bir gerçek,amacımız küçümsemek değil ki.

aynen ya, herkes okuyamaz bu bir gerçek,amacımız küçümsemek değil ki.

ilgisi varsa herkes okuyabilir, zor bir şey degil. ben de okumayı küçümsemiyorum tabi.

ama herkes çöp toplayamaz mesela. belediyenin çalışanları gibi. ya da yolları temizleyenler var ya onlar gibi... ben yapamam şahsen.

Saçmasapan polemik yaratan biri yüzünden zekamızı öven konumuna düştük,yok arkadaşım öyle bir şey...Amacımız kimseyi küçümsemek değil. Anlatmak istediğmiz şu ki emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. bu da hakkımız. Sen de kendini geliştirebilirsin,etiket istiyorsan ki illa,onu da yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…