Kariyer Planı...

Benim anlamadigim öyle bir pozisyona ve maaşla o ise onlar mi sizi aldı yoksa siZ mi kendinizi aldirttiniz

yoksa cv ye lise mezunu yazdiniz ve onlarda 3bin maaşla gel başla demediler heralde
direkt 3000 dediler.. çünki ben iş görüşmelerinde artık profesyonel oldum beden dile v.s eğitimi aldım .. donanımlarımı ingilizce bilgimi iş çözme yeteneğimi en açıklayıcı cümlelerle aktardım .. zaten görüşmenin gidişatı ve şirket nekadar para isteyeceğinizi anlıyorsunuz.. 3 bin istedim onlarda verdi.. ve başlangıç.. eğer holding olsaydı ingilizce bilen bir asistan için 3 bin az.. araştırın.

Lise mezunu üst düzey yönetici asistanina buyrun 3bin maaşla baslayin da demezler heralde öyle değil mi?
diyorlar.. ciner holding 2500 verdi ama başlamadım.. burası daha rahat ve kariyer imkanı var diye buraya başladım.. sen zaten cv ne i,stediğin rakamı yazarsan vermeyecek olan şirketler iş görüşmesine çağırmıyorlar..

Lise mezunu olarak en az 3 bin istiyorsunuz, pazarlık payı olsun diye ve kabul ediyorlar. Vay anasını. Bize diplomayı boşuna rulo şeklinde vermiyorlar
sizce istanbul şartlarında çok mu? güzel ülkeme çok geliyor.. isviçrede asgari ücre 7 bin tl.. biliyor muydunuz

canım bak dikkatli okuyun onları yazan başka bir bayan ben yazmadımmm dikkatli okuyunn dikkatlii ok.

canım ben şuan açık okuyorum zaten hey allam

valla hepsini görüyorum iş yerimde o tiplerin 2 cümle laf konuşamıyorlar.. mongoldan bir önceki safha

bende öyleyimm şuan lise mezunuyum ve yönetici asistanlığı yapıyorum işimide çok seviyorum. üniversiteyide açıktan okuyacağım bi dahaki sene. bence çok sorun etme iş yerin sorun etmiyorsa ki ingilizcen yabancı dilinde var sanırım. açıktanda okuyorsun bence şartlarında iyi heralde işini sevdiğine göre gerisini düşünme :)

evet hayal.. iş yerime gel beklerim mail at bana dumanseda90@gmail

16 yaşımda akşam 9 sabah 9 garsonlıuk yapıyordum yazlık biryerde hiç utanmadım birçok iş yaptım mağazada çalıştım hosteslik yaptım hepsi bana çok şey öğretti şuan ezik gibi dememin sebebide insanlar bilmiyor asistan nhe sekreter ne ayırmıyor.

harikasınız. aynen bel kemiği bence herşey benden geçip yöneticiye ulaşıyor.

Aynen ya ne çok zeka konusu bu bööğğ geldi .Mühendisiz zekiyiz dahiyiz nokta
kızlar zekisiniz sorun yok.. allah keşke banada nasip etseydi mühendis olmayı ama hayat şartları v.s 16 yaşımda çalışmaya başladım.. şuan işsizde olsanız bir statünüz var yatıp kalkıp şükredin.

valla hepsini görüyorum iş yerimde o tiplerin 2 cümle laf konuşamıyorlar.. mongoldan bir önceki safha

Öyle insanların 'mongoldan bir önceki safha' olduğunu düşünüyorsanız ne diye bulaşıyorsunuz üniversite okumaya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…