- Konu Sahibi dumanseda122
-
Bıçaklamana gerek yok avmlerde deli gibi satış elemanı arıyorlar bi yerden başlayınAl benden de o kadar.
Bir de bu iş beğenmiyor olabilirsiniz diyenleri bıçaklamak istiyorum bazen.
aynı fikirdeyim.Bıçaklamana gerek yok avmlerde deli gibi satış elemanı arıyorlar bi yerden başlayın
Dort bes sene dirsek çürüten insanlardam avmde satis yapmasini beklemek de bu ulkenin insanina mahsus bir sey olsa gerek. Ornegin ben muhendis olacagim, kac senedir omrum curudu bilimle ugrasmaktan, mezun olunca yapacagim is "bence bu bluz size cok yakisti kesin alin bunu " demek olacaksa nerede benim o kadar emegimin karsiligi ? Bunu lise mezunu da yapabilir, biz bosuna mi o kadar okuyoruz emek veriyoruz? Basitlestirmeyin lutfen her seyi bu kadar.Bıçaklamana gerek yok avmlerde deli gibi satış elemanı arıyorlar bi yerden başlayın
O zaman iş bulamıyorum demeyin. 'Aradığım işi bulamıyorum bulduklarımı beğenmiyorum deyin.'Dort bes sene dirsek çürüten insanlardam avmde satis yapmasini beklemek de bu ulkenin insanina mahsus bir sey olsa gerek. Ornegin ben muhendis olacagim, kac senedir omrum curudu bilimle ugrasmaktan, mezun olunca yapacagim is "bence bu bluz size cok yakisti kesin alin bunu " demek olacaksa nerede benim o kadar emegimin karsiligi ? Bunu lise mezunu da yapabilir, biz bosuna mi o kadar okuyoruz emek veriyoruz? Basitlestirmeyin lutfen her seyi bu kadar.
aynı fikirdeyim mühendis olcak kafada zekada ama iş bulamıyorsa sorunu kendinde aramalı devlette değil bence.O zaman iş bulamıyorum demeyin. 'Aradığım işi bulamıyorum bulduklarımı beğenmiyorum deyin.'
İşsiziz ah vah diye kimseye kendinizi acındırmaya çalışmayın kimseyi de kandırmayın
O zaman iş bulamıyorum demeyin. 'Aradığım işi bulamıyorum bulduklarımı beğenmiyorum deyin.'
İşsiziz ah vah diye kimseye kendinizi acındırmaya çalışmayın kimseyi de kandırmayın
aynı fikirdeyim mühendis olcak kafada zekada ama iş bulamıyorsa sorunu kendinde aramalı devlette değil bence.
Dort bes sene dirsek çürüten insanlardam avmde satis yapmasini beklemek de bu ulkenin insanina mahsus bir sey olsa gerek. Ornegin ben muhendis olacagim, kac senedir omrum curudu bilimle ugrasmaktan, mezun olunca yapacagim is "bence bu bluz size cok yakisti kesin alin bunu " demek olacaksa nerede benim o kadar emegimin karsiligi ? Bunu lise mezunu da yapabilir, biz bosuna mi o kadar okuyoruz emek veriyoruz? Basitlestirmeyin lutfen her seyi bu kadar.
Bıçaklamana gerek yok avmlerde deli gibi satış elemanı arıyorlar bi yerden başlayın
Dort bes sene dirsek çürüten insanlardam avmde satis yapmasini beklemek de bu ulkenin insanina mahsus bir sey olsa gerek. Ornegin ben muhendis olacagim, kac senedir omrum curudu bilimle ugrasmaktan, mezun olunca yapacagim is "bence bu bluz size cok yakisti kesin alin bunu " demek olacaksa nerede benim o kadar emegimin karsiligi ? Bunu lise mezunu da yapabilir, biz bosuna mi o kadar okuyoruz emek veriyoruz? Basitlestirmeyin lutfen her seyi bu kadar.
O zaman iş bulamıyorum demeyin. 'Aradığım işi bulamıyorum bulduklarımı beğenmiyorum deyin.'
o zaman niye üniversite diploması istiyorsun? Okuma,böyle kariyer yap. Demek ki neymiş üniversite okuyunca daha iyi daha yüksek kariyerli iş isteniyormuş. Kendinle çelişiyorsun haberin yok.aynı fikirdeyim.
hayır işimden çok memnunum hatta hergün koşa koşa geliyorum haftasonlarını sevmiyorum
Hanimefendi nedir bu universite okuyan kadinlara kininiz ? Sakin olun okuyun sizin de olur. Ve evet senelerce okuyan akademik islerin icinde olan insanlar yapamaz avmde satis falan. Kendi alanimda is bulamiyorsam bu da devletin, ulkenin ayibidir. Is begenmemek denmiyor ona, is bulamamak deniyor. Sakin olun siz bence.O zaman iş bulamıyorum demeyin. 'Aradığım işi bulamıyorum bulduklarımı beğenmiyorum deyin.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?