Kariyer yaş meslek

Smoothieee

Zuzu
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
324
423
53
Selamlar aşklı kayınvalideli konulardan sıkıcı ama beni çok üzen bir konuya değinmek istiyorum.
30 uma dayanmak üzereyim . 2 tane açıköğretim üniversite bitirdim .
Ev hanımıyım özel bir çocuğum var .
8yıllık psikolojik baskı gördüğüm koptu kopuyor kopacak diye süren bir evliliğim var .
Ben sürekli ufak tefek işler yaparak kendimi iyi hissettim hep . Ancak evde olmaktan çok sıkıldım .
KPSS ye hazırlanmaya karar verdim .
İçimizde memur arkadaşlar var okuduğum kadarıyla , KPSS olmazsa neler yapabilirim ? Nereden nasıl başlayabilirim çocuğu kreşe seneye gönderebilirim . Şuan için hazır değil .
Okuyan fikir veren herkese teşekkür ediyorum
Mutlu günler :KK54::KK54:

Memuriyete bel bağlamak bu dönemde pek doğru gelmiyor. Alımlar az puanlar yüksek maaşlar da çok parlak değil bir işçiyle ciddi fark yok hatta işçi mesaiyi uzatınca daha yüksek alabiliyor. Kpss çalışmalı ama aynı zamanda farklı alternatifler de düşünülmeli hizmet sektörü de olur tarım da sanayi de.

Kpss olmazsa serbest çalışabileceğiniz alanları düşünün
Misal terzilik olur el beceriniz varsa
Bu gibi şeyler

Özel sektöre de güvenmemek lazım
Çünkü hem çalışma şartları çok iyi değil
Hem de günün birinde işsiz kalma riskiniz hep var

Selamlar aşklı kayınvalideli konulardan sıkıcı ama beni çok üzen bir konuya değinmek istiyorum.
8yıllık psikolojik baskı gördüğüm koptu kopuyor kopacak diye süren bir evliliğim var .
Ben sürekli ufak tefek işler yaparak kendimi iyi hissettim hep . Ancak evde olmaktan çok sıkıldım .
İçimizde memur arkadaşlar var okuduğum kadarıyla , KPSS olmazsa neler yapabilirim ? Nereden nasıl başlayabilirim çocuğu kreşe seneye gönderebilirim . Şuan için hazır değil .
Hangi bölümü okudunuz

Memuriyetin tek artısı iş garantisi hatta mezara kadar iş diyebiliriz.
Maaşlar taşeronun altında + ek ödeme yok + emekli maaşı kuş kadar
Prim dolduktan sonra yaş beklemerseniz tazminat var calismazsaniz yok.

Bence yeteneginiz var ise protez tırnak, kalıcı makyaj vs. Eğitimlerini alin daha iyi
Maalesef kosullar belli günümüzde gerçekçi olalım okuduğunuz bölümlere de baktim
Amacim kesinlikle küçümsemek degil bende o bölümü bitirdim sırf diplomam olsun diye simdi yeniden hazirlanicagim guzel bir bölüme
Amacim kendimi geliştirmek atanmak cok zor

Back
X