Karma cilde uygun doğal sabun öneriniz nedir ???

doa sabunları sitesine baktım çok da beğendim:)fiyatları da çok iyi.peki benim cildim kuru sizce hangi sabun iyi gelir cildime?ama öyle pul pul dökülen kuru bi cilt değil.

sabunların resmıne tıklayınca altta bılgıleri yazıyor. aloe vera sabunu zeytınyagı sabunu olabılır sıteye tekrar göz atın

bende aynı dertten muzdaribim dermatoloğa gittim ve bana çamur sabunu verdi bunu sabah kullancakmışsın sadece ama ben almadım çünkü kil maskesi aldım 15 günde bir sürüyorum cildeme inanılmaz yanıyor ama çok ii geliyor bizim gibi cildi olanlara.aslında hep böle diil cildim arada bi sorunlu oluo 26 yaşındayım ve anneyim bazı zamanlarda işte genç kız gibi sivilceleniyorum ama artık kil maskesi var bunu sakın almayı unutma.................ii şanslar canım...

cnm çamur sabununu sabah akşam kullanabilirsin siyah noktalara birebir ve sivilceli ciltler için özel olarak üretilmiş bir sabundur onu kullan kil maskesi yakıyorsa kullanma cildin hassas kaldırmıyo böyle şeyleri çamur sabunu çok güzel bir sabun dene kil maskesi 1 yere kadar fazla kullanıldımı cilde zararlı

Ben kesinlikle garnier 3'ü bir aradayı önermiyorum. Düzenli ve kurallara uyarak kullandığım halde aşırı sivilcelenme oldu. Şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum. Siyah noktadan kurtulayım derken, daha büyük kayaya çarptım. Benim cildim de karma. Neutrogena'nın peeling jelini öneriyorum. Siyah noktalara birebir

Herkesin cildi farklı olduğu için ve her ciltte her hangi bi ürün farklı bir tepki yapar.Kimine iyi gelen kiminde felaket yaratabiliyor.Ben en son Loreal pure zeno kullandım ve cildim mahvoldu.Alerji yapmıs sivilce olmayan cilt sivilce doldu.Doktor sebamed sabun önerdi onu deneyeceğim bakalım.Kullanan varsa yorum yazarsa da sevinirm.:KK39:

Back
X