haklısın onu affetmen zor. güvenini yitirdin ona karşı. ama işte erkekler bazen kendine olan güvenlerini ispatlamak için böyle ufak şeyler yaparlar.onlara göre önemsizdir bunlar. ama bize göre ağırdır. onlar aldatmadıklarını düşünürler hep. ama biz inanamayız bida onlara. senin ona olan inancın zedelendi. bi ilişkide inanç güven çok önemli. onu affetsende aklında hep o mesajı okuduğun andaki yaşadığın hayal kırıklığı kalıcaktır. unutman çok güç tam olarak güvenemezsin malesef.
canım benimde 3. yıla girdiğim bir ilişkim vardı arada böyle hataları oluyordu ama yalvarıp yakarıyordu bende hemen affediyordum ama aptallık ettim erkekler affedince hatasının farkına varmıyor en sonunda ise kaç yıllık ilişkisi biter bitmez yeni tanıştığı bir kızla çıkmaya başladı.bir erkek eğer böyle şeyler yapıyorsa hiç acımayacksın süründüreceksin nacizane tavsiyem onunla bir iki hafta irtibatı kes hiç bir şekilde cevap verme bunu yapmak zor bile olsa yap senin ona duvar olmanı yediremez peşinden koşar hatasının farkına varır.aynı gaflete düşerse neler olacağının farkına varır tabi seni gerçekten seviyorsa.seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum..
sağ ol canım yorumun için.bizim hata dediğimiz şeye cevap olarak "önemsiz bir şey" diyen birine bunun hata olduğunun farkında olmasını sağlamak gerekiyor sanırım.dediğin gibi iletişimi keseceğim..mesaj atıyordu,arıyordu bende cevap veriyordum dayanamıyordum çünkü.ama şuan pek bir ilgilendiğini yok hani ayrılamaz gibi mi düşünmeye başladı ki diye geçirmeye başlamıştım aklımdan yorumunu okudum.teşekkür ederim canım hiç bir şekilde cevap vermeyeceğim ona..
senin için de gerçekten üzüldüm canım dilerim çektiklerimizi çeksinler!!
affetmek de ağır geliyor ayrılmak da :S ona önce güvendim sonra sevdim ben..bana verdiği güvene kendimi teslim edebilmem çok uzun sürdü..tekrar güvenebileceğime inansam affetmek daha kolay olurdu..nasıl davranırsam,davranırsak aşabiliriz bunu?teşekkür ediyorum canım,sağol.
çok sağ ol aynen böyle işte yaşadığım..onun savunması içimde hissettiklerim işte aynen böyle.ne yapmamı nasıl davranmamı önerirsin inan ne yapmalıyım kestiremiyorum?
Büyük Bir hatayı affetmek,başka hatalara zemin hazırlar.
sana şunu söyleyeyim.ben 5 yıllık evliyim.evlilikten önce 6 yıllık flört dönemi oldu.2.yılımızdı .bigün ona bi kızdan gelen maili okudum.çok kötü oldum sorunca bana arkadaşım benim mail adresimi kullanıyordu kız onun arkadaşı falan dedi.inanmadım tabi ayrıldım hep inkar etti ayrılmamak için herşeyi yaptı sonra birleştik.ben baya bi unutmadım yıllarca başının etini yedim.bazen yeniden ayrılma noktasına geldiğimiz oldu.sonra bu olayı artık dile getirmemeye başladım.evleneli 5 yıl oldu.umurumda değil o olay şuan.anlıyorumki o zaman yaşımız küçüktü.eşim de o zamanlar yapmış bişeyler.erkeklerin tam olarak sadık kalması mümkün olmuyor malesef.evlendikten sonra böyle birşeyler yaşasam dayanamam tabiki.ama inan başka dertlerle uğraşıyoruz şu an.ama tabiki affetme bir süre uğraştır.ama tavsiyem barıştıktan sonra da hiç dile getirme.ilişkiye zararı oluyor.
merhaba ben yazdıklarını okudumda benim başımdanda böyle bir olay geçti evlendikten 3 ay sonra eşimin telefonu bozuldu başka bir telefona taktı kartını ve mesajlar çıktı ortaya kendi telefonunda sildi diye gözükmüyormuş neyse ben bunları gördüm bağrış çağrış yaşadık neyse hemen mesajları sildi sonrada evenmeden önceki ev arkadaşının o uyurken falan telefonunu alıp mesaj attığını söyledi inanmadım günlerce bunun huzursuzluğunu yaşadık sonra arkadaşını arada hopörlere verdi sesini sordu sen benim telefonumdan mesajlaştınmı falan diye o da evet dedi ama ben inanmadım onun olmasa neden hemen silsin neden arayıp kanıtlamasın mesajlaşma tarihide bizim nişanlı olduğumuz tarihlerde. Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü durumdayım böyle bir evlilik nasıl yürür ne yapacağımı bilmiyorum sürekli onu kontrol eder oldum. sürekli aklımda o uyuyamıyorum bile durup durup ağlamalar falan belki bana yardımcı olursun dedim
canım dediğim gibi benim şuan umurumda değil.tamam evleneli 5 yıl oldu.şimdiye kadar bişey duymadım görmedim.şimdi olsa tabi dayanamam olay çıkarırım.şunu anladım geçmişte olmuş birşeye takılıp kalmak eğerki ayrılmadıysan çok gereksiz ve yıpratıcı.yani erkeklerin nasıl varlıklar olduğunu kabullenmekten geçiyor bence çözüm.şimdi eşinin düşüncesini söyleyimmi sana,ben ne yaptımki.ben nişanlmı seviyorum o kızlarla mesajlaştıysam ne olmuş kötü bişey yapmadımki.aynen böyle düşünüyorlar ve sen bunu öğrenip uzattığında bıkıyorlar.şimdi evlisin biriyle ilişkisi olsa yani biriyle bi işler karıştırsa emin ol bu eninde sonunda duyulur.Bi şekilde hissedersin zaten eve ona göre gelir yalanı çıkar v.s.böyle birşey olmadıktan sonra öbür olayları boşver.evliliğine bak.uzatmanın zarardan başka etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?