Karmakarışığım, ne yapacağımı bilemiyorum...

Ronaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
456
561
103
39
İyi günler diliyorum herkese..İlk konum bu.Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.

3 aylık daha yenisiniz, zamana bırakın belki zamanla düzelecektir. Yada sizi rahatsız eden eksiklik hissettiren şey nedir ilk önce ona odaklanın çözüm bulup mutlu olmayan çalışı.. Mutlu olmiycaksaniz hiç evlilik riskini almayın derim.

Teşekkür ederim cevabınız için.Rahatsız eden durum belkide şudur: ben görüntü ve yapı olarak dışarıdan güçlü görünürüm.Her işimi derdimi de kendim halletmeye çalışırım.Nisanlım bu açıdan eksik gibi geliyor.

İyi günler diliyorum herkese..İlk konum bu.Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.
Nişanlınızı sevmiyorsunuz

Nişanlınızı sevmiyorsunuz
Hayır seviyorum ama fazla beklentiye girdim galiba Kendimden daha güçlü ve güçlü duygular hissettiren biri olur diye hayal etmişimdir hep..Büyük beklentiler icine girmemek ve karşındakini olduğu gibi sevmekmiş önemli olan.O yüzden bocalıyorum heralde.. Umarım geçer

Öyleyse; hayallerinizdeki istediğiniz karakterdeki biri olana kadar evlenmeyin bence ...

Back
X