Karmakarışığım, Ne yapacağımı bilmiyorum..

Ronaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
456
561
103
39
İyi günler diliyorum herkese..İlk konum bu.Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.

Aynı konuyu iki kere açmışım yanlışlıkla kusura bakmayın.Yeni üyeyim..Nişanlım bi etkinlikte kalabalık içinde ilk gözüme çarpan ve etkilendiğim biriydi.Sonrasında tanışmanın bi yolunu buldum, 1 seneye yakın flörtten sonra da nişanlandık.Kafamdaki profile yakın aslında ama yinede bi eksiklik var kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.

Sizi tamamlamak onun yapacağı birşey degil ki.

Aslında yeterince görüşmüşsünüz nişanlanmadan. Düğün tarihini emin olana kadar belirlemeyin.

Evleneceğin hayatını kuracağın insanla bütünleşmek tamamlanmak hissi yok bende.Belki budur eksik olan..Tam olarak tanimlayamiyorum

Sevmek ve büyük bir tutku ile aşık olmak arasında fark var. Henüz nişanlı olduğunuza göre ilişkiniz yenidir diye düşünüyorum, bu zamanlar aşkın rolü ilişkide büyük oluyor.

aşık değilsiniz de aa iyi insan elden kaçırmıyım yalnız kalmıyım diye nişanlanmış gibisiniz de aşk yoksa evlensen bile sonu çabuk gelir.

Erkeklerle hep bunu hissetmen normal...O hissi veremezler o kadar cok ta beklentileri yüksek tutma...

Sözlerinizden anladığım sevgi bile yok... umarım öyle değildir. Ama buysa hayırsız bir evlilik olabilir

Evleneceğin hayatını kuracağın insanla bütünleşmek tamamlanmak hissi yok bende.Belki budur eksik olan..Tam olarak tanimlayamiyorum

Yani evli bir bayan olarak "eşim beni tamamladı" diye hiç düşünmedim. Ama hayatımın sonuna kadar bu adamın yanında uyanmak istiyorum dedim mesela. Bazi şeyler zamanla oluşuyor. Ben hiç o dizilerdeki ceya filmlerde empoze ettikleri "aşk" ı aramadım. Bana gerçekçi gelmiyor şu "ruh ikizim", "ilk bakışta aşk" halleri. Bazi şeyleri zaman ve emek vererek kuruyorsunuz. Ben eşimi evlenirken çok seviyordum. Bugün ama daha çok seviyorum. Cünkü beraber yaşadıklarımız var (çocuklarımin babası da şimdi).yani demek istediğim: Evlilikten beklentileriniz nedir. Veya ilişkiden beklentileriniz nedir? Bunları sorgulayın.

Çok büyün beklentiye girdiğin için mi böyle hissediyorsun acaba?Yada hayatında başka bir sorun mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…