Aynı konuyu iki kere açmışım yanlışlıkla kusura bakmayın.Yeni üyeyim..Nişanlım bi etkinlikte kalabalık içinde ilk gözüme çarpan ve etkilendiğim biriydi.Sonrasında tanışmanın bi yolunu buldum, 1 seneye yakın flörtten sonra da nişanlandık.Kafamdaki profile yakın aslında ama yinede bi eksiklik var kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.
Aslında yeterince görüşmüşsünüz nişanlanmadan. Düğün tarihini emin olana kadar belirlemeyin.Aynı konuyu iki kere açmışım yanlışlıkla kusura bakmayın.Yeni üyeyim..Nişanlım bi etkinlikte kalabalık içinde ilk gözüme çarpan ve etkilendiğim biriydi.Sonrasında tanışmanın bi yolunu buldum, 1 seneye yakın flörtten sonra da nişanlandık.Kafamdaki profile yakın aslında ama yinede bi eksiklik var kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.
aşık değilsiniz de aa iyi insan elden kaçırmıyım yalnız kalmıyım diye nişanlanmış gibisiniz de aşk yoksa evlensen bile sonu çabuk gelir.İyi günler diliyorum herkese..İlk konum bu.Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.
Aynı konuyu iki kere açmışım yanlışlıkla kusura bakmayın.Yeni üyeyim..Nişanlım bi etkinlikte kalabalık içinde ilk gözüme çarpan ve etkilendiğim biriydi.Sonrasında tanışmanın bi yolunu buldum, 1 seneye yakın flörtten sonra da nişanlandık.Kafamdaki profile yakın aslında ama yinede bi eksiklik var kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.
Sözlerinizden anladığım sevgi bile yok... umarım öyle değildir. Ama buysa hayırsız bir evlilik olabilirİyi günler diliyorum herkese..İlk konum bu.Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.
Evleneceğin hayatını kuracağın insanla bütünleşmek tamamlanmak hissi yok bende.Belki budur eksik olan..Tam olarak tanimlayamiyorum
Çok büyün beklentiye girdiğin için mi böyle hissediyorsun acaba?Yada hayatında başka bir sorun mu var?İyi günler diliyorum herkese..İlk konum bu.Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.
Çok büyün beklentiye girdiğin için mi böyle hissediyorsun acaba?Yada hayatında başka bir sorun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?