Taşının oradan, başka semte hatta mümkünse başka bir şehire...
Eşinizde sizden yanaysa acaba imkanınızda varsa başka bir ev tutun uzaklaşın ordan eviniz var diye kaynananızla aynı yerde oturmak zorunda değilsiniz bence eşinizle bir konuşun uzaklaşmak en güzeli...
öncelikle şöyle bir tepki vermek istiyorum....2 yılda sadce 3 4 keremi...kusura bakma ama sen artık sabır küpüne dönmüşsün...seni çoooookkk iyi anlıyorum...benim kaynanam bana neler etti bilsen çocuğumu 2 kere düşmesine sebeb oldu..bende kocama yansıtırdım kavga gürültü derken kocam kendini güçsüz zayıf yetersiz aciz görmeye başladı...özgüveni zayıfladı karşımda küçüldüğünü hissederek dahada pasiflaşip benden soğudu..ki düşün ben haftada bire düştü diye paniklemeye başladım...kaynanamla kendim başetmeye sprunları kocama yansıtmamaya karar verdimm..daha 26 yaşındayım ve kaynana yüzünden cinselliği yaşayamadan yaşlanamam dedim...ben sex e çok önem veren zevk alan bir kadınım çünkü....ayıp değil bu...kocamı arzularım....kendimi değiştirdim...kocamla önce cinsel hayatımızı renklerdirdim..inanki başta ilk yaptığımda korktum utandım ama cesaretlenip değişik sürprizler yaptım...zamanla eşimin güveni geldi....şimdi anlıyorum..kaynanaları..onlar oğullarının koynuna girdiğimz için kıskanıyolar bizi soğutmaya çalışıyolar..inadına ateşlerim oğlunu cadının...açık oldu ama aynı dertleri yaşamış biri olarak şimdi git giyin süslen kocanın kucağına atla...asla annesinin lafını etme...kocan işe gidince cadının tepesine bin..hayatı zehir et...hırsını al..rahatla....offffff çatladım
kaynananızla konuşmayı deneseniz?
mesela
"aramızda ne yaşanırsa yaşansın ben sizi seviyorum. ve biz tartıştıkça inanın eşim çok üzülüyor.
onun üzülmesini görmek istemiyorum daha fazla. sizde üzülmesini istemezsiniz sizin oğlunuz. gelin yeni bir başlangıç yapalım..."gibi
hatta giderken ufak onların sevdiği kurabiye gibi kuru pasta gibi birşey götürün.
bir deneyin..
çok zor biliyorum ama...
en azından ilerde siz
"ben elimden geleni yaptım..." diyebilmelisiniz
gamzecim
başka şehre taşınmak,uzaklara gitmek hiç bir zaman sorunları çözmez...
bu sadece pislikleri halının altına tıkıştırmak olur.
sana tam bir temizlik gerek.
yani olayı tamamen çözmen gerek.
2 seçenek var önünde.
1- boşanmak
2- onlara zeytin dalı uzatmak.
eğer eşini seviyorsan 2. sık geçerli.
yaşadıkların çok ağır şeyler. ha birde davulun sesi uzaktan hoş gelirde derler.
ama yuvayı dişi kuş yaparda derler kuzum.
sen benim dediğimi denesene bir.
gerçekten al bi kurabiye pasta neyin veya çiöek seviyorsa. dayan kapılarına.
bu gurursuzluk olmayacak inan bana. ve onlarla gerçekten barışmak istediğini.
onları sevdiğini (yalanda olsa) söyle.
biz anne kızız 2 kızkardeşiz.hem birbirimizi üzüyüyoruz hem eşimi... de
onlar cadılıkmı yapıyor? ağızlarından tükürük saçarakmı konuşuyor.
ters piskoloji yap.
bana bunları söylerken üzüldüğünüzü biliyorum.bende hem üzülüyorum hem kırılıyorum ama sizi nasıl bu kadar hırpaladım bilmiyorum ...de
taaki eşin sizi barış içinde görüp aranızdaki ilişki düzelene kadar.
sonra yavaş ama çok yavaş mesafeni koyarsın.
tatlı dil yılanı bile yuvasından çıkarır.
dediğim gibi ilerde sen "BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM..." diyebilmelisin...
öncelikle emin olmalısın ki,ben kayınvalideme sizinle yaşadıklarımızdan dolayı eşim üzülüyor vs.. gibi bir konuşma yapsam bana sen nasıl oğlumu üzersizn diye başlar ve bizim aramızı daha fazla açmak için analı-kızlı elinden geleni yaparlar..
inanın konuşup-anlaşılması imkansız insanlar...
zaten eşimle aramız ne kadar kötü olursa olsun ,ikimizde o kadar kenetlendik ki onlara karşı hiçbirşey belli etmiyoruz.
İnadına bende değişicem ...öncelikle şöyle bir tepki vermek istiyorum....2 yılda sadce 3 4 keremi...kusura bakma ama sen artık sabır küpüne dönmüşsün...seni çoooookkk iyi anlıyorum...benim kaynanam bana neler etti bilsen çocuğumu 2 kere düşmesine sebeb oldu..bende kocama yansıtırdım kavga gürültü derken kocam kendini güçsüz zayıf yetersiz aciz görmeye başladı...özgüveni zayıfladı karşımda küçüldüğünü hissederek dahada pasiflaşip benden soğudu..ki düşün ben haftada bire düştü diye paniklemeye başladım...kaynanamla kendim başetmeye sprunları kocama yansıtmamaya karar verdimm..daha 26 yaşındayım ve kaynana yüzünden cinselliği yaşayamadan yaşlanamam dedim...ben sex e çok önem veren zevk alan bir kadınım çünkü....ayıp değil bu...kocamı arzularım....kendimi değiştirdim...kocamla önce cinsel hayatımızı renklerdirdim..inanki başta ilk yaptığımda korktum utandım ama cesaretlenip değişik sürprizler yaptım...zamanla eşimin güveni geldi....şimdi anlıyorum..kaynanaları..onlar oğullarının koynuna girdiğimz için kıskanıyolar bizi soğutmaya çalışıyolar..inadına ateşlerim oğlunu cadının...açık oldu ama aynı dertleri yaşamış biri olarak şimdi git giyin süslen kocanın kucağına atla...asla annesinin lafını etme...kocan işe gidince cadının tepesine bin..hayatı zehir et...hırsını al..rahatla....offffff çatladım
inşallah ALLAH bu tarz insanlarla karşılaştırmaz hiçkimseyi.ama karşılaşırsan hiçbirşekilde konuşulmayacığını hemen anlarsın.tüm yaşadıklarıma rağmen hep mesafeli ve kırıcı olmadan konuştum..ama inan sadece kendi konuştuklarını dinleyip-anlıyorlar..onlar için başka bir seçenek bile yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?