Karmakarışığım,yardım edin....

cnm okudum ve gerçekten çok üzüldüm. bu tarz insanlardan nefret ediyorum ya nasıl bukadr acımasız olabiliyolr. bence ilk yapman gereken şey görümcene KOCA bulmak

çok çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun canım.
birbirini seven iki insanın aile yüzünden bu duruma gelmesi ne kadar üzücü.
hala seviyoruz birbirimizi dediğin için bence boşanma diye bir seçeneğin olmamalı.
o insanlar yüzünden biterse yazık olur.
bu zamana kadar iyi dayanmışsın. artık profesyonel yardım almanın zamanı gelmiş.
2 senede 5 kere ilişkiye girdik diyorsun. belli ki ikinizin de psikoloji yerle bir.
daha fazla geç kalmadan yardım alın.

öncelikle bana cevap verdiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.inanın çook uzun zamandır konuşamadığım şeyleri paylaşmak beni rahatlattı.
şu anda çalışmıyorum fakat iş arıyorum....gezmeyi çok sevememe rağmen,artık içimden gelmiyor...evde kendimi kitaplara verdim diyebilirim,kafa dağıtmak için ....ama merdivenlerden gelen sesleri bile gerilmeme sebep oluyo artık...

cnm okudum ve gerçekten çok üzüldüm. bu tarz insanlardan nefret ediyorum ya nasıl bukadr acımasız olabiliyolr. bence ilk yapman gereken şey görümcene KOCA bulmak

aslında işin özü belkide bu....
benden başka uğraşacağı başka birşey olmadığı için kafayı bana takmış durumda.

o insanlar yüzünden bitmemesi için sabrettim...boşanmak istemiyorum,ama artık gücüm de kalmadı dayanmaya...dediğin gibi psikolojimiz yerle bir..çok seviyoruz amaaa
aması var işte ,ama nereye kadar....

neden daha önceden bu duruma gelmeden önlem almadınız bilemedim...seviyormuşsunuzda madem çıksaydınız o evden gitseydiniz onlardan uzaklara şuanki durumunuzu ise düzeltmek çook zor gibi görünüyor ama madem seviyoruz diyorsunuz bunundan üstesinden gelebilirsiniz bi tatile idin uzaklaşın onlardan ve bir daha takmayın onları gülün geçin ufacık ufacık insanlar sıkmasın canınızı bakın ne hale gelmişsiniz...yazık ikinizede!!!
keşke daha önceden bunun farkına varsaydınız bu problem bu derece büyümezdi ama olan olmuş sonuçta eşinizle bi karar verin oturun baktınız hala aynı yapcak bişi yok...
ama ilk başlangıcı bi ev bakmakla yapabilirsiniz umarım atlatırsınız ayrılmadan

ayrıcada o insanlarla uğraşmayıda bırakın,uzaklaşın...onlarla uğraş uğraş nereye kadar??? bitmişsiniz zaten!

hehe burası çok hoş:) takmayın bence bu bir hastalık sanırım sizden tepki alamayınca belki azalır biraz

düşündükçe kendi kendimi yiyorum çok doğru...sadece ne yapacağımı bilmiyor-dummm...
ama bu gece bir karar verdim ,gerçekten bir destek almadan bu durumu atlatamayacağım galiba. ve
evlilik terapistinden de önce ,kendimi toparlamam lazım. bunun için ilk önce bir psikoloğa gitmem gerek

ayrıcada o insanlarla uğraşmayıda bırakın,uzaklaşın...onlarla uğraş uğraş nereye kadar??? bitmişsiniz zaten!

sanırım kendimi bitirmemin en önemli sebeplerinden biri...bana neden bunu yapıyorlar,ben onlara ne yaptım ki demekten ve ne yaparsam benimle uğraşmazlar acaba diye düşünmekten, kendimi yedim bitirdim...olay tam bir kısırdöngüye dönüştü ve hayatımızı yaşamayı kaçırdık

onlar varlar ve maalesef hayatınızda olacaklar...eşinle beraber olduğun sürece...o yüzden yapacağın değişim ya da her ne olacaksa kendin için yap..mesela önce dediğin gibi bir terapiste git...sonrasında bir iş bulup çalışabilirsin ya da kitapları seviyorum demişsin eğitim durumunu bilmiyorum üniv. düşünebilirsin...ya da çocuğun olursa zaten tümden değişir herşey...
ama bu insanlar çıkmaz hayatından ve kafanı onlara yer vermeyecek kadar meşgul tutacak bişeyler bulmalısın kendine...

üzüldüm durumuna canım takma bu kadar kafana kimseyi.biliyorum zor kolay değil umursamamak ama ben hep diyorum insan önce kendi kendinin doktoru olmalıdır biraz toparlan sonra git bir uzmandan yardım al.böyle 3.şahıslar için yuvandan olma yazık
diğer bir tavsiyemde ev almayı beklemeden ordan uzaklaş ben olsam öyle yapardım:97: kaynanan istediği kadar ayılıp bayılsın siz yine de evinizi ayırın gör bak o şekilde daha huzurlu olursunuz

Arkadaşım, birikim yapacağız diye hayatınız gidiyor elinizden... Siz de çalışıyor olsanız daha kolay olurdu belki; biz de yeni ev aldık ve evin parasının tamamını kredi çektik, ilk bir iki yıl biraz kemerleri sıkacağız ama olsun hiç değilse ele kira parası değil de evimizin taksitlerini ödemek için çalışacağız...
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah huzur & mutluluk geri döner yuvanıza...

Kesinlikle bunda emin ol...o insanların uğraşıcak bir şeyi yok o nedenle sizinle uğraşıyorlar hep.sizde bunlara tepki veriyorsunuz son durumda bu haliniz...
bırakın onları keyfinize bakın gerçekten dediğiniz gibi aşk hala varsa kaldığınız yerden devam edersiniz ! uzak durun o insanlardan!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…