bence acıkca konusun yoksa bu böle sen suspus o suspus gider
son görüştüğünüz gün rahatsızmış arkadaşınız sonrasında sizden beklemiştir nasıl olduğunu sormanızı belki o yüzden sesi soluğu çıkmamıştır.
sinemada sarılmasına,el tutmasına bişey demediğiniz için kabullendiğinizi düşünmüştür sonuçta aksi davranışta bulunmamışsınız.
çekinceleri olabilir, yüzyüze görüştüğünüzde biraz daha ılımlı davranırsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir.
mutlu ilişkiler dilerim.
Kızlar mesaj attı. O normal davranmış ama ben yanlış anlamışım. Öyle Söyledi. Çok sinirlendim ağladım falan ama kendime geldim gayet iyiyim. Başlığı silebiliriz. :)
???
Yazdiklarini okuyunca ay ne guzel taze ask diye dusunuyordum ki en son mesajini okudum ve sasirdim gercekten???
normal mi?
daha önce de elini tutmuşluğu, sana sarılmışlığı varsa romantik ortamda o zaman bişey diyemicem. enteresan yahu, şaştım kaldım. ben gayet sizi çifte kumru yapmıştım. :44:
buarada, konuyu silemezsin arkadaşım haberin olsun sadece kapattırabiliyorsun.
Peki bundan sonra ayni sekilde gorusmeye devam edecekmisin?
İyi yapmisin.. Ayrica boylr olumlu dusunerek moral bozmadiginda guclu bir karakterinin oldugunun gostergesi.. İnsaAllah sana gercekten deger veren ve 'yanlis anlamayacagin' biriyle karsilasirsin :)
aman sıkma canın ki zaten buradan bakınca sıktığında söylenemez.
böyle değişik canlılarda var, hayat...
hakkında hayırlısı olsun, bol mutlu-aşklı-tutkulu-huzurlu ilişkiler senin olsun anacım.
yaptığın şeyde aynen devam et.
bu zamanda kendin gibi insan bulmak zor. sende bunun örneklerini çok görmüşsün ama umutsuzluğa kapılma, masalın sonu mutlu bitecek insallah.
vardır herşeyde bir hayır, O'nunla karşılaşma vaktiniz daha gelmemiş demek ki. umarım bundan sonra çok bekletmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?