Karmakarışığım yardım edinn?

son görüştüğünüz gün rahatsızmış arkadaşınız sonrasında sizden beklemiştir nasıl olduğunu sormanızı belki o yüzden sesi soluğu çıkmamıştır.

sinemada sarılmasına,el tutmasına bişey demediğiniz için kabullendiğinizi düşünmüştür sonuçta aksi davranışta bulunmamışsınız.

çekinceleri olabilir, yüzyüze görüştüğünüzde biraz daha ılımlı davranırsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir.

mutlu ilişkiler dilerim.

ertesi gün aradım tabiki. Whatsapptan yazdım ama cevap vermedin bende merak ettim bi şey mi oldu acaba diye dedim.
Çok sevindi merak ettiğim için
Valla yazdığını görmedim teşekkür ederim merak ettiğin için dedi.
Tekrar aramak istemiyorum. O bi şeyler yapsın yaa Gerçi bu zamana kadar çok belli etti ama hiç açık açık konuşmayı denemedi.
Kaybetmekten korktu sanırım :18:
Ctesi akşam tiyatroya gideceğiz. Acaba hiçbi şey yapmadan o günü mü beklesem?
Dakikalar bile geçmiyo ki

ee ne yapsın sevdiğinde değerini, kendisi için meraklanmış olmasını görmek herkese nasip değil o sebepten sevinmesini gayet normal yahu.

kaybetme konusuna katılıyorum, sen zannımca o'nun belli etmelerine nazaran tepkisiz kaldığın için direkt konuşmayı göze alamamıştır. ee
sinemada da film romantik ortam o havada an bu andır diyip girişimde bulunmuş.

madem cumartesi planınız var o zamana kadar sabretmelisin bence. o günde artık kendi üzerine düşenleri yaparsın.

güzel heyecanlar bunlar.

Kızlar mesaj attı. O normal davranmış ama ben yanlış anlamışım. Öyle Söyledi. Çok sinirlendim ağladım falan ama kendime geldim gayet iyiyim. Başlığı silebiliriz. :)

???

Yazdiklarini okuyunca ay ne guzel taze ask diye dusunuyordum ki en son mesajini okudum ve sasirdim gercekten???

Kızlar mesaj attı. O normal davranmış ama ben yanlış anlamışım. Öyle Söyledi. Çok sinirlendim ağladım falan ama kendime geldim gayet iyiyim. Başlığı silebiliriz. :)

normal mi?

daha önce de elini tutmuşluğu, sana sarılmışlığı varsa romantik ortamda o zaman bişey diyemicem. enteresan yahu, şaştım kaldım. ben gayet sizi çifte kumru yapmıştım. :44:

buarada, konuyu silemezsin arkadaşım haberin olsun sadece kapattırabiliyorsun.

???

Yazdiklarini okuyunca ay ne guzel taze ask diye dusunuyordum ki en son mesajini okudum ve sasirdim gercekten???

bende öyle düşünmüştüm ki günlerce düşündüm ikimiz olabilir miyiz acaba diye çok zor karar vermiştim

demekki hayırlısı böyleymiş yapacak bi şey yok. Beni kaybettiğine yansın o gider başkası gelir

Bende yazdıklarını ilk okuduğumda normal miiiiiiii diyip mal gibi kalmıştım
Demekki ona göre gayet normal. Ki daha önce hiç böyle bi şey olmamıştı (1 yıldır).
Vallaha ağzımı bozacam çünkü haketti
Ama ne kendimi kasarım onun gibiler için, ne de oturup üzülürüm. Hiiiiiiiiiiiiiiiiç umrumda değil. Beni kaybettiğine yansın, bok yesin o
Tecrübe oldu banada

Peki bundan sonra ayni sekilde gorusmeye devam edecekmisin?

Peki bundan sonra ayni sekilde gorusmeye devam edecekmisin?

Tabiki HAYIR !
Ben zaten dün aradım onu önce açmadı telefonu. Tekrar aradım ve bağırıp çağırdım.
Sen kendini ne zannediyosun ya? ordan bakınca nasıl birine benziyorum? Nerden buldun bu cesareti? Ne demek o an içimden geldi sen yanlış anladın? Sen her kıza karşı mı böylesin? Ben sana erkeklere güvenemiyorum dedim ama sana güvendiğimi dile getirdim güvendiğim için mi yaptın bunu? dedim. Tabi tık yok. Sonra görüşelim vs vs. Görüşmemize gerek yok ben anladım nasıl biri olduğunu dedim. Ve kapattım telefonuuuu
Arkadaşlığımız çok güzeldi yazık oldu bi tek ona yanarım
Ama olsun yaşamamız gerekiyomuş bunu sağlık olsun

İyi yapmisin.. Ayrica boylr olumlu dusunerek moral bozmadiginda guclu bir karakterinin oldugunun gostergesi.. İnsaAllah sana gercekten deger veren ve 'yanlis anlamayacagin' biriyle karsilasirsin :)

aman sıkma canın ki zaten buradan bakınca sıktığında söylenemez.

böyle değişik canlılarda var, hayat...

hakkında hayırlısı olsun, bol mutlu-aşklı-tutkulu-huzurlu ilişkiler senin olsun anacım.

İyi yapmisin.. Ayrica boylr olumlu dusunerek moral bozmadiginda guclu bir karakterinin oldugunun gostergesi.. İnsaAllah sana gercekten deger veren ve 'yanlis anlamayacagin' biriyle karsilasirsin :)

Sağol canım güzel dileklerin için
Uzun ve zor bir ilişkiden çıktım aylar önce. Onu tam olarak unutmuş değilim. Buna sebep olanda çevremdeki erkekler.
Eğitimime devam ettiğim için (aynı zamanda memurum) kafamı karıştırmamak adına hayatıma kimseyi dahil etmek istemiyodum.
2 ay önce nolacak ya hayatımda biri olsa bana destek olsa fena mı olur dedim ve düşüncemi değiştirdim.
Sonra bir avukatla tanıştım boş çıktı. Kendine güveni yoktu ilgiyi alakayı benden bekliyodu. Yol verdim ona
Sonra bir mimar çıktı karşıma. Ama ne yakışıklı anlatamam Çocuğa bayıldım fakat hemen güvenmedim.
Biraz oyaladım niyetini anlamaya çalıştım. İyiki oyalamışım balıklama atlamamışım Niyeti benimle yatıp kalkmakmış. Bunada hiç üzülmedim
Çünkü onu deneme aşamasındaydım Onada yol verdim.
Sonrada bu çocuk işte. Ama bu aile dostumuzun oğlu ve 1 yıldır görüşüp güvendiğim biriydi. Hepsi üstüse gelince afalladım kaldım ve eski sevgilimi aramadım değil hani Aksilik gibi bugünde onunla ilişkiye başlama yıldönümümüz eğer devam ediyo olsaydık 4. yılımız bitmiş olacaktı
Yaaaaaaa öyle işteeee

Ayyy sağol kuzum yaaa Dün o sinirle ağladım kendime kızdım sonra arkadaşım geldi yanıma onunla konuşunca rahatladım
Bi üstteki yorumumda anlattım kısaca durumları. Napayım ben şimdi he?

yaptığın şeyde aynen devam et.

bu zamanda kendin gibi insan bulmak zor. sende bunun örneklerini çok görmüşsün ama umutsuzluğa kapılma, masalın sonu mutlu bitecek insallah.

vardır herşeyde bir hayır, O'nunla karşılaşma vaktiniz daha gelmemiş demek ki. umarım bundan sonra çok bekletmez.

Şu kaderimki hayırlı insan duy sesimi ve bir an önce çık karşımaaaaaaaaaa :26:
Umutsuz değilimde hepsi üstüste gelince "noluyo ya bende mi bi sorun var acaba?" dedim :44:
Beklemeye devaaammm.. Bu gidişle ben daha çoooooooook konu başlığı açarıımmm

yok, yok sadece bu tipte olandan çok var ondan üstüste geldi sende. hayır o değil onlar yüzünden beyaz essekli prenslerimizin adı lekeleniyor yahu, onlar gelene kadar biz yıpranıyoruz.

hayırlı haberlerini kapsayan konularınıda aç lütfen, emeklerinin sonuçlarını görmek bizede nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…