Arkadaslar ben 4 aylik evliyim,benim ailem esimi basta istemedi cunki kariyer olarak daha ii biriyle olmami istediler ama ben esimden vazgecmedim sonra nisanliyken benin esinle abimin arasinda bi husumet oldu ikisininde hatali oldugu bir konuydu esim defalarca adim atti ailesiyle abimin ayagina bile gitti halbuki karakteri asla birinin pesinden kosmaya musade etnez ama venim icin yapti.. ama benim abim cok uzatti ve aralari tamamen bozuldu aileminde bu meseleden esime ve ailesine kirici oldugu durumlar oldu ama onlar iidare ettiler neysr biz evlendik...oncelikle esim gercekten cok sorumluluk sahibi beni cok sever kendinebisebalmaz bana alir ben , ondan daha cok kazanirim ama o cebindeki paranin cogunu bana verir azini kendi alir, ailesine yada. Baska birine beni ezdirmez zaten aileside ezmez dunya iyisi insanlarballah razi olsun... bensiz hicbir cemiyete girmez arkadaslariyla takilmalari falan yoktur oysa cok genis bi cevresi var cokta saygin biri etrafindakilere gore... oyle gizlisi saklisida olmaz telefon kacirmaz sifre koymaz eve ben istemesem internet almicakti net basinda vakit gecirmez istede net kulanmiyo,butu nsifrelerinide biluyorum zaten... bende onun bu meziyetlerini hakedecek sekilde ona her konuda ozen gosteriyorum... disardan bakinca kusursuz bir hayatimiz olmasi gerekirkenn sukurler olsun maddi manevi bir sorunumuz yokken biz anlasamiyoruz esimle cok kavga ediyoruz... benim ailemin yasattiklarini icinden atamiyor onlarin acisini benden cikariyor bana gore,bi hatam oldugunda onu bana soylemiyor biriktiriyor kinleniyor kendi kendine ve bana onyargi olusturuyor..sinra ben ne dersem deyim bos... birde sinirle bana cok agir laflar etti ben bunlari kaldiramiyirum artik ... sorunumuz yokken dunyanin en mutlu insanlariyiz cok egleniriz guleriz ama bi haftayi gecmiyo bi bomba kavgalar sinir krizleri... sizce nazar falan olabilirmi yada ne yapabilirim bana yardimci olurmusunuz ?
Mektup yazın! O zaman biraz daha rahat algılıyorlar. Ailenizle yaşadıkları sizin sorumluluğunuzda değil çünkü onun ailesi artık sizsiniz, siz onunla bir "aile" olmayı seçtiniz. Bunu idrak etmesini ve olaylardan dolayı sizi suçlamasının anlamsız olduğunu belirtin. Sürekli kavgalar ve kavgalarda ağızdan çıkan sözler evliliği yıpratan en temel sebeplerden birisi, kolay barışıyorsunuz da eminim ancak bir dert var ki sizin içinizde birikenler bir gün, günyüzüne çıkarsa asıl dert o zaman başlar.. Çünkü tahammül sınırınız düşer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?