- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yorgunbeden
Merhaba kızlar. İki sene önce kacarak evlendim. Ailem vermediği için değil ben kendim kactım. Sevgi falan hikaye Rabbim kimseyi bu kadar salak etmesin bi adam için ailesin hiçe saydırmasın. Suan bi aylık bebeğim var. Düne kadar ölüp bittiğim adamın suan hee yaptıgı her davranısı bana batıyor. Bakıyorum mesela bana hiç değer vermiyor hep kendi fikirleri bana bişey sormuyor kendi karar alıp bana uygulatıyor. Bi yere cıkarmıyor beni hep evdeyim kendi ise kafasına göre istediği yere gidiyor. Bi zamanlar ne güzel çiftmişiz veya öyle gözüküyormusuz. Ben eşimle eğlenmek gülmek, kendimi özel hissetmek istiyorum. Hiç mutlu değilim ve ondan bişey görmeye görmeye birlikte bi resmimizi paylasmak bile istemiyorum. Ben boşanmak istiyorum. Bunlar sorun mu diye düşünebilirsiniz ama istediğim ve yasadığım şeyler farklı. içinde bulunduğum evliliği de ben istemiyorum. Sorun kactım ben buna ragmen ailem affetti herseyimi yapıp yanımda bulundu kınam gelin almam oldu. Maddi olarak bişeyim yok çalışmıyorumda. Şimdi onlara boşanmak istiyorum deyip gerekçe olarak bunları söylemem sacma olur. Bu adamı ben kendim sectim onlara fikir dahi sormadım. Bu hatam yüzünden mutsuz ve beni insan yerine koymayan düşüncemi, isteğimi, fikrimi önemsemeyen biriyle devm etmek istemiyorum. Düne kadar eşimi çok seviyordum ama bi soğuma geldi ona karşı bi sinir nefret başladı ne yapacam ben off