• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışığım

Ailemi hiçe sayıp kaçmanın pişmanlığını yaşıyorum onları bi kere üzdüm boşanıp tekrar üzmek istemediğim için zaten kendi mutsuzluğumda boğuluyorum. Yargılamak cok kolay hayatınız boyunca hiç yanlıs yapmayıp dört dörtlük bi evlat oldunuz galiba

Çok şükür ana baba hakkını gözeterek yaşadım yaşıyorum.

Kendinizi kandırmayın. Kimse damdan düşer gibi değişmez. Herkes aslında ne olduğunu gayet net gösterir. Biz konduramayız sevdiğimiz için. Kondursak da “değişir,değiştiririm” diye teselli ederiz kendimizi.
Adam beyaz atlı prensti bebeğiniz oldu hemen değişti? Saçma bence. Öncesinde de böyleydi diyelim o zaman neden çocuk yaptınız??

Ben hiçbir yetişkine üzülmüyorum bu konularda. Çocukları doğurup doğurup boşananlara kızıyorum. Evlilik bir otursun bir önünüzü görün. Yazık değil mi o bebeğe? Boşanmasanız da mutsuz bir evde büyücek.

Boşanma gerekçeleriniz gayet mantıklı.
Zaten boşanmak için aldatılmayı veya şiddeti bekleyenleri anlamıyorum.
Bunlardan öte şeyler var.

yorumları okuyunca deliriyorum ben ya. nasıl bu kadar katı olabiliyorsunuz? kadın size bir soru sormuş hemen aileni nasıl hiçe saydıysan yine hiçe sayarsın falanlı yorumlar yapmaya başlamışsınız. hiç hata yapmadan mı yaşıyorsunuz? haklısınızdır ona bir sözüm yok da bunu zaten karmakarışığım diyen bir insana kanıtlayınca daha mı rahat uyuyorsunuz?
şahsi fikrim ablacım,önce ailede kendine en yakın gördüğünle bu düşünceni paylaş. belki yeni doğum yaptığın içindir, ya da bilinçaltında adamın bir şeyine kızdın ama dışa vuramıyorsundur. bir anda dediğin için bir süre daha bekleyip emin olduktan sonra boşanma kısmını düşünmeni tavsiye ediyorum. bu hayat senin.elbette kimseyi üzmeden kırmadan yaşa, ama en çok da kendine haksızlık etmeden yaşa.

Ben bu durumda bir tek bebeğinize üzülürüm. Madem eşiniz evlendikten sonra değişti neden çocuk yapıyorsunuz. Bir bekleyin evliliğiniz otursun. Yazık günah değil mi o çocuğa. Anne bir yerde baba bir yerde vallahi çok üzülüyorum çocuklara. Şu anda lohusa olduğunuz için normalden daha olumsuz düşünüyor da olabilirsiniz. Biraz zaman tanıyın kendinize.Eşinizle oturup güzelce konuşun gerekirse aile terapisi alın. Hemen kestirip atmayın. Bu arada işe girin bebeğe bakacak biri varsa . En azından kendi şartlarınızı iyileştirin. Güçlü eli ekmek tutan bir anne olun.

canım istedi kaçıcam canım istedi çocuk yapıcam canım istedi boşanıcam.. hayat bukadar kolay değil kusura bakmayın

bence lohusa kafasından bunlar. bu süreç rahat 6 ay sürüyor. o zamandan sonra düşünün bunları.

yorumları okuyunca deliriyorum ben ya. nasıl bu kadar katı olabiliyorsunuz? kadın size bir soru sormuş hemen aileni nasıl hiçe saydıysan yine hiçe sayarsın falanlı yorumlar yapmaya başlamışsınız. hiç hata yapmadan mı yaşıyorsunuz? haklısınızdır ona bir sözüm yok da bunu zaten karmakarışığım diyen bir insana kanıtlayınca daha mı rahat uyuyorsunuz?
şahsi fikrim ablacım,önce ailede kendine en yakın gördüğünle bu düşünceni paylaş. belki yeni doğum yaptığın içindir, ya da bilinçaltında adamın bir şeyine kızdın ama dışa vuramıyorsundur. bir anda dediğin için bir süre daha bekleyip emin olduktan sonra boşanma kısmını düşünmeni tavsiye ediyorum. bu hayat senin.elbette kimseyi üzmeden kırmadan yaşa, ama en çok da kendine haksızlık etmeden yaşa.
Çok teşekkür ederim anlayışla yaklaştığın için. Herkes yargılamaya meraklı. ters konusunca kendini cool zannediyorlar galiba

canım istedi kaçıcam canım istedi çocuk yapıcam canım istedi boşanıcam.. hayat bukadar kolay değil kusura bakmayın
Tabi hayat bu kadar kolay değil ama yargılamak bu kadar kolay değil mi. Bile isteye hamile kalmadım bi cana kıyıp aldırsaydm iyi mi olacaktı. Bebeğimi karıştırmyın yorum olsun diye yorum yaparken !!

durumunuzu kendi ailenize açın. tutumlarına bakın. belki de bırak gel yanımızda yaşa diyecekler. size sahip çıkacaklar. o zaman hiç düşünmeden boşanırsınız.

Değil işte suan ki yaşamamımı hiç istemiyorum anneme alttan bahsedip mutsuz oldugumu dile getiriyorum kendin istedin gittin deyip önüöe engel koyuyor bende haklı oldukları için susup oturuyorm. Ailem eşimi seviyor kaçmama ragmen ailem kızımın hatası sen zorla kacırmadın ya deyip eşime iyi davrandı aralarında kırıcı olan bişey yaşanmadı iyi anlasıyorlar durum böyle olunca ben hepten susmaya mahkum

ailem vermediği için değil ben kaçtım demişsin. burda da eşine zorla kaçırmadın demişler. ben anlamadım yani kimse kaçmanı istemiyomuş zaten normal evlilik yolunu neden denemedinşz.

Üniveraite sınavına girmek istiuorum ve okumak istiyorum zaten insallah olur
Mutlaka mutlaka mutlaka oku. Boşandıktan sonra ailen de destek olur sana zaten. Neyse ki çok geç olmadan hatanı anlamışsın. Yepyeni bir sayfa açarsın, baştan başlarsın hayatına.

Merhaba kızlar. İki sene önce kacarak evlendim. Ailem vermediği için değil ben kendim kactım. Sevgi falan hikaye Rabbim kimseyi bu kadar salak etmesin bi adam için ailesin hiçe saydırmasın. Suan bi aylık bebeğim var. Düne kadar ölüp bittiğim adamın suan hee yaptıgı her davranısı bana batıyor. Bakıyorum mesela bana hiç değer vermiyor hep kendi fikirleri bana bişey sormuyor kendi karar alıp bana uygulatıyor. Bi yere cıkarmıyor beni hep evdeyim kendi ise kafasına göre istediği yere gidiyor. Bi zamanlar ne güzel çiftmişiz veya öyle gözüküyormusuz. Ben eşimle eğlenmek gülmek, kendimi özel hissetmek istiyorum. Hiç mutlu değilim ve ondan bişey görmeye görmeye birlikte bi resmimizi paylasmak bile istemiyorum. Ben boşanmak istiyorum. Bunlar sorun mu diye düşünebilirsiniz ama istediğim ve yasadığım şeyler farklı. içinde bulunduğum evliliği de ben istemiyorum. Sorun kactım ben buna ragmen ailem affetti herseyimi yapıp yanımda bulundu kınam gelin almam oldu. Maddi olarak bişeyim yok çalışmıyorumda. Şimdi onlara boşanmak istiyorum deyip gerekçe olarak bunları söylemem sacma olur. Bu adamı ben kendim sectim onlara fikir dahi sormadım. Bu hatam yüzünden mutsuz ve beni insan yerine koymayan düşüncemi, isteğimi, fikrimi önemsemeyen biriyle devm etmek istemiyorum. Düne kadar eşimi çok seviyordum ama bi soğuma geldi ona karşı bi sinir nefret başladı ne yapacam ben off :KK43: Daha önce arada bu durumdan şikayetçi olup böyle hissediyodum somra geciyordu ama bebeğim olduktan sonra sürekli böyle hissetmeye başladım ve geçmiyor. Doğum yaptıktan sonra eşimi istememeye başladım...
Lohusalik ruh halinizin gecmesini bekleseniz. Insan lohusayken en yakinindakine sardiriyor. Iki ay daha sure verin kendinize. Bebege ve yeni yasama alismak asagi yukarı 3 ay suruyor. O zaman da ayni sekilde hissesiyorsaniz o zaman dusunun bosanmayo. Sonucta ortada siddet yok ihanet yok. Kaldi ki bebekle birlikte erkekler de lohusa gibi davraniyor. Ona da biraz zaman verin.

ailem vermediği için değil ben kaçtım demişsin. burda da eşine zorla kaçırmadın demişler. ben anlamadım yani kimse kaçmanı istemiyomuş zaten normal evlilik yolunu neden denemedinşz.
Suan ki sorunum bu değil bunu açıklayınca zaman geri gelmeyecek veya suan ki bılunduğum duruma çözüm olmayacak öyle değil mi?

Suan ki sorunum bu değil bunu açıklayınca zaman geri gelmeyecek veya suan ki bılunduğum duruma çözüm olmayacak öyle değil mi?
belki adam sizi sevmiyodu, kendisini sizle evlenmek durumunda bıraktınız ve zamanla sevgi görmeyince soğudunuz. bunun için olabilir diye sordum.

neyi battı bu kadar çok ? madem böyle duygularınız vardır nıye çocuk yaptınız?

Back
X