slm hanımlar çok karışığım biraz dertleşmek istiyorum sizlerle belki bazı şeyleri farklı görmeme yardımcı olursunuz eşimle çok kavgalı barışık evlendik tanışma nişan o süreçte hep kayınvalide çok arabulucu ve ısrarcı oldu sorun ettiğim ne varsa çözüm buldu bu iş olsun diye elinden geleni yaptı çok hırslı ve kıskanç. biridir ev meselesi vardı biz daha bişey demeden kendi başta dedi ki arsamız var ev yapılacak birin size vereceğiz bunu bile kfaya takmıştı o derece ısrarcı olmuştu evlendik bikaç yıl spnra ev yapıldı benim çocuğum oldu zaten çocuktan sonra kayınvalide çok değişti çok soğuk mesafeli kıskanç olmaya başladı neyse bizde o ara evlendik arba taksi di ödedik sonrada hala bekliyoruz kaynana bişey diyecek ev ile ilgili sonra kaynana evi üzerine yaptı bide yarım verdiler ama çok az para eden bi yer daha para ortada yok
birgünde ben işte dedim ki kiramızda arrtı iyce artık bi ev alsak falan napayım satılmadı yarı daire kredi çekin alın dedi ben nişanlyken bu iş olsun diye ok dar dil döken oyunlar yapan herşeye tamam diyen kaynana şimdi geri vites yapıyor çok üzülüyorum onların yüzünden hayata hep geçkaldım herşeyi ertledim hep eşimle gelgitli bi lişikim var eşim iyi biri ben iyi olduğumda bana karşı dahada iyi olan biri ama ailesine karşı çok pasif çok artık sıkıldım sanki param maaşım herşey boşa gidiyor bana o kadar sözler verildi şimdi salak gibi hissediyorum hepsiyle aram limoni ev meslesinden değil ama iş işten geçince hepsi değşişti bi mutlu değilim sürekli kaygı huzursuzum
birgünde ben işte dedim ki kiramızda arrtı iyce artık bi ev alsak falan napayım satılmadı yarı daire kredi çekin alın dedi ben nişanlyken bu iş olsun diye ok dar dil döken oyunlar yapan herşeye tamam diyen kaynana şimdi geri vites yapıyor çok üzülüyorum onların yüzünden hayata hep geçkaldım herşeyi ertledim hep eşimle gelgitli bi lişikim var eşim iyi biri ben iyi olduğumda bana karşı dahada iyi olan biri ama ailesine karşı çok pasif çok artık sıkıldım sanki param maaşım herşey boşa gidiyor bana o kadar sözler verildi şimdi salak gibi hissediyorum hepsiyle aram limoni ev meslesinden değil ama iş işten geçince hepsi değşişti bi mutlu değilim sürekli kaygı huzursuzum