bigün gelir herşey üstüste binince,birçaresi olmayınca anlar merak etme o kazanılan paralar nereye gıttı dıye dövünmeye başlar,bebek zmaanı gelıncede bunu nıye aldınkı ,ne gerek vardı derler(bebğe aldıklarımız)(ama kendılerı telefon pc büsürü büsürü şeye borç yaparlar)bı ıkı gun once esımle bende aynı konu yuzunden tartıstık ben bebek ıstegım ıcın masrfların kısılması tarafıyım kı avukatlık yapıorum esım sıgorta sırketınde calısıor ve gecelerı cok sewdıgı kopamadıgı ıcın djlık yapıo arada sırada.elıme evet ıyı mıktarda para gecıo ve bazen ben onun aldıgın bı kac katı kaznmıs olabılıorum.odemeler vs derken elımızde kalnı degerlendırmek ıstegım halde onun teknolojı takıntısı benı cıldırtıyor.gecenlerdede aynı sey oldu delı gıbı bı ton ınsanla ugrasmıs halde ısten cıkmaya hazrlanırken esım telefon ettı ultrabook baktını soledı kı ewde 2 tane laptop war.delıye dondum ve telefonu kapttım.daha bı gece oncesınde bebek ıcın tutumlu olmamız gerektıgını vs solemıstım.umru dııldı snra bnm ıcın baktını fln ekledı ne alakaysa.sonra oturdum dusundum.benım youn calısıp para kazanıo olmam ona gore oturarak kazanıomusum da neyse grmıcem o kısma daha cok delırıorum.benım uzerıme daha cok sey yıkıo yanı dusunmesı gereken ben oluorum bunun sebebı benım bırlıkte yaparız dememın onun tarfından bende kazanıorum yapıcam olarak anlasılması benm kazanmam ona o parayı rahtlıkla harcama hıssı verdı. keske yapmam gerekenı en bastan yapıp odemelerı sorumlulugu altına verseydım.bastan almadıgı ıcın o yuku kabullenmek ıstemıor.ben bıraz kestgımde ona destek olmayı hemen sen hıc yardım etme ewlenmeden once bole dııldın dıe baslıo.artık benle musterek hayat yasamaktan cok benım ıkımıze musterek hayat saglamamı beklıo.kafayı yemek uzereyım ve durumu ona bır turlu ızah edemıorum.erkekler nasıl sorumsuz dawranabılıorlar.
bı ıkı gun once esımle bende aynı konu yuzunden tartıstık ben bebek ıstegım ıcın masrfların kısılması tarafıyım kı avukatlık yapıorum esım sıgorta sırketınde calısıor ve gecelerı cok sewdıgı kopamadıgı ıcın djlık yapıo arada sırada.elıme evet ıyı mıktarda para gecıo ve bazen ben onun aldıgın bı kac katı kaznmıs olabılıorum.odemeler vs derken elımızde kalnı degerlendırmek ıstegım halde onun teknolojı takıntısı benı cıldırtıyor.gecenlerdede aynı sey oldu delı gıbı bı ton ınsanla ugrasmıs halde ısten cıkmaya hazrlanırken esım telefon ettı ultrabook baktını soledı kı ewde 2 tane laptop war.delıye dondum ve telefonu kapttım.daha bı gece oncesınde bebek ıcın tutumlu olmamız gerektıgını vs solemıstım.umru dııldı snra bnm ıcın baktını fln ekledı ne alakaysa.sonra oturdum dusundum.benım youn calısıp para kazanıo olmam ona gore oturarak kazanıomusum da neyse grmıcem o kısma daha cok delırıorum.benım uzerıme daha cok sey yıkıo yanı dusunmesı gereken ben oluorum bunun sebebı benım bırlıkte yaparız dememın onun tarfından bende kazanıorum yapıcam olarak anlasılması benm kazanmam ona o parayı rahtlıkla harcama hıssı verdı. keske yapmam gerekenı en bastan yapıp odemelerı sorumlulugu altına verseydım.bastan almadıgı ıcın o yuku kabullenmek ıstemıor.ben bıraz kestgımde ona destek olmayı hemen sen hıc yardım etme ewlenmeden once bole dııldın dıe baslıo.artık benle musterek hayat yasamaktan cok benım ıkımıze musterek hayat saglamamı beklıo.kafayı yemek uzereyım ve durumu ona bır turlu ızah edemıorum.erkekler nasıl sorumsuz dawranabılıorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?