- Konu Sahibi madamerica
-
Hepinizin görüşleri için teşekkür ederim.Hepsi benim için önemli çok ta değerli ,anladığım biraz daha düşünmem ama beni en çok düşündüren ve en büyük hatam eşime hiç ben çocuk istemiyorum demedim şimdi durup dururken nasıl açıklıycam ben istemıyorum diye bunu bilmiyorum.sebep sorucak.Ve ailesi yani annesinin üstümde çok baskısı var çocuk için.Olmadığı için sürekli doktor arastırdı en son gittiğimiz doktor klomen verdi içip içmemekte tereddüt ettim ama yalancı durumuna düşmek istemedim ve içtim yarın ultrasonum var akşam gidince annesi diyecek gidiyoruz diye biliyorum.çıkmazdayım.
hep baskalarının bu tarz yazılarını okur cokta kızardım boyle dert yananlara aslında herzaman herkese söylediğim bir söz vardı bir konu hakknda herhangi bir tecrüben yoksa düşüncen yada görüşünde olmamalı ben tam olarak bunu yapmıstım.3 sene önce biriyle beraberdm.cok sevıyorduk ıkımızde ama aıleme daha cok önem verıyordum ve onları karsıma alamadım aılem ıstemediği için büyük zorlukla ayrıldık aylarca kopamadık ama bıttı sonra eşimle görüşmeye basladık 2 yıldır evlıyız oncelerı pek birsey yoktu evlendıkten snra ılk zamanlardan ıtıbaren ona özlem duymaya basladım.bıryere gıttıgımzde yada bısey yaparken hep onunla yasadklarmız anılarımız geldı gozumn onune hep ruyalarmda gordum.cok yalvardım Allaha dua ettım hayırlısı olanı eyle hakkımda dedım unutym onu dedım olmadı evlılıgımn 2.yılını kutladım ama hala aklımda o var.süürekli internetten sadece bır tek resmını gormek ıcın arattm.bulamadım ama hıc vazgecmedm bugun yıne aradm kardesının sayfası sayesnde buldum.hala aynı ben yokum ama sayfasnda hep benım cektıgım resımler var hala herhangı bır ılısksı yok.resmını gorunce ıcım kaynar su dokulmus gıbı oldu elım ayagım bosaldı bu seklde nasıl yasıycam unutamıorm eşım evlat ıstıyor 1,5 yıldır olmuyor ıkımızdede hıcbır sorun yok dusunuorm hergece acaba hayırlsı olmayacak kadermz böyle deıldemı evlat vermıyor bıze rabbım.bunu hıc esıme soyleyemmedm ne yapacagım blmıyorum.cok uzun yazdım bılıyorum ama benım durumumda olanınız ıyı veya kotu yorumu olan herkesten bır cevap beklıyorum.kendı kendıme bır cözum bulamadım.yardım edin
hep baskalarının bu tarz yazılarını okur cokta kızardım boyle dert yananlara aslında herzaman herkese söylediğim bir söz vardı bir konu hakknda herhangi bir tecrüben yoksa düşüncen yada görüşünde olmamalı ben tam olarak bunu yapmıstım.3 sene önce biriyle beraberdm.cok sevıyorduk ıkımızde ama aıleme daha cok önem verıyordum ve onları karsıma alamadım aılem ıstemediği için büyük zorlukla ayrıldık aylarca kopamadık ama bıttı sonra eşimle görüşmeye basladık 2 yıldır evlıyız oncelerı pek birsey yoktu evlendıkten snra ılk zamanlardan ıtıbaren ona özlem duymaya basladım.bıryere gıttıgımzde yada bısey yaparken hep onunla yasadklarmız anılarımız geldı gozumn onune hep ruyalarmda gordum.cok yalvardım Allaha dua ettım hayırlısı olanı eyle hakkımda dedım unutym onu dedım olmadı evlılıgımn 2.yılını kutladım ama hala aklımda o var.süürekli internetten sadece bır tek resmını gormek ıcın arattm.bulamadım ama hıc vazgecmedm bugun yıne aradm kardesının sayfası sayesnde buldum.hala aynı ben yokum ama sayfasnda hep benım cektıgım resımler var hala herhangı bır ılısksı yok.resmını gorunce ıcım kaynar su dokulmus gıbı oldu elım ayagım bosaldı bu seklde nasıl yasıycam unutamıorm eşım evlat ıstıyor 1,5 yıldır olmuyor ıkımızdede hıcbır sorun yok dusunuorm hergece acaba hayırlsı olmayacak kadermz böyle deıldemı evlat vermıyor bıze rabbım.bunu hıc esıme soyleyemmedm ne yapacagım blmıyorum.cok uzun yazdım bılıyorum ama benım durumumda olanınız ıyı veya kotu yorumu olan herkesten bır cevap beklıyorum.kendı kendıme bır cözum bulamadım.yardım edin
Canım içinizde beni anlayan birileri vardır demişsin ya ben varım seni o kadar iyi anlıyorumki
arkadaşlarında dediği gibi sen aslında eşinden , eşinin sana olan tavırlarından , eşinin seni değiştirmek için baskı yapmasından ( bunu açarsakda eşin seni sevmiyormu neden seni değiştirmek istiyorki belkide içten içe bunun farkındasın ve seni sevmediğini düşünüyorsun ve bu durumda senin ona olan sevgininde azalmasına neden olmuş olabilir)
eşinin ailesininde özellikle annesinin sana müdahaleleri , senin kendini onlardan hissedememen neden olmuş ............. bunların hepsininin toplamındada senin eşine sevgin bitmiş bu evlilikten sıkılmışsınki eşinden çocuk istemiyorsun
mutsuzsun ve eski günlerini özlüyorsun ve dolayısıyla eski sevgilin düşünüyorsun
eşinle geçirdiğin anlarda mutsuzsun , bunu kendine söyleyemiyorsun , o anlarda keşke eski sevgilim olsaydı şöyle olurdu diyorsun
eşinin seni anlamayıp , sana yapmam gerekenleri söylediğinde de keşke eski sevgilim olsaydı o bana şöyle davranırdı diye düşünüyorsun
belki karışık yazıyorum ama canım sen eski sevgilinide evlenecek kadar sevmemişsinki sadece şuanki mutsuzluğunun vermiş olduğu boşlukta onun anırlarına sarılarak mutlu olmaya çalışıyorsun
canım mantıklı düşününce sen eşinden ayrılmalısın
eşini karşına alıp ona , beni neden değiştirmek istiyorsun neden beni baskılıyorsun beni sevmiyormusun de
ona çocuk istemediğini ve bunu ona söylemeyediğini çünkü çekindiğini söyle
sana bu tavırlarından dolayı sevgisinden şüpheye düştüğünü hatta ona olan sevgininde azaldığını söyle
annesinden bile çekiniyorsun seni zorla doktora götürüyormuş onu bile düşünüyorsun canım lütfen kendine dürüst ol
eğer çocuk istemiyorsan doğurma , istemediğin şeyleride yapma
Bu hayat senin sen eşin ve annesinin istediklerini yaparak anca onları mutlu edersin , kendini mutsuz edersin
sen mutsuz olursanda bir süre sonra çevrendekileride mutlu edemezsin
artık kendin için birşeyler yap
sakın istemeden hamile kalma , eşinle konuş aranızdaki konuşamadığınız negatiflikleri düzeltmeye çalış , düzeltemiyorsanda boşan kendine gerçekten mutlu olabileceğin bir hayat kur
eminiki mutlu olursan ondan sonra eski sevgilin aklına bile gelmez
incimnaz nerdesin canım panik bölümünde size bir soru sormuştum cevap bekliyorum hala çok zordayımben en iyisi bir derdim var bölümüne yazayım konu alakasz oluyo çünkü
Gercekten karmakarisiksin.
Keske ayrilacak cesareti kendinde bulabilsen.
Hergecen gun icinizdeki boslugun dahada buyuyecegini dusunuyorum.
Sevgi yok evliliginizde, en azindan sizde.
Esinizi sevmiyorsunuz diye suclayamam sizi cunku sevgi tukenebilen bir duygu.
Ama bu durumun icine birde cocuk sokarsaniz iste o zaman en aculmaz kilidi kendiniz vurursunuz geleceginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?