karmakarışığım:(

bence sadece şuna bak bu adamdan çocuk istiyor muyum? bilmiyorum diyorsan bunu da aynen söyle ona. eski sevgilin olsa da olmasa da onu özlesen de özlemesen de her halükarda en önemli soru önce bu değil midir çocuk yapmak için? kafam karışık kızacaksın belki ama emin olmadan istenecek bir şey değil bu de. erteleme daha fazla şimdiye kadar neden belli etmedin diyecek zaten.

sebep sorarsa da yok de belli bir şey huzursuzum de içim bir tuhaf de ne bileyim ille de net bir sebep mi lazım? en ufak tereddüt bile bebek yapmayı erteleme sebebidir bence.

Kendi mutsuzluğunuzu kendiniz yaratıyorsunuz bence.
Boşanmayı düşünecek kadar bunaltmış bu evlilik sizi,eşinizin her söylediğine evet demek sizi dahada soğutur bu evlilikten.
Çocuk istemediğinizi çünkü artık boğulduğunuzu söyleyin.Evliliğinizi düzene sokmadan çocuk yapmak istemediğinizi anlatın.
Eğer hamile kalırsanız çok daha büyük problemlerle uğraşmak zorunda kalırsınız inanın bana.

şu eski sewgılı muhabbetını duyunca cinlerim tepeme çıkıyor vallahi..
kardeşim unutamıyorsan nıye ayrıldın baskasıyla ewlendın ozaman ewlenmeseydın hadı ewlendın nıye geçmişi kurcalıyosun vallahı dert arıyorsunuz kendınıze..

O kişinin ilişkisi olmaması size umutmu veriyo ? eşimden boşanırsam onunla beraber olabilirim diyemi düşünüyosunuz ?
Bu gerçekten korkunç bişey o kişiyle görüşmeseniz bile devamlı onu düşündüğünüz için eşinizi aldatıyosunuz resmen.
Onu düşünmekten vazgeçin ve eşinizle mutlu olmaya bakın eminim sizi çok seviyodur.
Ha bu arada eşinle boşan diyenlerede hiç aldırış etme böyle saçmalığı kesinlikle yapma sonuçta bigün onu unutucaksın eşini sevmeye çalış.

eşinizede üzüldüm şuan

Eşinle mutlu olmaya çalış. Ya eşin eski sevgiliyle görüşse senin hoşuna gidermiydi.
Sen evli bir kadınsın. Yaptığın hoş değil.

2 sene bu evliliği yürüttüyseniz eşinize karşı boş değilsinizdir. Yok eğer boşum diyorsanız da çok fena rol kesiyorsunuz demektir
Şu an eşinizle yaşadığınız problemlerinizden kaynaklı olarak geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Eğer söylediğiniz kadar aşık olsaydınız bırakın aileyi, dünyayı karşınıza alırdınız. Aşk insanın gözünü kör eder, aptalca şeyler yaptırır. Klasik ama doğru laflardır bunlar. Bence sakin kafayla düşünün bunu. Yok hala olmuyor diyorsanız da boşanın eşinize de size de yazık...

Kim ne derse desin şu anda eşinizi fikren aldatıyorsunuz. Bu yüzden çocuk falan düşünmeyin. Yazık adama. Tek taraflı bir evliliği yürütüyor. Size de yazık çünkü aklınızda başka biri varken bir evlilik sürdürmek sizede azap veriyordur.
İnanın bu evliliği uzatırsanız önce eşinize çok çok ayıp edeceksiniz, sonra da kendinize yazık edeceksiniz.
Aklınızı boşaltmadan evlenmeyecektiniz, evlendiniz aklınızda hala eski sevgiliniz varsa öyleyse karşınızdakine saygısızlık etmeyecek ve bu evliliği bitireceksiniz. Çünkü akıl ve mantık bunu gerektirir.
Burada bir bayan konu açıp, eşinin eski sevgilisini düşündüğünü söyleseydi inanın yerden yere vuruyor olurduk. Bu nedenle yapan ister erkek ister kadın olsun farketmez, eşinize saygı duyacaksınız ve fikren de olsa daha fazla aldatmamak için bu evliliği bitirmelisiniz.

Neden çocuk istiyorsunuz anlamadım, aklınız bu denli karışıkken çocuk sahibi
olmak en son düşünmeniz gereken şey olmalı.
Oturup etraflıca düşünün, gerçekten eşinizle yola devam etmek istiyor musunuz?
Eğer aklınızda halen bir acaba varsa ne kendinizi ne de eşinizi oyalamayın, biran önce
yolunuzu çizin.

Canım içinizde beni anlayan birileri vardır demişsin ya ben varım seni o kadar iyi anlıyorumki
arkadaşlarında dediği gibi sen aslında eşinden , eşinin sana olan tavırlarından , eşinin seni değiştirmek için baskı yapmasından ( bunu açarsakda eşin seni sevmiyormu neden seni değiştirmek istiyorki belkide içten içe bunun farkındasın ve seni sevmediğini düşünüyorsun ve bu durumda senin ona olan sevgininde azalmasına neden olmuş olabilir)
eşinin ailesininde özellikle annesinin sana müdahaleleri , senin kendini onlardan hissedememen neden olmuş ............. bunların hepsininin toplamındada senin eşine sevgin bitmiş bu evlilikten sıkılmışsınki eşinden çocuk istemiyorsun
mutsuzsun ve eski günlerini özlüyorsun ve dolayısıyla eski sevgilin düşünüyorsun
eşinle geçirdiğin anlarda mutsuzsun , bunu kendine söyleyemiyorsun , o anlarda keşke eski sevgilim olsaydı şöyle olurdu diyorsun
eşinin seni anlamayıp , sana yapmam gerekenleri söylediğinde de keşke eski sevgilim olsaydı o bana şöyle davranırdı diye düşünüyorsun
belki karışık yazıyorum ama canım sen eski sevgilinide evlenecek kadar sevmemişsinki sadece şuanki mutsuzluğunun vermiş olduğu boşlukta onun anırlarına sarılarak mutlu olmaya çalışıyorsun
canım mantıklı düşününce sen eşinden ayrılmalısın
eşini karşına alıp ona , beni neden değiştirmek istiyorsun neden beni baskılıyorsun beni sevmiyormusun de
ona çocuk istemediğini ve bunu ona söylemeyediğini çünkü çekindiğini söyle
sana bu tavırlarından dolayı sevgisinden şüpheye düştüğünü hatta ona olan sevgininde azaldığını söyle
annesinden bile çekiniyorsun seni zorla doktora götürüyormuş onu bile düşünüyorsun canım lütfen kendine dürüst ol
eğer çocuk istemiyorsan doğurma , istemediğin şeyleride yapma
Bu hayat senin sen eşin ve annesinin istediklerini yaparak anca onları mutlu edersin , kendini mutsuz edersin
sen mutsuz olursanda bir süre sonra çevrendekileride mutlu edemezsin
artık kendin için birşeyler yap
sakın istemeden hamile kalma , eşinle konuş aranızdaki konuşamadığınız negatiflikleri düzeltmeye çalış , düzeltemiyorsanda boşan kendine gerçekten mutlu olabileceğin bir hayat kur
eminiki mutlu olursan ondan sonra eski sevgilin aklına bile gelmez

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden evliliğim bitti ve inanın bana size diycek laf bulamıyorum
ben eşimle ilk tanıştığımda başka bir kız arkadaşı daha varmış bilmiyordum uzun bir süre her ikimizide idare etmiş her neyse çok uzun bir flört döneminden sonra (nişanlılık dahil 11 yıl) evlendik her şey mükemmel gidiyordu bir oğlum oldu evlendikten 2,5 yıl sonra neyse onun ailesi yüzünden sorunlar yaşadık boşanma aşamasına geldik hatta mahkeme bile oldu ama dava kesinleşmedi sonra tekrar birleştik ve her ne hikmetse o eski sevgili çıktı meydana oda evlenmiş onunda bir oğlu olmuş eşinden ayrıldımı ne oldu bilmiyorum o güne kadar normale dönen hayatımız cehenneme dönmeye başladı nemi oldu eşim gitti imzayı attı resmen boşandık şimdi eski sevgilisiyle beraber bense tek başıma bir çocuk büyütmeye çalışıyorum şu an oğlum 3 yaşında 7 ay oldu ayrılalı diyorum ki ahım elbet tutar.
geçmiş geçmişte kalmıştır yada kalmalı madem hep aklınızdaydı evlenmeseydiniz sakın şahsınıza almayın bu konuda tutamıyorum kendimi eşnize haksızlık ediyorsunuz kimseninm hayatını etkilemeye hakkınız yok

incimnaz nerdesin canım panik bölümünde size bir soru sormuştum cevap bekliyorum hala çok zordayım ben en iyisi bir derdim var bölümüne yazayım konu alakasz oluyo çünkü

Bu işi bitirmeyi düşünüyorsanız lütfen çocuk bari yapmayın. Ben aklı başında kocaman insanlara acımam. Bir şekilde yaşar, halldeder, cezasını çeker vs. Ama asıl bedeli o günahsızlar ödüyor.

Oyle zorki bu dusuncelerle yasamak....evliyken eskiyi unutamamak....ama en iyisi unutmak....

Son düzenleme:
Gercekten karmakarisiksin.
Keske ayrilacak cesareti kendinde bulabilsen.
Hergecen gun icinizdeki boslugun dahada buyuyecegini dusunuyorum.
Sevgi yok evliliginizde, en azindan sizde.
Esinizi sevmiyorsunuz diye suclayamam sizi cunku sevgi tukenebilen bir duygu.
Ama bu durumun icine birde cocuk sokarsaniz iste o zaman en aculmaz kilidi kendiniz vurursunuz geleceginize.

Diyelimki ayrıldı bu adamla konuşmaya başladı tekrar geri dönmedi nolucak biliyomusun?
'Eşimden eski sevgilim yüzünden ayrıldım ama bana geri dönmedi çok pişmanım ' içerikli bi konuyla burda olucak.
Ben çok iyi bilirim . Sırf o adamla evlenemedim diye içinde kalmış ama eşinden ayrılınca pişman olucak.
Yazık be eşine ! çok sinirlendim şimdi. Madem başkasını seviyosun neden evleniyosun eşinin hayatını karartmaya ne hakkın var !
Çocuk falanda yapmayın şahsen evliyken başkasına aşık olan bi anne istemezdim.
Çok ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekler bunlar kusura bakabilirsiniz.

seninki tamamen ''elde edilemeyenin kıymetli oluşu'' durumu.
sen eşini seçtin evlendin.
iyi kötü hepimizin evliliğinde olan sorunlar senin evliliğinde de oldu.
eşinle en zor zamanlarını yaşadın;aynı evi,sofrayı,yatağı,hayatı paylaştın.
eski sevgilinleyse sadece o hepimizin sevgililik dönemlerinde yaşadığı laylaylom olan tatlı kısımları.
eğer sen eski sevgilinle evlenseydin bunlar gene yaşanacaktı.
çünkü bambaşka bir insanla yaşamaya başlıyorsun.
bunu yaşayamadığın içinde gözünde o mükemmel görünüyor.
sanki eşinin yerinde o olsa kusursuz bir evliliğin olacak sanıyorsun.
ama öyle değil işte.
evlilik öyle birşeyki,aşık olarak evlensende kaçarı olmayan badireler atlatmak zorundasın.
sen şuan eşinle o badirelerden geçiyorsun.
eski sevgilin olsa onunlada geçecektin.
emin ol o zamanda şöyle derdin;
ailemi dinlemedim,mutsuz oldum.
yanlış anlamasın kimse,aileni mutlaka dinlemelisin(iz) mesajı vermiyorum.
burda kastettiğim insanoğlu yaşayamadığını,tadamadığını en güzel görür.
sen onu tatsan şuanki değeri olmazdı.
bu yüzden sana tavsiyem eşinle evliliğini toplarlamak için çabala.
eski sevgilini düşünmek yerine,evliliğime nasıl renk katarım diye düşün.

Son düzenleme:
Hepinizin görüşlerine saygım var iyi veya kötü ama kendimi yanlış anlatmış olabilirim.Benim amacım eşimden ayrılıp eskiye dönmek değil.
Olmayacağını biliyorum o kadar zaman geçti aradan onun da düzeni kim bilir ne kadar değişti.Ve belki de bir çoğunuzun da dediği gibi evliliğimde ki mutsuzluklar beni eskiyi özlemeye itiyor.Çünkü gerçekten bazen gücümün tükendiğini hissediyorum.Eşim ailesinin sözünden çıkmıyor.Kendimize ait bir zamanımız özel bir anımız yok.En son doğum günümde de evlilik yıldönümümüzde de ailesinin misafirleri olduğu için bırakın dışarı çıkıp kutlamayı bütün gece mutfaktan çıkamadım.Bunu da geçelim sürekli onu giyme böyle değil şöyle yap gibi drektifleri vardır.Huzursuzluk çıkmasın diye hepsini yapmaya çalıştım ama sebep sorduğumda hep ben böyle istiyorum yanıtını aldım.onun dediğini yaptığım halde sadece kendi fikrimi sunduğumda da dik başlı oldum herşeye bir cevabım var oldu.Artık konuşamadıkça fikirlerime saygı duymayıp sadece istediklerini yaptırmaya çalıştığından bende artık hiiçbirşey için fikir beyan etmez konuşmaz oldum.Sadece ağlıyorum artık.Ben artık ben olmaktan çıktım.

Umarım benzer şeyler yapan kızlarımıza ibret olur bi konu..

Genelde görüyoruz dün birinden ayrıldım diye konu açan bi hafta sonra da yeni biri var evet diyeyeim mi diye konu açıyor

Daldan dala konmak hiç iyi birşey değil

Sürekli hayatınızda bi erkek olmak zorunda değil

Birinden ayrıldıysanız tamamen içinizde de bitirmeyi bekleyin, biri bitmeden ötekine başlamayın lütfen..

Ben konu sahibine değil, eşine üzüldüm şahsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…