Merhaba hanımlar nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum aslında ama okdr bunladimki kimseyede anlatamıyorum aklıma tek gelen siz oldunuz eşim gece calisiyor bi barin müdürü 7 yıllık evliyim iki çocuğum var bu zamana kadar yaptığı iş beni hiç rahatsız etmemisti sonuçta orda tanışmış ve kabul etmiştim...her evlilikte olduğu gibi tarismalarimiz oluyordu tabiki ama gelip geçiyordu telefonunu karıştırma hüküm hiç yoktur fakat 3 gün önce herzaman olduğu gibi kalktı bende yatağı toplamaya gittim telefon gözüme çarptı bakmak istedim ve bi msj aynen yaziorum seni coook seviyorummm o an elim ayağım titredi resmen napcagimida şaşırdım ve ilk hemen numarayı aldım geçtim mutfağa biseyler olduğunu anladiki sordu o an hatirlayamiyorum bile okdr tepki verdimki hiç dinlemeden aricaksin demeye başladım aldı okudu msj iki gündür hiç durmadan bardan bi çalışan kız sana aşığım istiyorum seni cocuklarinda kabulum diye msjlar gonderiyomus hemen telinden şifre aldım ve hat uzeinden kontrol ettim bizimkide 50 tane msj yazmis 12 defa aramis ama içerik göremiyorum soruyorum sen neyazdin diye cocuklarin üstüne ölmüş babasinin üstüne yemin ediyoki yazma bana ben evliyim karım duyar Yuvam yıkılır tarzında yazdım aradım diyo cocuklarin üstüne asla yemin etmez normalde ama bu konuda ediyo ben aradım kadını büyük ihtimal korkudan yada neyse artık ınkar etti ve benim içim rahat deil aglamaktan gozlerimi açamıyorum artik herşeyden sogdum dogruyumu söylüyor yoksa aldatildimmi şüphe içimi kemiriyor yüzünü bile görmek istemiyorum ama kocami seviyorumda okdr karmasikki hersey sasirdim napcagimi nolur bi akıl verin nasıl davranmalı yim ne yapmalıyım hiç iyi değilim