• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarisigim

minikiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
270
392
103
Merhaba hanımlar nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum aslında ama okdr bunladimki kimseyede anlatamıyorum aklıma tek gelen siz oldunuz eşim gece calisiyor bi barin müdürü 7 yıllık evliyim iki çocuğum var bu zamana kadar yaptığı iş beni hiç rahatsız etmemisti sonuçta orda tanışmış ve kabul etmiştim...her evlilikte olduğu gibi tarismalarimiz oluyordu tabiki ama gelip geçiyordu telefonunu karıştırma hüküm hiç yoktur fakat 3 gün önce herzaman olduğu gibi kalktı bende yatağı toplamaya gittim telefon gözüme çarptı bakmak istedim ve bi msj aynen yaziorum seni coook seviyorummm o an elim ayağım titredi resmen napcagimida şaşırdım ve ilk hemen numarayı aldım geçtim mutfağa biseyler olduğunu anladiki sordu o an hatirlayamiyorum bile okdr tepki verdimki hiç dinlemeden aricaksin demeye başladım aldı okudu msj iki gündür hiç durmadan bardan bi çalışan kız sana aşığım istiyorum seni cocuklarinda kabulum diye msjlar gonderiyomus hemen telinden şifre aldım ve hat uzeinden kontrol ettim bizimkide 50 tane msj yazmis 12 defa aramis ama içerik göremiyorum soruyorum sen neyazdin diye cocuklarin üstüne ölmüş babasinin üstüne yemin ediyoki yazma bana ben evliyim karım duyar Yuvam yıkılır tarzında yazdım aradım diyo cocuklarin üstüne asla yemin etmez normalde ama bu konuda ediyo ben aradım kadını büyük ihtimal korkudan yada neyse artık ınkar etti ve benim içim rahat deil aglamaktan gozlerimi açamıyorum artik herşeyden sogdum dogruyumu söylüyor yoksa aldatildimmi şüphe içimi kemiriyor yüzünü bile görmek istemiyorum ama kocami seviyorumda okdr karmasikki hersey sasirdim napcagimi nolur bi akıl verin nasıl davranmalı yim ne yapmalıyım hiç iyi değilim :(

Merhaba hanımlar nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum aslında ama okdr bunladimki kimseyede anlatamıyorum aklıma tek gelen siz oldunuz eşim gece calisiyor bi barin müdürü 7 yıllık evliyim iki çocuğum var bu zamana kadar yaptığı iş beni hiç rahatsız etmemisti sonuçta orda tanışmış ve kabul etmiştim...her evlilikte olduğu gibi tarismalarimiz oluyordu tabiki ama gelip geçiyordu telefonunu karıştırma hüküm hiç yoktur fakat 3 gün önce herzaman olduğu gibi kalktı bende yatağı toplamaya gittim telefon gözüme çarptı bakmak istedim ve bi msj aynen yaziorum seni coook seviyorummm o an elim ayağım titredi resmen napcagimida şaşırdım ve ilk hemen numarayı aldım geçtim mutfağa biseyler olduğunu anladiki sordu o an hatirlayamiyorum bile okdr tepki verdimki hiç dinlemeden aricaksin demeye başladım aldı okudu msj iki gündür hiç durmadan bardan bi çalışan kız sana aşığım istiyorum seni cocuklarinda kabulum diye msjlar gonderiyomus hemen telinden şifre aldım ve hat uzeinden kontrol ettim bizimkide 50 tane msj yazmis 12 defa aramis ama içerik göremiyorum soruyorum sen neyazdin diye cocuklarin üstüne ölmüş babasinin üstüne yemin ediyoki yazma bana ben evliyim karım duyar Yuvam yıkılır tarzında yazdım aradım diyo cocuklarin üstüne asla yemin etmez normalde ama bu konuda ediyo ben aradım kadını büyük ihtimal korkudan yada neyse artık ınkar etti ve benim içim rahat deil aglamaktan gozlerimi açamıyorum artik herşeyden sogdum dogruyumu söylüyor yoksa aldatildimmi şüphe içimi kemiriyor yüzünü bile görmek istemiyorum ama kocami seviyorumda okdr karmasikki hersey sasirdim napcagimi nolur bi akıl verin nasıl davranmalı yim ne yapmalıyım hiç iyi değilim :(

Oncelikle tabi biz ne desek siz tabi ki cok uzuldunuz. Ama eşiniz o kadar buyuk yemin ediyorsa doğruyu söylüyor olabilir.keske olaylarin basinda size anlatsaymis.eger bu şüphe biran once gitsin istiyorsaniz esiniz ve o kisiyi yuzlestirin. Ya da sakin kalip edinizi takip edin belli bur sure hareketlerinde bi degisiklik vs olacak mi bakin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizi üzmek istemem fakat 12 tane arama kısmına takıldım:26: Yani biri beni rahatsız etse ben onu aramam ki değil mi... Sonuçta çekiniyorum da eşim duyar vs diye, olabildiğince uzak dururum. 12 tane arama çok fazla sanki. Ben erkek arkadaşımı bir ayda anca arıyorumdur 12 defa...Ama tabii bazen her şey görüldüğü gibi olmuyor. Diğer kadınla yüz yüze görüşme şansınız yok mu?

Benim tek takildigimda o zaten neden okdr aradın diyorum öyle sarhoş oluyoki lafta anlamio ben arama dedikçe daha çok ariyo yazıyo bak evime giricem arama diyorum yine ariyo mecbur kalıp arıyorum diyo ama ben hiç inanmiyorum hissediyorum sanki yaptı bişeyler ama oylede olsun istemiyorum çok kötü oldum saglikli düşünemiyorum artik

Bi insan amiri oldugu kiza 50 mesajla seni istemiyorum falan demez. Alir karsisina konusur haddini bildirir gecer. Yuzde yuz yalan. O net. Sindirirsiniz, sindirmezsiniz o sizin bileceginiz bisey tabi. Allah kolaylik versin

Benim tek takildigimda o zaten neden okdr aradın diyorum öyle sarhoş oluyoki lafta anlamio ben arama dedikçe daha çok ariyo yazıyo bak evime giricem arama diyorum yine ariyo mecbur kalıp arıyorum diyo ama ben hiç inanmiyorum hissediyorum sanki yaptı bişeyler ama oylede olsun istemiyorum çok kötü oldum saglikli düşünemiyorum artik

Engelleme diye bisey var, engeller gecerdi. Nasi inaniyosunuz bu zirvalara?

Çok kötü bir durum yapmadim aramadım dese bile onun şüphesi yeter insanın beynini nasıl kemirir allah yardımcınız olsun aydınlığa çıkarsın seni inş

bana masum gelmedi.tam anlamıyla aldatmamış olsa bile hiç yoktan ilgisine izin vermiş,uzak durmamış.bi kız hiçbi karşılık yokken bu kadar yapışkan davranabilir mi ?

Son düzenleme:
Bence esiniz dogru souluyir hic kimse cocugunun ustune yemin etmez olma ihtimalinden korkar. En inancsizi bile.

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

aynen ya engellenir hat değiştirilir olmadı gidilir kızın yüzüne tokat atılır bırak peşimi diyeee.. kocanızında hoşuna gitmiş ilgisi kızın kusura bakmayın ama öyleee biri beni rahatsız etcek sapık dercesinde bende yaa arama bilmem ne diye msj atcam konuşcam.... hikaye bunlar eşiniz çok ayıp etmiş hem gelip sizinlede konuşabilirdi dimi böyle böyle biri peşime takıldı çok rahatsızım diye zaten işi geregide çok karşına cıkıyodur öyle tipler ne bilim yaa... bi kerelik affedin diycem çocuk var güzelim yuva dagılmasın ama yine olursa bence ayrılın :50::50:

eşin yüz vermese kız onun için ölse ne olcak? sen inandın mı? eşinin 50 mesajı da '' yazma bana '' mı olmus sence?
12 defa aradıgında kıza her seferınde aynı cümleyı mı kurmus?
kusura bakma ama, allahın üzerine yemın etse bile inanmazdım
50 mesaj ne 12 arama ne demek?

Eşin eğer oranın müdürüyse ve o kızda o barda çalışıyorsa mesajla bu konuyu halletmeye çalışmazdı bence. Kızı alır konuşursun gerekirse işten atarsın valla böyle saçmalık mı olur. Ben çok masumane bulmadım ama en temiz yolu eşinizin sizi o kızla yüzleştirmesi tabii ne kadar sağlıklı olur bilemedim.

Telefondan numarasını engelleyebilirdi. Böyle bir özellik var, o numarayı engelliyorsunuz ve aradığında mesaj attığında gelmiyor size hiçbiri. Açıkçası pek inanmadım ben...Yani bilemiyorum. Yerinizde olsam kolay kolay sindirmezdim bunu.

Cocuklarının ölen babasının üstüne yemin ettiğine göre inanmalısın :34:

Yazdigimi okumadiniz herhalde. :) babam bizim ustumuze yemin etti. Ve aldatmisti. Millet yemin etmez deyip duruyor. Edeni var.

Kuran ustune edeni de var cocugu ustune de.

Yazdigimi okumadiniz herhalde. :) babam bizim ustumuze yemin etti. Ve aldatmisti. Millet yemin etmez deyip duruyor. Edeni var.

Kuran ustune edeni de var cocugu ustune de.

Ya evet sanki herkes çok düşünerek yemin ediyormuş gibi...Çok yakınımın kocası da getir kuranı el basayım diyip el basmıştı:52: Sonra meğer bilmemkaç senelik ilişkisi varmış, karısını kapının önüne koyuverdi kurana el basan namaz kılan adam

Kuranin üstüne de el bastı cocuklarininda hatta en kotusunu dün gece msjlar yazmış tövbe yazması bile kötü yapıo beni o kadinla aldatma yada o msjlarda aşk meşk yazdiysam annemle zina yapım yazmış bana ama bilmiyorum bende o mesajlarda aramalarda takildim dediginiz gibi bende sorguluyorum beni rahatsiz eden birini aramam yazmam niye yaptı diye düşünmekten yaptimi demekten cildiricam artik

Bence esiniz dogru souluyir hic kimse cocugunun ustune yemin etmez olma ihtimalinden korkar. En inancsizi bile.

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

malesef nu yorumunuza katilmiyorum
ayni durumu yasadim bende
esim defalarca cocuklarinin yeni dogmus bebeginin ustune kendi anne babasinin yani onun icin degerli ne vars yeminler etti
asla aldatmiyorum dedi
sonuc koca bir yalan
simdi aldatmadigina yeminler ettigi kadinla birlikte
erkekler boyle durumda cok rahat yalan soyleyebiliyormus bunu ogrendim
konu sahibi sizin icin uzuldum
esiniz ne derse inanmayin bir erkek beni arama diye bi kadina 50 kere mesaj gondermez
yani herseye hazirlikli olun
lutfen esinizin sacma yalanlarina inanmayin
cunki inanirsaniz malesef yikiminiz daha buyuk olur
Allah yardimciniz olsun

Back
X