- 1 Ekim 2015
- 24
- 24
- 3
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzeze
-
Uniforma giyince imaj sahibi oldu. Onun isine gelecek kizdan ne hayir bekler ki bi insan. Komik gercekten..O imajı ( ne imajı da olacaksa, brad pitt sanki salak) sayesinde ona bakan kızlardan kazık yediği zaman pişman olacaktır. Şimdi poposu havalanmış, kendini bir halt sanıyor.
Ayrıca genelde erkekler ayrılık acısını, pişmanlığını geç yaşar, gittikce artarak şiddetlenir. Kadınlar gibi ilk başta şiddetli olup yavaş yavaş azalmaz.
O imajı ( ne imajı da olacaksa, brad pitt sanki salak) sayesinde ona bakan kızlardan kazık yediği zaman pişman olacaktır. Şimdi poposu havalanmış, kendini bir halt sanıyor.
Ayrıca genelde erkekler ayrılık acısını, pişmanlığını geç yaşar, gittikce artarak şiddetlenir. Kadınlar gibi ilk başta şiddetli olup yavaş yavaş azalmaz.
Hayir okulundan mezun olduktan sonra degisti uniformali olunca. Benim tek istedigim sey unutmak ama kendime yediremiyorum bu olanlari
pisman olmasi dilegimle :)Katiliyorum sana erkeklere ayrilik acisi sonradan vuruyor. O zamanda kiz kendini toplamis yolunu almis oluyor.
Kendime yediremedigim konu o kadar derdimin ortasinda tedavim varken onun yanina gittim canim yaniyordu hala yanindaydim. Bunu neden yaptim ki karsiligina bakar misin koca bir hayal kirikligi..Siz neden kendinize yediremiyorsunuz ki?
Sindirememiş zavallı.
Acıyın siz ona..
Karaktersizmiş ve eninde sonunda herkes anlar merak etmeyin..
Imaji varya gurur da alir bakkaldan kapima da gelmezİmaj mı ? Bakkaldan alınıyor herhalde bu kadar çabuk bulabildiğine göre
Boş verin sizin için daha hayırlı olmuş belli ki.
İmaj hiçbirşeydir susuzluk her şey moduna geçince kapınıza gelir sürünerek
Imaji varya gurur da alir bakkaldan kapima da gelmez
asker mı oldu?Uniforma giyince imaj sahibi oldu. Onun isine gelecek kizdan ne hayir bekler ki bi insan. Komik gercekten..
Polis sus lutfen onun imaji var :) bakmayan kizlar bakiyorasker mı oldu?
ortalık bu kadar karıısıkken mıllet askere kız vermıyor ayol
Kendime yediremedigim konu o kadar derdimin ortasinda tedavim varken onun yanina gittim canim yaniyordu hala yanindaydim. Bunu neden yaptim ki karsiligina bakar misin koca bir hayal kirikligi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?