• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışığım..

Zeyneppzeze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
24
24
3
31
Merhaba, öncelikle RABBIM hepimizin yardımcısı olsun.. Arkadaşlar erkek arkadaşım vardı. 9 ay konuştuk bu sürede tartışmalarımızın sebebi kuzeni oldu genellikle. Yani anlarım arada bir konuşursunda defalarca konuşuyorlardı. Ve bu arada kız evli. Ama nasıl davranıldığını hic bilmiyor oturaklı biri değil herneyse. Arkadasim o arada okulunu bitirdi. Bensiz olmayacagini söyleyen gittigi gun karsimda aglayan adam, degisti aramamaya basladi. Bir hafta sonra da ayrildi. Annemle falan tanismisti. Ben cok zor gunler gecirdim onun yanina gittigim zamanlarda agir bir operasyon gecirmeme ragmen mutluyum diye yaninda buldum kendimi.. Hala tedavim devam ediyor yasadiklarimi goruyorken bana bunu nasil yapti. Ve kuzenime ayrildiktan sonra dedi ki artik bir imajim var bakmayan kizlar bile bana bakiyor. Yanimdayken hic boyle biri degildi uzerime titriyordu. Hala bu duruma alisamadim cok zoruma gidiyor. Hic mi pisman olmadi ayrildigina . Canım cok aciyor..

Üniye gidip ortam görünce işte kendini kümesin horozu sanık. ama cok degil. bi süre sonra havası söner :KK14:
Bence unutmaya calış. Kendin için en güzelini yaparsın.

Hayir okulundan mezun olduktan sonra degisti uniformali olunca. Benim tek istedigim sey unutmak ama kendime yediremiyorum bu olanlari

O imajı ( ne imajı da olacaksa, brad pitt sanki salak) sayesinde ona bakan kızlardan kazık yediği zaman pişman olacaktır. Şimdi poposu havalanmış, kendini bir halt sanıyor.

Ayrıca genelde erkekler ayrılık acısını, pişmanlığını geç yaşar, gittikce artarak şiddetlenir. Kadınlar gibi ilk başta şiddetli olup yavaş yavaş azalmaz.

O imajı ( ne imajı da olacaksa, brad pitt sanki salak) sayesinde ona bakan kızlardan kazık yediği zaman pişman olacaktır. Şimdi poposu havalanmış, kendini bir halt sanıyor.

Ayrıca genelde erkekler ayrılık acısını, pişmanlığını geç yaşar, gittikce artarak şiddetlenir. Kadınlar gibi ilk başta şiddetli olup yavaş yavaş azalmaz.
Uniforma giyince imaj sahibi oldu. Onun isine gelecek kizdan ne hayir bekler ki bi insan. Komik gercekten..

Katiliyorum sana erkeklere ayrilik acisi sonradan vuruyor. O zamanda kiz kendini toplamis yolunu almis oluyor.

Hayir okulundan mezun olduktan sonra degisti uniformali olunca. Benim tek istedigim sey unutmak ama kendime yediremiyorum bu olanlari

Siz neden kendinize yediremiyorsunuz ki?
Sindirememiş zavallı.
Acıyın siz ona..
Karaktersizmiş ve eninde sonunda herkes anlar merak etmeyin..

İmaj mı ? Bakkaldan alınıyor herhalde bu kadar çabuk bulabildiğine göre
Boş verin sizin için daha hayırlı olmuş belli ki.
İmaj hiçbirşeydir susuzluk her şey moduna geçince kapınıza gelir sürünerek

Siz neden kendinize yediremiyorsunuz ki?
Sindirememiş zavallı.
Acıyın siz ona..
Karaktersizmiş ve eninde sonunda herkes anlar merak etmeyin..
Kendime yediremedigim konu o kadar derdimin ortasinda tedavim varken onun yanina gittim canim yaniyordu hala yanindaydim. Bunu neden yaptim ki karsiligina bakar misin koca bir hayal kirikligi..

İmaj mı ? Bakkaldan alınıyor herhalde bu kadar çabuk bulabildiğine göre
Boş verin sizin için daha hayırlı olmuş belli ki.
İmaj hiçbirşeydir susuzluk her şey moduna geçince kapınıza gelir sürünerek
Imaji varya gurur da alir bakkaldan kapima da gelmez

Kendime yediremedigim konu o kadar derdimin ortasinda tedavim varken onun yanina gittim canim yaniyordu hala yanindaydim. Bunu neden yaptim ki karsiligina bakar misin koca bir hayal kirikligi..

Unutmayın karşınızda ki adam değil..
Karakteri olmayan biri.
Siz aşkınızdan yanına gittiniz. Sevdiğiniz için..
Ama değmeyen biri için yapmışsınız.
Sizin yaptığınız gayet insani..
Onunki değil işte..

Back
X