Adam da siz de başka insanlarla evliyken birbirinizle flört ettiniz. Adam iş yerinden başka bir kadınla flört etmeye başladı.Merhaba, çalıştığim yerde daha önce sadece iş ile ilgili iletişimimiz olan biri var. Bu kişi zamanla beni fark etti. Ortama girdiginde sadece bana selam vermeye başladı. Göz kırptı bir gün. İş yemeğinde yanımda oturmaya çalışıyordu. Karşılaştığımızda göz göze gelip gülümsüyorduk. Onu gordugumde çok heyecanlanıyordum. O dönemde eşimden ayriydim. O da bir gün eşi ile arasının iyi olmadığını, artık pek iletişimlerinin olmadığını söyledi bir ortamda. Yüzüğünü çıkarmaya başladı. Sürekli bana karşı flortoz yaklaşımları oluyordu. Hatta bir akşam biz çıkarken bizi kapıda uğurladı ve bundan sonra her akşam sizi böyle kapıda ugurlayacagim dedi bana bakarak. Neyse. Sonra öğrendim ki hayatında biri var hem de aynı isyerinden. Kadınin ısrarı ile devam ettiği anlaşılan bir birliktelik ama devam ediyor neticede anladığım kadarıyla. İkisi hep birlikte ama tabii ilisklileri olduğunu biz de başkalarından duyuyoruz. Günahları boyunlarına. Ben kendimi geri çektim ve bunu da belli ettim. Bu sefer o bunu anladı ve daha çok duygularını belli eder oldu ama açıkça bir itiraf hiç gelmedi. Neyse artık ayrıyız. Farklı yere geçtim ama ona olan duygularim bitmedi. Onu görememek acı veriyor. O kadın da üzülmesin diye kendimi hep geri çektim. Köşemde karşılıksız seveyim dedim ama yollar ayrılınca o da kalmadı elimde. Onunla konuşup sadece duygularımi söylemek ve içsel bir kapanış yapmak istiyorum ama bu doğru olur mu bilmiyorum. Cesaret de bulamıyorum.
evli adam siz de henüz belli ki boşanmamışsınız yani adamın başka sevgilisi olmasaydı kabul mü edecektiniz nasıl iğrençlikler bunlar !Merhaba, çalıştığim yerde daha önce sadece iş ile ilgili iletişimimiz olan biri var. Bu kişi zamanla beni fark etti. Ortama girdiginde sadece bana selam vermeye başladı. Göz kırptı bir gün. İş yemeğinde yanımda oturmaya çalışıyordu. Karşılaştığımızda göz göze gelip gülümsüyorduk. Onu gordugumde çok heyecanlanıyordum. O dönemde eşimden ayriydim. O da bir gün eşi ile arasının iyi olmadığını, artık pek iletişimlerinin olmadığını söyledi bir ortamda. Yüzüğünü çıkarmaya başladı. Sürekli bana karşı flortoz yaklaşımları oluyordu. Hatta bir akşam biz çıkarken bizi kapıda uğurladı ve bundan sonra her akşam sizi böyle kapıda ugurlayacagim dedi bana bakarak. Neyse. Sonra öğrendim ki hayatında biri var hem de aynı isyerinden. Kadınin ısrarı ile devam ettiği anlaşılan bir birliktelik ama devam ediyor neticede anladığım kadarıyla. İkisi hep birlikte ama tabii ilisklileri olduğunu biz de başkalarından duyuyoruz. Günahları boyunlarına. Ben kendimi geri çektim ve bunu da belli ettim. Bu sefer o bunu anladı ve daha çok duygularını belli eder oldu ama açıkça bir itiraf hiç gelmedi. Neyse artık ayrıyız. Farklı yere geçtim ama ona olan duygularim bitmedi. Onu görememek acı veriyor. O kadın da üzülmesin diye kendimi hep geri çektim. Köşemde karşılıksız seveyim dedim ama yollar ayrılınca o da kalmadı elimde. Onunla konuşup sadece duygularımi söylemek ve içsel bir kapanış yapmak istiyorum ama bu doğru olur mu bilmiyorum. Cesaret de bulamıyorum.
Ben kendisini farklı biliyordum. Böyle birine ilgi duymadım tabii ki. Çok düzgün biri gibiydi.Şu adamın nesine ilgi duydunuz herkese yürümesine mi
Konu sahibinin eşiyle durumu net değil daha doğrusu düzgün anlatmamış.Eşimle ayrıydım falan demiş.Yani boşanma gerçekleşmemiş öyle anladım.Nerden baksan elinde kalan bir durum yaniYa abla güldürme beni. "Günahlari boynuna" demissinAdamin baskasiyla iliskisi oldugunu duyunca kiskanip fesatlandin di mi :) Sanki seninle iliski kursa siz sevap isleyecektiniz :)
Evli evli bi de konusup ne duygusunu söyleyecektiniz ki? Sizin ayrilip ayrilmadiginizi anlayamadim tam ama evli bi erkekle iliski yasamayi gectim duygu paylasmak icin bence müthis bi caresizlik ve yokluk icinde olmak lâzim diye düsünüyorum...
Şimdi evli misin değil misin ona bir netlik getirelimŞimdi benim fesatlanacagim bir durum yok öncelikle teyzem. Adam ilişkisi varken başka kadınlara da ilgi gösteriyorsa zaten o ilişkinin kiskanilacak bir hali yoktur. Benim evli olmam sende neyi degistirecek bilmiyorum ama eminim sen böyle bir durumda olsan koşa koşa ilişki bile yasarsin. Hani konusmandan. Halinden ve profil fotoğrafından kalite anlaşılıyor.
Evli değilim hanım efendi ama evli de olsam fark etmezdi..ben bu insanla bir ilişki yaşamak istesem yaşardım. Amacım sadece bu duyguyu ifade edip, bu yükten kurtulmak. Bu şekilde karmaşık ilişkileri olan biri ile birliktelik yaşamak değil. O nedenle mesele benim evli olup olmamam da değilŞimdi evli misin değil misin ona bir netlik getirelim
Açıkçası bir ortamda herkesin birbirine bu şekilde davrandığı bir işyerinde çalışmıyorum. Sizin ortaminiz öyle ise bilemem. Bu nedenle ben bu davranışlari normal bulmuyorumFol yok fos yok kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
Her yerde var bu insanlar. Bazıları böyle cıvık oluyor yanlış anlamaya mahal verebilirler. Ortaya dökülmüş bir duygu yokken sizin dökülmeniz komik gelebilir.Açıkçası bir ortamda herkesin birbirine bu şekilde davrandığı bir işyerinde çalışmıyorum. Sizin ortaminiz öyle ise bilemem. Bu nedenle ben bu davranışlari normal bulmuyorum
Üslubuna dikkat et. Hakaret edemezsin. Sözünü sana iade ediyorum. Elbette ki onun da boşanması durumunda birşey yasanabilirdi ama öyle olmadığını hissettiğim için uzak durdum. Kişi kendi gibi bilir herkesi. Sen de öyle bilAdam evli+ sevgilisi var. Sen de okeye 4. olarak gruba katilmak istiyorsun galiba. Metresin metresi. Allah akil fikir versin.
Ne demek ya evli olsam da fark etmezdi siz ne dediğinizin farkında mısınız. Birisiyle evli iken başka biriyle ilişki ne kadar doğru bir davranış. Yani ahlak bekçiliği yapacak halim yok herkesin kendi hayatı ama. Lütfen bu zihniyetle de evlenmeyin zaten. Şok üstüne şok yaşadım akşam akşam. Adam evli (adam denirse) size flörtöz yaklaşıyor, sizin durumda karmaşık, üstüne adamın sevgilisi var… yaniEvli değilim hanım efendi ama evli de olsam fark etmezdi..ben bu insanla bir ilişki yaşamak istesem yaşardım. Amacım sadece bu duyguyu ifade edip, bu yükten kurtulmak. Bu şekilde karmaşık ilişkileri olan biri ile birliktelik yaşamak değil. O nedenle mesele benim evli olup olmamam da değil