Merhaba, çalıştığim yerde daha önce sadece iş ile ilgili iletişimimiz olan biri var. Bu kişi zamanla beni fark etti. Ortama girdiginde sadece bana selam vermeye başladı. Göz kırptı bir gün. İş yemeğinde yanımda oturmaya çalışıyordu. Karşılaştığımızda göz göze gelip gülümsüyorduk. Onu gordugumde çok heyecanlanıyordum. O dönemde eşimden ayriydim. O da bir gün eşi ile arasının iyi olmadığını, artık pek iletişimlerinin olmadığını söyledi bir ortamda. Yüzüğünü çıkarmaya başladı. Sürekli bana karşı flortoz yaklaşımları oluyordu. Hatta bir akşam biz çıkarken bizi kapıda uğurladı ve bundan sonra her akşam sizi böyle kapıda ugurlayacagim dedi bana bakarak. Neyse. Sonra öğrendim ki hayatında biri var hem de aynı isyerinden. Kadınin ısrarı ile devam ettiği anlaşılan bir birliktelik ama devam ediyor neticede anladığım kadarıyla. İkisi hep birlikte ama tabii ilisklileri olduğunu biz de başkalarından duyuyoruz. Günahları boyunlarına. Ben kendimi geri çektim ve bunu da belli ettim. Bu sefer o bunu anladı ve daha çok duygularını belli eder oldu ama açıkça bir itiraf hiç gelmedi. Neyse artık ayrıyız. Farklı yere geçtim ama ona olan duygularim bitmedi. Onu görememek acı veriyor. O kadın da üzülmesin diye kendimi hep geri çektim. Köşemde karşılıksız seveyim dedim ama yollar ayrılınca o da kalmadı elimde. Onunla konuşup sadece duygularımi söylemek ve içsel bir kapanış yapmak istiyorum ama bu doğru olur mu bilmiyorum. Cesaret de bulamıyorum.