• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarisik bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne demek ya evli olsam da fark etmezdi siz ne dediğinizin farkında mısınız. Birisiyle evli iken başka biriyle ilişki ne kadar doğru bir davranış. Yani ahlak bekçiliği yapacak halim yok herkesin kendi hayatı ama. Lütfen bu zihniyetle de evlenmeyin zaten. Şok üstüne şok yaşadım akşam akşam. Adam evli (adam denirse) size flörtöz yaklaşıyor, sizin durumda karmaşık, üstüne adamın sevgilisi var… yani👀 şu şekil oldum 🤷‍♀️
Okuduğunuzu anlayamiyorsunuz sorun sizde. Bende değil. Evli olsam da olmasam da böyle bir iliskiye zaten girmezdim.girmedjm de diyorum...

Evli değilim hanım efendi ama evli de olsam fark etmezdi..ben bu insanla bir ilişki yaşamak istesem yaşardım. Amacım sadece bu duyguyu ifade edip, bu yükten kurtulmak. Bu şekilde karmaşık ilişkileri olan biri ile birliktelik yaşamak değil. O nedenle mesele benim evli olup olmamam da değil
O dönem eşimden ayrıydım dediğinize göre daha boşanmamışsınız. Dünyada erkek kalmamış gibi evli erkeklerle beraber olmak nasıl bir kafa ya?
Kendinize, eşinize saygınız olsun biraz.

O dönem eşimden ayrıydım dediğinize göre daha boşanmamışsınız. Dünyada erkek kalmamış gibi evli erkeklerle beraber olmak nasıl bir kafa ya?
Kendinize, eşinize saygınız olsun biraz.
Kendisine duygularim başladığında ayriydim. Boşanmadigim sonucu nereden çıkıyor?

Şimdi benim fesatlanacagim bir durum yok öncelikle teyzem. Adam ilişkisi varken başka kadınlara da ilgi gösteriyorsa zaten o ilişkinin kiskanilacak bir hali yoktur. Benim evli olmam sende neyi degistirecek bilmiyorum ama eminim sen böyle bir durumda olsan koşa koşa ilişki bile yasarsin. Hani konusmandan. Halinden ve profil fotoğrafından kalite anlaşılıyor.
Siteye 2011 yılında üye olan kadın millete teyze diyor. Sitenin yaş ortalamasını 90 sanıyo herhalde. Sen siteye üye olduğunda ben lise bire gidiyormuşum.

Kendisine duygularim başladığında ayriydim. Boşanmadigim sonucu nereden çıkıyor?
Cümlenizden. O zaman eşimden ayrıydım derseniz boşanmamışsınız anlamına geliyor. Boşandıysanız düzenle yapın konuyu. Gerçi bir şey değişmez siz evli olmasınız bile diğeri evli.

Siteye 2011 yılında üye olan kadın millete teyze diyor. Sitenin yaş ortalamasını 90 sanıyo herhalde. Sen siteye üye olduğunda ben lise bire gidiyormuşum.
Sen de buna mı takıldım 😅 komiksiniz. Ben de belki üniversiteye gidiyordum. Allahım yarabbim. Sen sabır ver

Okuduğunuzu anlayamiyorsunuz sorun sizde. Bende değil. Evli olsam da olmasam da böyle bir iliskiye zaten girmezdim.girmedjm de diyorum...
Hadi ben anlamadım diğerleri? Siz önce açtığınız konuya bir bakın. Sonra gelip burda millete çatın. Sorunun en en alası sizde. Evli değilseniz bile evli olduğu ortada olan biriyle flört etmek herkesin midesinin alacağı şeyler değil.

Üslubuna dikkat et. Hakaret edemezsin. Sözünü sana iade ediyorum. Elbette ki onun da boşanması durumunda birşey yasanabilirdi ama öyle olmadığını hissettiğim için uzak durdum. Kişi kendi gibi bilir herkesi. Sen de öyle bil
Adamin bosanmasi durumunda sirada sevgilisi var. Sen daha bekle sıranı. Adam 3 kadini top etmis elinde ceviriyor. Bu leyla da burdakilere atar yapiyor. Git seni cok seviyoooom aşııkııım de bakalim adam seni otele mi goturur depoya mi indirir orasi da sizin keyfiniz.

Adamın evdeki karısı hiç önemli değil metresi üzülmesin istediniz çünkü o kadın olmasa siz olacaktınız sonuçta. Nasıl bir empati yeteneği bu maşallah. :nazar:
Ayrıca herkesi kendiniz gibi sanıp evliyken ya da karşıdaki evliyken koşa koşa ilişki yaşamayı normal görmeniz de takdire şayan. Duygular çok önemli, her şeyin üstünde. Dökün mutlaka içinizdekileri.

29 yaşındayım lale hanım. Siz ve diğer hanımlar da gayet gençsiniz. Muhtemelen çoğunuz konu sahibiyle aynı yaşlardasınız veya daha küçüksünüz. Arkadaş sitenin yaş ortalamasını biraz fazla sanıyor muhtemelen ♥️ 🫶🏻
O yazar bana abla yazdığı için ben de kinaye olması amaci ile teyze dedim. Herkesi. Yaşı Kemal'e ermiş. Buna siz de dahilsiniz. 29 yaş artık küçük sayılmaz. Bu yaşlarda birilerine abla demek mantıksız

Ben bir konuda fikir almak için yazdım ama herkes birşeylerin kuyruk acısı ile saldırıyor maşallah. Her iki tarafin da özgür oldugu bir ilişki olsa olurdu. Ben de bir süre buna inandım ama olmayjnca kendisi ile birşey yaşanmadı. Bu kadar saldirmadan ve olumsuz usluptan iyi niyet bekleyemiyorum. O nedenle lütfen daha mesaj yazmayın. Yanıtlamayacagim.

Ben bir konuda fikir almak için yazdım ama herkes birşeylerin kuyruk acısı ile saldırıyor maşallah. Her iki tarafin da özgür oldugu bir ilişki olsa olurdu. Ben de bir süre buna inandım ama olmayjnca kendisi ile birşey yaşanmadı. Bu kadar saldirmadan ve olumsuz usluptan iyi niyet bekleyemiyorum. O nedenle lütfen daha mesaj yazmayın. Yanıtlamayacagim.
Abuk subuk şeyleri normal görüp tepki alınca insanları kuyruk acısı var diye itham etmek çok komik ya.
Her iki tarafın özgür olduğu ilişkiymiş daha ne saçma bahaneler bulmaya çalışacaksınız acaba yaşamaya çalıştığınız şeylerle. Siz bir köşede acı çekmeye devam edin.

Abuk subuk şeyleri normal görüp tepki alınca insanları kuyruk acısı var diye itham etmek çok komik ya.
Her iki tarafın özgür olduğu ilişkiymiş daha ne saçmalıklar bulmaya çalışacaksınız acaba yaşamaya çalıştığınız şeylerle. Siz bir köşede acı çekmeye devam edin.
Allah size daha büyük acılar nasıl etsin. Büyük konuşmayın. Başınıza gelir ve belki siz benim gibi nefsinize hakim de olamazsınız. Genelde de bu büyük konuşmaların sonu böyle olur

Allah size daha büyük acılar nasıl etsin. Büyük konuşmayın. Başınıza gelir ve belki siz benim gibi nefsinize hakim de olamazsınız. Genelde de bu büyük konuşmaların sonu böyle olur
Siz evli bir erkekle birlikte olmayı gayet normal görüyorsunuz. Bunun büyük konuşmayla falan alakası yok. Zihniyetiniz kötü. Adamın sevgilisi olmasa, evli olmasını hiç önemsemişsiniz. Bu kafada birinin duası da gökten kemik yağdıran cinsten olur.

Ben bir konuda fikir almak için yazdım ama herkes birşeylerin kuyruk acısı ile saldırıyor maşallah.
Neden kuyruk acımız olsun ya hu, ne alaka, yaş 18 falan mı bu garip cümleleri kuruyorsunuz?
Duygusal anlamda da olgun değilsiniz.
Teyze demeye devam edebilirsiniz, fazla toysunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X