• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarisik bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dökün duygularınızı evet adam da bu sayede yanlasın derken adamın bildiğimiz kadarıyla 3. Şubesi olun. Bana kalırsa şubesi daha fazladır ama olsun siz boşverin yeter ki duygular konuşulsun çünkü 15 yaşındasınız niye olaylara mantıkla bakasınız ki?

Dökün duygularınızı evet adam da bu sayede yanlasın derken adamın bildiğimiz kadarıyla 3. Şubesi olun. Bana kalırsa şubesi daha fazladır ama olsun siz boşverin yeter ki duygular konuşulsun çünkü 15 yaşındasınız niye olaylara mantıkla bakasınız ki?
Siz de pek olgun yaklasmiyorsunuz mevzuya. Burada herkes ne kadar dolu böyle..insan gibi yorumunuzu yapıp geçmek ne zor sizin için..Allah kolaylık versin hepinize bu fesatlıkla

Madem bu kadar ahlaklı yaklasiyorsun konuya. Bir sey yaşamadın, yaşamazsın. Adamla da çalıştığınız yer ayrılmış, kurtulmuşsun işte. Peki evli ve ayrıca metresi olan bir adamı hangi ahlak anlayışla unutamayıp ,özleyip son kez açılmayı düşündün.
Ayrıca kibar kibar yazdım ama soylemeden gecemecegim. Üslubun da verdiğin cevaplar da leş gibi. Şu cevaplardan sonra böyle çarpık işlerin içinde olmanı yadırgamadım hiç. Git açıl adama anlat aşkını. Belki metresten sana da sıra gelir.

Merhaba, çalıştığim yerde daha önce sadece iş ile ilgili iletişimimiz olan biri var. Bu kişi zamanla beni fark etti. Ortama girdiginde sadece bana selam vermeye başladı. Göz kırptı bir gün. İş yemeğinde yanımda oturmaya çalışıyordu. Karşılaştığımızda göz göze gelip gülümsüyorduk. Onu gordugumde çok heyecanlanıyordum. O dönemde eşimden ayriydim. O da bir gün eşi ile arasının iyi olmadığını, artık pek iletişimlerinin olmadığını söyledi bir ortamda. Yüzüğünü çıkarmaya başladı. Sürekli bana karşı flortoz yaklaşımları oluyordu. Hatta bir akşam biz çıkarken bizi kapıda uğurladı ve bundan sonra her akşam sizi böyle kapıda ugurlayacagim dedi bana bakarak. Neyse. Sonra öğrendim ki hayatında biri var hem de aynı isyerinden. Kadınin ısrarı ile devam ettiği anlaşılan bir birliktelik ama devam ediyor neticede anladığım kadarıyla. İkisi hep birlikte ama tabii ilisklileri olduğunu biz de başkalarından duyuyoruz. Günahları boyunlarına. Ben kendimi geri çektim ve bunu da belli ettim. Bu sefer o bunu anladı ve daha çok duygularını belli eder oldu ama açıkça bir itiraf hiç gelmedi. Neyse artık ayrıyız. Farklı yere geçtim ama ona olan duygularim bitmedi. Onu görememek acı veriyor. O kadın da üzülmesin diye kendimi hep geri çektim. Köşemde karşılıksız seveyim dedim ama yollar ayrılınca o da kalmadı elimde. Onunla konuşup sadece duygularımi söylemek ve içsel bir kapanış yapmak istiyorum ama bu doğru olur mu bilmiyorum. Cesaret de bulamıyorum.
O kadın da üzülmesin derken adamın karısından mı bahsediyorsunuz metresinden mi? Siz bu dörtgende kendinizi nerede görüyorsunuz?

Şimdi benim fesatlanacagim bir durum yok öncelikle teyzem. Adam ilişkisi varken başka kadınlara da ilgi gösteriyorsa zaten o ilişkinin kiskanilacak bir hali yoktur. Benim evli olmam sende neyi degistirecek bilmiyorum ama eminim sen böyle bir durumda olsan koşa koşa ilişki bile yasarsin. Hani konusmandan. Halinden ve profil fotoğrafından kalite anlaşılıyor.
yaşça küçük deilim arkadaşlar 28 yaşındayım :))) çocukça ifade eidyor olabilirim ya da yapmak istediğm şey çocukluk gibi gelebilir ama bundan önce yalnızca 2 ilişkim oldu,onlar da pek uzun sürmedi,deneyimsizlikten kaynaklanıyo bazı şeyler malesef,o da benden yaşça büyükbu arada 7 yaş büyük
Off!! Kaçırmışsınız yine 😡
Oysa ben gece gece gidip eski mesajlarından 2012 de 28 yaşında olduğunu bulmuştum pfffff!!☹️
Yaşı da küçük değilmiş,
hani konuyu okuyan yeni yetme, tecrübesiz genç bir kadın olarak düşünebilir.
40 yaşında da şunu yapmazsın,
hadi yaptın bir de dert edinmezsin,
Hayır burda konu açıp, ponçik kızlar grubu desteği falan mı bekledin acaba?

Hanım efendi. Aramızda birşey geçti demiyorum. Bişey geçecek de demiyorum. Sanırım okuduğunuzu anlayamiyorsunuz. Kendisi evliliği bitmek üzere gibi anlatıyordu. Elbette ki bosanmis olması durumunda birsye yasanabilirdi ve başka bir kadinla ilişkisini de duyunca birşey yaşanmadı
Kafan mı güzel
*Neyse Sımdı ayrıldık' yazmışsın yukarıda.
Buraya gelmişsin aramızda bısey geçti demiyorum yazmışsın.
Daldan dala ne diyon ne yapıyon belirsiz, o da senin notunu vermiş işte. Aklını kullanmış kalbini kullanmış dogru kadını bulmuş, eşinden ayrıldıysa da ayrilmadiysa da seni değil başkasını seçecek kadar ayık kafalı olduğu için takdir ediyorum o herifide.

Gercı bı bakıma tencere kapak da olurmustunuz da

Yazamayacagim bişey yapmadım çok şükür. Büyük konuşmayın derim
Bunun büyük konuşmakla ne alakası var?? Evli ve etrafa mavi boncuk dağıtan bir adamla ya birlikte olur,onun heyecan hanesinde bir çentik olursun ya da onurlu, gururlu bir hayat yaşar iyi bir adam bulursun....

Kadınin ısrarı ile devam ettiği anlaşılan bir birliktelik
O zaman kesin konuş, hakkını ara. Adam sana göz kırpmış sonuçta. Az bişey mi bu.

Merhaba, çalıştığim yerde daha önce sadece iş ile ilgili iletişimimiz olan biri var. Bu kişi zamanla beni fark etti. Ortama girdiginde sadece bana selam vermeye başladı. Göz kırptı bir gün. İş yemeğinde yanımda oturmaya çalışıyordu. Karşılaştığımızda göz göze gelip gülümsüyorduk. Onu gordugumde çok heyecanlanıyordum. O dönemde eşimden ayriydim. O da bir gün eşi ile arasının iyi olmadığını, artık pek iletişimlerinin olmadığını söyledi bir ortamda. Yüzüğünü çıkarmaya başladı. Sürekli bana karşı flortoz yaklaşımları oluyordu. Hatta bir akşam biz çıkarken bizi kapıda uğurladı ve bundan sonra her akşam sizi böyle kapıda ugurlayacagim dedi bana bakarak. Neyse. Sonra öğrendim ki hayatında biri var hem de aynı isyerinden. Kadınin ısrarı ile devam ettiği anlaşılan bir birliktelik ama devam ediyor neticede anladığım kadarıyla. İkisi hep birlikte ama tabii ilisklileri olduğunu biz de başkalarından duyuyoruz. Günahları boyunlarına. Ben kendimi geri çektim ve bunu da belli ettim. Bu sefer o bunu anladı ve daha çok duygularını belli eder oldu ama açıkça bir itiraf hiç gelmedi. Neyse artık ayrıyız. Farklı yere geçtim ama ona olan duygularim bitmedi. Onu görememek acı veriyor. O kadın da üzülmesin diye kendimi hep geri çektim. Köşemde karşılıksız seveyim dedim ama yollar ayrılınca o da kalmadı elimde. Onunla konuşup sadece duygularımi söylemek ve içsel bir kapanış yapmak istiyorum ama bu doğru olur mu bilmiyorum. Cesaret de bulamıyorum.
Burada süslenecek bir hikâye yok açıkçası tam ayrı değilken eşinden evli bir adama yanaşılmış Adam da flört etmiş göz kırpma bilmem ne.sadece eşi değil işyerinden başka bir kadınla da birlikte.Belli ki çapkın.Karşılıklı yapılan bir hata.Duygu olmuş olabilir ama yapılanı doğru yapmıyor.Kapanış konuşması istemek de boş hem bir şey yaşamadım diyor net olmayan bir adamdan net bir şey çıkmaz Daha önce de çıkmamış zaten.ilgiyi sevgi zannetmiş.Ama bu tip adamlardan gelen ilgi genelde baş ağrıtır
Olanı olduğu gibi kabul edip kendini kenara çekmek en doğrusu.

Kafan mı güzel
*Neyse Sımdı ayrıldık' yazmışsın yukarıda.
Buraya gelmişsin aramızda bısey geçti demiyorum yazmışsın.
Daldan dala ne diyon ne yapıyon belirsiz, o da senin notunu vermiş işte. Aklını kullanmış kalbini kullanmış dogru kadını bulmuş, eşinden ayrıldıysa da ayrilmadiysa da seni değil başkasını seçecek kadar ayık kafalı olduğu için takdir ediyorum o herifide.

Gercı bı bakıma tencere kapak da olurmustunuz da
Senin aklın basmiyorsa suç benim mi nerede yazmışım ayrilduk diye. Eşimden ayrıldım. O adamla Ekim eline değmemiş. Senin gözün kaldı ise sana paslayalim. Adamı ve metresini i
Övüyorsun. Burada hicbirsey yaşamamış bir kadını gömüyorsun. Allah'ın kontağı

Madem bu kadar ahlaklı yaklasiyorsun konuya. Bir sey yaşamadın, yaşamazsın. Adamla da çalıştığınız yer ayrılmış, kurtulmuşsun işte. Peki evli ve ayrıca metresi olan bir adamı hangi ahlak anlayışla unutamayıp ,özleyip son kez açılmayı düşündün.
Ayrıca kibar kibar yazdım ama soylemeden gecemecegim. Üslubun da verdiğin cevaplar da leş gibi. Şu cevaplardan sonra böyle çarpık işlerin içinde olmanı yadırgamadım hiç. Git açıl adama anlat aşkını. Belki metresten sana da sıra gelir.
Leş yorumlara leş yanıtlar verilmesi normaldir. Madem bu kadar ahlaklı yaklasiyorsun derken kalbinizin cirkinligini yansitmaktan geri durmamissiniz. Bu saatten sonra açılmaya gerek yok bu insana guvenilmez diyip geçer insan ama sizin amacınız insanlık değil. Kim bilir nelerin acısını birilerini zirbalayarak çıkarmak

O kadın da üzülmesin derken, maşallah iki kadın evdekini kafadan silmişiniz rakip olarak bile görmüyonuz adamın nikahlı karısını, özgüvene bak. 😂

Hepimizi aptal yerine koymaya çalışıp, tepki görünce de kızmayacaksınız.
"Evli bir erkekle olmayı uygun görmüyorum" diyorsunuz da bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler insana.
Madem uygun görmüyorsunuz o halde neden adamın sevgilisi olduğunu duyduktan -sonra- "kendimi geri çektim" diyorsunuz?
O kadın da üzülmesin derken o kadından kastınız sevgilisi herhalde. Eşini pek düşünmüşsünüz, tebrik ederim.
İçsel bir kapanışı içinizde yaparsınız gayet. Karşı tarafa duygularınızı söylemeniz sadece mevcuttaki sevgilisinden ayrılma cesareti bulup size yanaşmasını beklemeniz yüzünden olur. Aksine de kimse inanmaz.

Evli değilim hanım efendi ama evli de olsam fark etmezdi..ben bu insanla bir ilişki yaşamak istesem yaşardım. Amacım sadece bu duyguyu ifade edip, bu yükten kurtulmak. Bu şekilde karmaşık ilişkileri olan biri ile birliktelik yaşamak değil. O nedenle mesele benim evli olup olmamam da değil
Bu ne iğrençlik! Evli olsam da farketmezdi nasıl bir durum. Sen bir garip karşı taraf apayrı garip. Kusura bakmayın ama evli olup olmaman mesele.Her evli önüne gelen ay ben bakıştım duygum oldu diyemez. Eşimle anlaşamıyorum, dur ben yüzüğümü çıkarayımda bakışalım diyen birine nasıl inandınız ayrıca? Allah’ım sen koru.

Evli değilim hanım efendi ama evli de olsam fark etmezdi..ben bu insanla bir ilişki yaşamak istesem yaşardım. Amacım sadece bu duyguyu ifade edip, bu yükten kurtulmak. Bu şekilde karmaşık ilişkileri olan biri ile birliktelik yaşamak değil. O nedenle mesele benim evli olup olmamam da değil
Bu yok içimde kalır, yok yükten kurtulayım gibi şeyler kendinize söylediğiniz yalanlardır. Siz kendinizi unutturmak istemiyorsunuz sadece. Kimse içinde bişey tuttu diye çatlamadı bu güne kadar. Size bir sır vereyim, karısı onu kararlılıkla çatır çatır boşamadığı sürece boşanmayacak. Bir erkek kolay kolay kurulu düzenini bozmak istemiyor, davaları açan çoğunlukla kadın. Size yalan söylüyor, kabul etseydiniz karşılık verseydiniz olup olacağı birkaç kaçamaktı. Daha fazlası değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X